- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Liseli misiniz gerçekten demedin iyi kiGöğüsleriniz büyük mü gerçekten
Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.Ya böyle şeylere neden girer insanlar anlamıyorum. Telefonlara asla asla güvenmeyin! Kredi kartı fotosu, meme fotosu yani ifşa olmasını istemediğiniz şeylerin fotosunu videosunu çekmeyin. Elimizdeki bu telefonlar tamamen halka açık. Gider masum bir uygulama indirirsiniz bütün bilgileriniz onların eline geçer. Çok geçmiş olsun diyeyim. Eşiniz de öyle liseli falan yazmamıştır, bayağı bayağı arıyordur o videoyu da öyle bulmuştur, ya da tahmin etmiştir, bilgisi vardır.
Algı da seçicilikLiseli misiniz gerçekten demedin iyi ki
Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.
Eşim yaymaz yayacak kadar pislik degil hem neden yaysın ki cocuklarımız oldu hep destekti bana
Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan
Haklısın cnm da ben kendime yediremiyorum bir sürü kişi bakmıştır eminim izlenmiştir beynimi yiycemİkinci kez soruyorum yüzünüz görünmüyorsa kim tanısın sizi?
Sadece sesten ve çıplak vücuttan benim tanıyacağım 1 insan yok hayatımda.
Ülkeyi terk etmek filan.
Eşin nereye çıktı ki o anda?Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan
HEm sapik hem destekmis demek ki siz anlamamissiniz.Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.
Eşim yaymaz yayacak kadar pislik degil hem neden yaysın ki cocuklarımız oldu hep destekti bana
İyi de burada siz daha çok ayrıntı vererek yayacaksınız video yu farkındamısınız?Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.
Ben size bişey söyleyim mi biraz ağır alacak ama...
Büyük ihtimalle eşiniz sildim demesine rağmen videoyu geri dönüşümden çıkarıp eşine, dostuna bir yere atmıştır.
Yoksa iclouda yüklemiştir orayı hackledilerse oradan çıkmıştır ama ünlüleri hackliyorlar sizi niye hacklesinler?
Yani her halikarda o video depolanmış ve 3. şahıslara servis edilmiş. Kimse silmemiş.
Eşinizin durduk yere arama yapıp da ölçülerinizi yazıp da aratması da bunu kanıtlıyor gibi.
Bu işlere pek hevesli imiş kendileri.
Öyle panik yapmanıza, para akıtmanıza, ülkeden kaçmanıza gerek yok yüzünüz görünmüyorsa...
Ama bence eşiniz sağlam ayakkabı değil.
Benim de kafama yatmayan şeyler varEvlenmeden önce çekildiyse çok daha uzun süre önce paylaşılmış olabilir. Eşiniz neden en az 5 sene önceki şeyi siz gece rüyanızda gördünüz diye şimdi araştırıyor da şıp diye buluyor? Onca videonun arasında genel kelimelerle aratıp bulması zor değil mi?
Çok normal bir durum değil bu yaşadıklarınız.
Başka türlü yayılmasının imkanı yok. Tam anahtar kelimeleri yazıp şak diye videoyu nasıl bulacak koskoca Google'da allasen? Eşinize çok güvenmeyin sizGeçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?