- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Amatör saarışın ve seksi de var kuzum
Kız çekim mekim işine girmem ben yani onu bi açıklığa kavuşturayım da (Ciddileştim bir an)
Yani kamerayı odanın bir köşesine koymak hayal edildiğinden ilk etapta, yüzler belli olur gibi geliyor insana ama elinde kamera çeken olunca yüzler görünmüyor yani onu demek istedim. Bi de pozisyon faktörü var tabi.
Ya niye konunun uzmanı gibi konuşuyorum hala ben ya
Ahaha o ediyo ama. Pis :)
Valla devamını getirmek kısmet olmadı ev işlerinden gezip tozmalardan :) ama bende devam etcem. İhanet edemem şimdi rumplcığıma
Bunlar hep uykusuzluktanAmatör saarışın ve seksi de var kuzum
Kız çekim mekim işine girmem ben yani onu bi açıklığa kavuşturayım da (Ciddileştim bir an)
Yani kamerayı odanın bir köşesine koymak hayal edildiğinden ilk etapta, yüzler belli olur gibi geliyor insana ama elinde kamera çeken olunca yüzler görünmüyor yani onu demek istedim. Bi de pozisyon faktörü var tabi.
Ya niye konunun uzmanı gibi konuşuyorum hala ben ya
Sabahlara kadar izlendiğini düşünsene panpaaaa:))
Adamın saçlarına aklar düşer valla
Keşke ben de şu an oralarda olsam.
Peter Pan'ın olduğu bölümler mi acaba?
O sezon biraz sıkıcı ama sakın sıkılıp bırakma
Ya büyük gögüs sanki mukemmel birşeymiş gibiBöylece hanım kızımızın, "mükemmel vücut ölçülerine sahip, büyük göğüslü ve sarışın" olduğunu da öğrenmiş olduk.
Adamların kulübe bile ihtiyacı yok,hiç duymadım ERKEK HAKLARI DERNEĞİNİ Mesela.yok sa varmıKizlar dikkat edinde esiniz sarisin buyuk goguslu amator liseliyi arattiginizi gormesin
Sonra erkekler kulubunde esim prno izliyor diye konu acar falan
Rezil olmayin millete
Erkekler kulubu diye bir sey var mi acaba
Hahahahahahaa
acaba konu sahibi nerde ne yazdi bu sayfaya kadar diye bktim sizlerin yorumlari super koptum
Konu sahibi muhtemelen doğumdaacaba konu sahibi nerde ne yazdi bu sayfaya kadar diye bktim sizlerin yorumlari super koptum
Yuzler gorunmuyor, koltuk rengi de iyiyse ucuza hallolur benceKonu sahibinin kocasini adliyede elinde telefonla hayal ettim su an
Hademeye diyor ki “hemserim hele bak su videoya,kac paraya silerler sence?”
Ahsjakdnajbdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?