Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Şu siteyi rahat bırakın artık 10 yaşında çocuk sizden daha inandırıcı yazar, burdan size ekmek çıkmaz başka sitelere gidin

Hahahahahahaa

Bunlar hep uykusuzluktan

Bildiğim kadarıyla silseniz bile telefon bazı yerlere yedekleyebiliyor.format atmadıysanız tabi.O telefonu sattıysanız alan bulmuş olabilir
Rus sitesi olması enteresan
Ya koca kişisi şeytana uydu paylaştı pişman oldu
Ya da bi fırıldak çeviriyor
Ben olsam işlemler sırasında yanında bulunurum

Oha ben şok ben dumur:) adam bide arkandayım demiş tobe bismillah ben kıllandım bu işten sılınen vıdeo nasıl paylaşılır netten sıldırsenızde 3. Bi şahısta olsa gene bı yerlere koyamaz mı ?? Gene dua et yüzün görünmüyor

Eğer konu fake değil ise; telefona virus girse bile videonun yayılması mümkün değil.
Eşiniz bir işler karıştırmış belli kiMuhtemelen fake hesap ile sosyal medyaya yüklemiş ve video yayılmış.
Yoksa durduk yere neden arama yapma gereği duysun ki.

Kizlar dikkat edinde esiniz sarisin buyuk goguslu amator liseliyi arattiginizi gormesin
Sonra erkekler kulubunde esim prno izliyor diye konu acar falan
Rezil olmayin millete
Erkekler kulubu diye bir sey var mi acaba

O değil de, rüyanıza girmiş ya ifşa olduğunuz, sevabına bir istihareye yatsanıza bize bu sene ki milli piyango çıkacak mı acaba

Üzülmeyin ama bir gün yol da sokak ta bir yerler de kaybolursanız eşiniz sizi nasıl sorup aratacak öğrenmiş olduk, oldunuz

Kizlar dikkat edinde esiniz sarisin buyuk goguslu amator liseliyi arattiginizi gormesin
Sonra erkekler kulubunde esim prno izliyor diye konu acar falan
Rezil olmayin millete
Erkekler kulubu diye bir sey var mi acaba
Adamların kulübe bile ihtiyacı yok,hiç duymadım ERKEK HAKLARI DERNEĞİNİ Mesela.yok sa varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…