Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Çok saçma ve alakasız anlattıklarınız. Videoya çekip siliyorsanız sosyal medyaya nasıl düşüyor. Daha inandırıcı bir hikaye uydurun bence

Yav milyonlarca içerik var yani. Sarışın liseli yazınca aboooooo hepsini izliycen Dr kendininkine denk gelcen.

ya sen fake sin, ki konu hiç inandırıcı değil. ya kocan çok uyanık, arabayı satmak için iyi bir çözüm yolu bulmuş. muhtemelen başka borcu var. ya da ikinizde tencere kapak olmuşsunuz. müstehak size

Konu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su an
Hademeye diyor ki “hemserim hele bak su videoya,kac paraya silerler sence?”
Ahsjakdnajbdj
Memintolar tombiktoymus bir araba parasi aliriz hele yiyenim

uykusuz geceler 90 60 90 asyalı ateşli hatun:)

Amatör saarışın ve seksi de var kuzum

Kız çekim mekim işine girmem ben yani onu bi açıklığa kavuşturayım da (Ciddileştim bir an )
Yani kamerayı odanın bir köşesine koymak hayal edildiğinden ilk etapta, yüzler belli olur gibi geliyor insana ama elinde kamera çeken olunca yüzler görünmüyor yani onu demek istedim. Bi de pozisyon faktörü var tabi.

Ya niye konunun uzmanı gibi konuşuyorum hala ben ya

eşin arabayı satıp başka bir şey çevirecek bence..

Valla konu sahibini değil de seni şıp diye bulacaz ha gayret

Bilsem bilsem sildim format bile atmıştık sanırım virus kapmıştı telefon ve yayılmış ben nasıl koyupta sonra kafayı sıyırıcam deyip buraya konu acayım tatlım koysam gam yemem
Bilgisayar kursuna gidiyorum şuan kursta gmail hesabimi açtım teldeki fotolar orda da görünuyordu google drive yedeklemesi açıkmış başım açık fotograflar falan vardi hemen kapattım ayarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…