Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan
ahahahahahajajjsdhsjjdss kahkaha atıyorum yaa benim kocam da büyük göğüslü esmer üni mezunu profesyonel türk olarak aratsın bakalim çıkacak mıyım merak ettim

Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada
Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş

Yüzümüz görünmemesi zaten büyük avantaj
videoyu izleyemedim zaten ama bedenim görünüyormuş
Olur ya tanıdık biri izlerse sesimi tanıyabilir eşimi beni

Sarışın amatör liseli vs yazınca cıkmış adımla aramış onda cıkmamış zaten

5 senelik video yeni paylaşılır rüyamda görmesem eşimin arayacagı yoktu zaten

Üye gerçek olabilir, konusu da.
Ama bir şey yaşanmışsa ve gerçekse biraz da olsa tutarlı olmalı.

Konu sahibi
Bir yerde görüntülerin ocak ayında paylaşıldığını söyledi ki neredeyse 1 yıl demek bu
Bazı yerlerde yeni paylaşılmış onun için hemen çıktı dedi.
Bir yerde benim adımla vücut ölçülerimle arama yaptı dedi
Bir yerde adımla çıkmamış zaten sarışın liseli vs..şeklinde bulmuş dedi.
İlk 2 alıntıda videoyu kendisi izlemiş gibi çok net ifadelerde bulunurken
3. alıntıda ben izlemedim zaten demiş.
Son alıntıda ben rüya görmesem eşimin arayacağı yoktu derken
İlk alıntıda eşimin aklına gelmiş öyle bakmış demiş.

Bana göre en tuhaf olanı da tanıdık biri izlerse eşimi ve beni sesimizden tanıyabilir kısmı.
Sevişirken bir insan konusuyor olsa bile o kadar ah oh arasında kim kimin sesinden aaa bu bizim pembe değil mi yaw der :d

Adliye, evden çıkma oralara hiç girmiyorum bile.

Bazen evet burada çok gereksiz üzerine gitmeler olabiliyor ama bu konu bu hale geldiyse
Bunda en büyük pay konu sahibinindir.
Konuyu açarken net olamadıysa sonrasında yazdıklarıyla düzgün bir hale getirebilirdi anlaşılamayan noktaları.
Her yazdığı bir önceki yazdığını çürüttü.

Adliye çalışanlarının görüntüleri silmek için para istemeleri çok inandırıcı değil. Benim görüşüm eşinizin tehdit edildiği yönünde. Rus sitelerine attık görüntüleri para vermezsen her yere atarız falan demiş olabilerler. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm ama sanırım eşiniz sizin sandığınız kadar masum değil.

Geyik demeyelimde konuyu ciddiye almama bazen erkek uyler yaziyor onlarla ciddi mi konusalim yani kahveli hanim
Siz almıyor olabilirsiniz ama ben konuyu gayet ciddiye aldım ve atılan onlarca geyik mesajını takip etmek zorunda kaldım ki konu sahibi aralarda yazmış mı diye. Bırakalım da buna yönetim karar versin. Kimse yazmak zorunda değil. Zira inanmayanların olduğu gibi inananlar da var.

Bazı haberleri sildirmek için 30binTL gibi bir paranın alındığını okudum yeni. Bir ünlü eşi için yaptıracak diye haber yapılmıştı.
Ama dava mı açılıyor nedir bilmiyorum. Google gibi sitelere mi veriliyor bu para acaba?

+1

Ben de şöyle düşündüm. Konu sahibinin eşi ona böyle saçma bölük bölük anlattığı için o anlık şokla bu saçma şeyler ona mantıklı gelmiştir, a bak bu saçma diye sorgulamamıştır çünkü zaten korkusu var, soğukkanlı olamaz bir insan bu konuda. O yüzden ben anlattıklarını eşinin ağzıyla anlattığını düşünüyorum.

Be bu konuya inanmiyorum demedim bu konu gercekmis mune de soyledi genel olarak bazen erkek uyeler yaziyor onlari ciddiye alip yorummu yazalim yani.
Editorler yazmadan önce fake diyordum simdi degil .Yorumlari iyi okuyun ve anlayarak sonra alinti yapin.

Be bu konuya inanmiyorum demedim bu konu gercemis mune de soyledi genel olarak bazen erkek uylef yzyor onlari ciddiye alip yorummu yazalim yani.
Editorler yzmada once fake diyordum simdi degil .Yorumlari iyi okuyun ve anlayarak sonra alinti yapin.
Ben editörler yazmadan önce de fake demiyordum. Fake bence diye diye 40 sayfaya ulaşmış. Konu sahibi de en son 11de girmiş. Boş yere sayfaları okuyacak. Ben de okudum bir gelişme var mı diye ama hepsi boş muhabbet. İnanılmıyorsa yazılması gerekmez. Kibler geçersiniz. Bu kadar basit.

cok mantikli bence baska bi aciklamasi olamaz gibi

Canım ben zaten yorum yaparken dalga geçmedim kendisiyle
Gerçek olma ihtimaline karşı güzel yorumlar da geldi
Eşin arabayı satmak için uyduruyor olabilir yada videoyu kendisi yaydı gibi..

Eşinin söyledikleriyle anlatmışsa bile
Ben hiç böyle düşünmemiştim diye insan biraz da olsa şüpheye düşmez mi.
Yada sorgulamaz mı.

Bilemiyorum yaşadıkları gerçekse
eşine bu kadar güvenmesin o zaman çünkü bildigin kadını yemiş.

Cevaplariniz tutarsız, bilemiyorum belki de şu an telaşlısınız diye aklınızı toparlayamiyorsunuzdur.

Arkadaşlara katılıyorum; eşiniz zamanında birine göndermiş ve şu an şantaj yapılıyor.

Adliyeye giderseniz savcılığa derdinizi usulünce anlatırsaniz, durum araştırılır. Dediğiniz gibi para vs. de talep edilmez. Dava açılır da o sırada dosya giderleri olur o başka ancak o giderler de 100-200 tl olsun, hadi bilirkişi var 500 olsun. Bu kadar kısa sürede savcılık zaten araştırmadan bu olaylara da girilmez. Yani arabayı satacak parayı adliye değil ancak ve ancak şantajcı ister.

Işin arkasını siz bırakmayın, kocanıza güvenmeyin derim. Gözünüz kulağınız da açık olsun. Çocuklarının annesini düşürdüğü duruma bak. Çok yazık.

İlk banlanmam olacak galiba ama dayanamayacağım

- Koltuklardaki döşemeler sadece size özelmi üretilip kaplandı?
- Türkiyede ki tek şarısın senmisin?
- Senin vücut ölçülerinde başka kadın yokmu?
- Ses derken sanki oturup sohbet etmişinde sizi tanıyacaklar.
- Yıllar sonra rüyada görmeniz enteresan geldi.
- Ve eşin neden ne saçmalıyorsun sen demedi de hemen fırladı sokağa.

Bence bu olay gerçekse eğer nasıl olduysa oldu .Kimse tanımayacaksa kasmayın. Arabada güme gitmesin.

Allah akıl fikir versin size

Neyse konu sahibi size diyeceğim ben de bazı arkadaşlara katılıyorum. Ya videoyu başkasına göndermişti ve o kişi de bunu tehdit ediyor ya da aslında ortada video falan yok eşiniz bir haltlar karıştırmış ve borcu var, bu bahaneyle arabayı satıp borcu ödemeye çalışıyor. Her iki türlü de çıkaracağımız sonuç; iğrenç bir adamla evlisiniz.

Tabiki ben ilk yorumları okumadan cevap yazdım ve kesinlikle eşin yaymış dedim. Sonra yorumları okudum çoğu yorumlar çok mantıklı geldi, destekledim de. Ama işte artık nasıl bir duygu durumda olduğunu bilemediğimiz için şu an eşinin her dediğine inanıyor büyük ihtimalle. Ve yorumları okuduktan sonra da Emin’im aklı başına gelip doğruları araştıracaktır.

konularina istisnaden kafa bulan kk cevabini alir.
Ve banlanip gonderilir.Kimin hangi konuya ne yazip yazmicagi kisiye kalmistir.Herkesin hadiini asmadan fikrini paylasabilir yok sa aa dur bakaym bu gercekci gorunmuyor diye hemen kib licekmiyiz yani.

Misal bu konu üzerinde konusuldu ve tartisildi gercekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…