- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Ya ama çok güzel bir dizi de 7.sezonda biraz değişmiş mi ne bana mı öyle geldi
Ben 6.da kaldım.
6.nın son bölümünü yarın ya ad c.tesi izleyip hemen 7'ye başlayacağım ama Emma yok sanırım yeni sezonda
Umarım öyle olur.Aynen ben 7nin ilk bölümünü izledim ve emma yoktu. Kafam allak bullak oldu belki ilerleyen bölümlerde çıkıyordur
Konu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su anHadi telefondan sildiniz ve sonra o telefonu tamire vermiş olsanız vs öyle çıksa anlarım ama o da yok.
Aradan beş sene geçiyor ve eşinin aklina liseli sarışın diye aratmak geliyor hoppala sizin video karşısında. Milyonlarca içerik varken arattigi gün sizin videoyu bulması sizce de hayatın olağan akışına aykırı değil mi?
Kalkıp koşarak nereye gidiyor?
Adliye baya bi paraya sildiririz demis güya. Zabıt katibi ile filan konuştunuz heralde ya da adliye hademesiyle filan.
Gerçekten inandırıcı değil.
Izleyim bakalm bayada uzunmus gi
Hadi telefondan sildiniz ve sonra o telefonu tamire vermiş olsanız vs öyle çıksa anlarım ama o da yok.
Aradan beş sene geçiyor ve eşinin aklina liseli sarışın diye aratmak geliyor hoppala sizin video karşısında. Milyonlarca içerik varken arattigi gün sizin videoyu bulması sizce de hayatın olağan akışına aykırı değil mi?
Kalkıp koşarak nereye gidiyor?
Adliye baya bi paraya sildiririz demis güya. Zabıt katibi ile filan konuştunuz heralde ya da adliye hademesiyle filan.
Gerçekten inandırıcı değil.
Konu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su an
Hademeye diyor ki “hemserim hele bak su videoya,kac paraya silerler sence?”
Ahsjakdnajbdj
Çok yasa,ne guldumKonu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su an
Ahsjakdnajbdj
Konu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su an
Ahsjakdnajbdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?