Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.

Eşim yaymaz yayacak kadar pislik degil hem neden yaysın ki cocuklarımız oldu hep destekti bana

Yani gerçekten büyük göğüslüyseniz bunu, amatör'ü falan kafadan yazmış olabilir de liseli ne alaka ya
Kendi koymuş ismi.

Asıl üyeliğini merak ettim.

Evlenmeden önce çekildiyse çok daha uzun süre önce paylaşılmış olabilir. Eşiniz neden en az 5 sene önceki şeyi siz gece rüyanızda gördünüz diye şimdi araştırıyor da şıp diye buluyor? Onca videonun arasında genel kelimelerle aratıp bulması zor değil mi?
Çok normal bir durum değil bu yaşadıklarınız.

İkinci kez soruyorum yüzünüz görünmüyorsa kim tanısın sizi?
Sadece sesten ve çıplak vücuttan benim tanıyacağım 1 insan yok hayatımda.
Ülkeyi terk etmek filan.
Haklısın cnm da ben kendime yediremiyorum bir sürü kişi bakmıştır eminim izlenmiştir beynimi yiycem

HEm sapik hem destekmis demek ki siz anlamamissiniz.

İyi de burada siz daha çok ayrıntı vererek yayacaksınız video yu farkındamısınız?

+1
Sildiğim videoyu neden fellik fellik arayayım ki?
Siz silindiğini düşünseniz bile eşiniz birine göndermiş gibi..
O biri de internete koyduğunu söylemiş eşinize ki arayıp bulmuş o da.
Karşılığında para mı istedi artık ne yaptıysa...

ya bi mesajda yeni yayıldı yazmışsın bir önceki mesajı "Canım 5 sene evvel cekip sildigimiz video nasıl oldu da bir başkasının eline geçti ve ocak ayında paylaşılıp yayılır aklım beynim yaşamıyorum suan" böyle. Ocak mı Kasım mı bi karar ver bence.
bir de madem telefona format atacak kadar hassasiyet gösterdiniz ne diye çektiniz. ben haftalarca virüslü telefonla dolaştım sırf formatlamamak için.
ne tuhaf insanlar var yahu

Benim de kafama yatmayan şeyler var

Başka türlü yayılmasının imkanı yok. Tam anahtar kelimeleri yazıp şak diye videoyu nasıl bulacak koskoca Google'da allasen? Eşinize çok güvenmeyin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…