- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
ahahahahahajajjsdhsjjdss kahkaha atıyorum yaa benim kocam da büyük göğüslü esmer üni mezunu profesyonel türk olarak aratsın bakalim çıkacak mıyım merak ettimBüyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada
Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş
Yüzümüz görünmemesi zaten büyük avantaj
videoyu izleyemedim zaten ama bedenim görünüyormuş
Olur ya tanıdık biri izlerse sesimi tanıyabilir eşimi beni
Sarışın amatör liseli vs yazınca cıkmış adımla aramış onda cıkmamış zaten
5 senelik video yeni paylaşılır rüyamda görmesem eşimin arayacagı yoktu zaten
Siz almıyor olabilirsiniz ama ben konuyu gayet ciddiye aldım ve atılan onlarca geyik mesajını takip etmek zorunda kaldım ki konu sahibi aralarda yazmış mı diye. Bırakalım da buna yönetim karar versin. Kimse yazmak zorunda değil. Zira inanmayanların olduğu gibi inananlar da var.Geyik demeyelimde konuyu ciddiye almama bazen erkek uyler yaziyor onlarla ciddi mi konusalim yani kahveli hanim
+1Üye gerçek olabilir, konusu da.
Ama bir şey yaşanmışsa ve gerçekse biraz da olsa tutarlı olmalı.
Konu sahibi
Bir yerde görüntülerin ocak ayında paylaşıldığını söyledi ki neredeyse 1 yıl demek bu
Bazı yerlerde yeni paylaşılmış onun için hemen çıktı dedi.
Bir yerde benim adımla vücut ölçülerimle arama yaptı dedi
Bir yerde adımla çıkmamış zaten sarışın liseli vs..şeklinde bulmuş dedi.
İlk 2 alıntıda videoyu kendisi izlemiş gibi çok net ifadelerde bulunurken
3. alıntıda ben izlemedim zaten demiş.
Son alıntıda ben rüya görmesem eşimin arayacağı yoktu derken
İlk alıntıda eşimin aklına gelmiş öyle bakmış demiş.
Bana göre en tuhaf olanı da tanıdık biri izlerse eşimi ve beni sesimizden tanıyabilir kısmı.
Sevişirken bir insan konusuyor olsa bile o kadar ah oh arasında kim kimin sesinden aaa bu bizim pembe değil mi yaw der :d
Adliye, evden çıkma oralara hiç girmiyorum bile.
Bazen evet burada çok gereksiz üzerine gitmeler olabiliyor ama bu konu bu hale geldiyse
Bunda en büyük pay konu sahibinindir.
Konuyu açarken net olamadıysa sonrasında yazdıklarıyla düzgün bir hale getirebilirdi anlaşılamayan noktaları.
Her yazdığı bir önceki yazdığını çürüttü.
Ben de şöyle düşündüm. Konu sahibinin eşi ona böyle saçma bölük bölük anlattığı için o anlık şokla bu saçma şeyler ona mantıklı gelmiştir, a bak bu saçma diye sorgulamamıştır çünkü zaten korkusu var, soğukkanlı olamaz bir insan bu konuda. O yüzden ben anlattıklarını eşinin ağzıyla anlattığını düşünüyorum.Üye gerçek olabilir, konusu da.
Konu sahibi
Bir yerde görüntülerin ocak ayında paylaşıldığını söyledi ki neredeyse 1 yıl demek bu
Bazı yerlerde yeni paylaşılmış onun için hemen çıktı dedi.
Bir yerde benim adımla vücut ölçülerimle arama yaptı dedi
Bir yerde adımla çıkmamış zaten sarışın liseli vs..şeklinde bulmuş dedi.
İlk 2 alıntıda videoyu kendisi izlemiş gibi çok net ifadelerde bulunurken
3. alıntıda ben izlemedim zaten demiş.
Son alıntıda ben rüya görmesem eşimin arayacağı yoktu derken
İlk alıntıda eşimin aklına gelmiş öyle bakmış demiş.
Bana göre en tuhaf olanı da tanıdık biri izlerse eşimi ve beni sesimizden tanıyabilir kısmı.
Sevişirken bir insan konusuyor olsa bile o kadar ah oh arasında kim kimin sesinden aaa bu bizim pembe değil mi yaw der :d
Adliye, evden çıkma oralara hiç girmiyorum bile.
Bazen evet burada çok gereksiz üzerine gitmeler olabiliyor ama bu konu bu hale geldiyse
Bunda en büyük pay konu sahibinindir.
Konuyu açarken net olamadıysa sonrasında yazdıklarıyla düzgün bir hale getirebilirdi anlaşılamayan noktaları.
Her yazdığı bir önceki yazdığını çürüttü.
ahahahahahajajjsdhsjjdss kahkaha atıyorum yaa benim kocam da büyük göğüslü esmer üni mezunu profesyonel türk olarak aratsın bakalim çıkacak mıyım merak ettim
Çünkü konu sahibisine bunları kocası söylemiş. Yüzüm görünmüyor demiyor yüzüm görünmüyormuş diyor mesela. Muş muş miş miş. Kocası tutarsız anlatmış belli ki...Üye gerçek olabilir, konusu da.
Be bu konuya inanmiyorum demedim bu konu gercekmis mune de soyledi genel olarak bazen erkek uyeler yaziyor onlari ciddiye alip yorummu yazalim yani.Siz almıyor olabilirsiniz ama ben konuyu gayet ciddiye aldım ve atılan onlarca geyik mesajını takip etmek zorunda kaldım ki konu sahibi aralarda yazmış mı diye. Bırakalım da buna yönetim karar versin. Kimse yazmak zorunda değil. Zira inanmayanların olduğu gibi inananlar da var.
Benim de aklıma ilk kocası gldi açıkçası.Bana inandırıcı gelmedi, yada eşiniz kendi koymuştur? Ne bileyim silinenler nasıl ele geçirilir ki bilemedim
Ben editörler yazmadan önce de fake demiyordum. Fake bence diye diye 40 sayfaya ulaşmış. Konu sahibi de en son 11de girmiş. Boş yere sayfaları okuyacak. Ben de okudum bir gelişme var mı diye ama hepsi boş muhabbet. İnanılmıyorsa yazılması gerekmez. Kibler geçersiniz. Bu kadar basit.Be bu konuya inanmiyorum demedim bu konu gercemis mune de soyledi genel olarak bazen erkek uylef yzyor onlari ciddiye alip yorummu yazalim yani.
Editorler yzmada once fake diyordum simdi degil .Yorumlari iyi okuyun ve anlayarak sonra alinti yapin.
Bekarken ilişki anlarını videoya çekmişler.Adam ozaman sadece sevgili olarak gördüğü için bu sevişme esnasında çekilen videolarını arkadaşlarına gönderdi.Tipik erkek kafasıyla bakk hatunu eve attım tarzında bir muhabbetle...Sonra gel zaman git zaman işler değişti.Adam, konu sahibiyle evlendi çoluk çocuğa karıştı.Yıllar geçti ve adam bu videoyu hatırladı.Parayıda site sahibi videoyu silme karşılığında istiyordur.Ve bence bu site onun tanıdığının...Oda evden bir hışımla videoyu attığı arkadaşlarının yanına gitti..Pis herifler.
Ben de şöyle düşündüm. Konu sahibinin eşi ona böyle saçma bölük bölük anlattığı için o anlık şokla bu saçma şeyler ona mantıklı gelmiştir, a bak bu saçma diye sorgulamamıştır çünkü zaten korkusu var, soğukkanlı olamaz bir insan bu konuda. O yüzden ben anlattıklarını eşinin ağzıyla anlattığını düşünüyorum.
Tabiki ben ilk yorumları okumadan cevap yazdım ve kesinlikle eşin yaymış dedim. Sonra yorumları okudum çoğu yorumlar çok mantıklı geldi, destekledim de. Ama işte artık nasıl bir duygu durumda olduğunu bilemediğimiz için şu an eşinin her dediğine inanıyor büyük ihtimalle. Ve yorumları okuduktan sonra da Emin’im aklı başına gelip doğruları araştıracaktır.Canım ben zaten yorum yaparken dalga geçmedim kendisiyle
Gerçek olma ihtimaline karşı güzel yorumlar da geldi
Eşin arabayı satmak için uyduruyor olabilir yada videoyu kendisi yaydı gibi..
Eşinin söyledikleriyle anlatıyorsa bile
Ben hiç böyle düşünmemiştim diye insan biraz da olsa şüpheye düşmez mi.
Yada sorgulamaz mı.
Bilemiyorum yaşadıkları gerçekse
eşine bu kadar güvenmesin o zaman çünkü bildigin kadını yemiş.
konularina istisnaden kafa bulan kk cevabini alir.Ben editörler yazmadan önce de fake demiyordum. Fake bence diye diye 40 sayfaya ulaşmış. Konu sahibi de en son 11de girmiş. Boş yere sayfaları okuyacak. Ben de okudum bir gelişme var mı diye ama hepsi boş muhabbet. İnanılmıyorsa yazılması gerekmez. Kibler geçersiniz. Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?