- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Her ne olursa olsun arkandayım demesi bence 3.bir kişi olma ihtimalini akla getiriyor. Yani aslında videoyu çeken ya eşi ya da başkası.Esiniz dun gece belli ki sizin videoya kac kisi bakti acaba diye acmis bakmis yukledigi siteye. O video kimdeydi? Esinizde.. yok vucut olcunle aratmisda bilmem neymis. Yalan.
Hemde ne olursa olsun arkandayim ne demek? Video da baska bi adamlamiydiniz? Videoda ki de kendisi degil mi ki sanki bu konuda karalanan tek kisi siz olacakmissiniz gibi konusmus.
Bence araba sattiracak kadar onemli bisey degil. Hala evli oldugunuz adamla bi video ve yuzunuz gorunmuyormus. Ama siz bilirsiniz. Kocaniz yalanci ama. Inanmayin ona
Bir de o var.Ben de eşinizden süphelendim. Arabayı satacağı kişi de hazır yarın satılıyor öyle kolay mı alacak kişi bulmak hemen?
5 aydir satamadim arabayi bu kk kadinlarinn gozunden de bisey kacmiyor:)Ben de eşinizden süphelendim. Arabayı satacağı kişi de hazır yarın satılıyor öyle kolay mı alacak kişi bulmak hemen?
Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum ama
İnşallah en yakın zamanda hallolur kimse görmeden kaldırılır. haklısınız insanlar çok düşüncesiz maalesef böyle cahillikler olabiliyor. Kimseye bakmayın siz gerçekten can sıkıcı bir konu ama yıpratmayın kendinizi bebeğiniz için. Bundan sonra özel hiçbir fotoğraf ve videolarınızı çekmeyin telefonlarınıza sızma ihtimali çok oluyormuş. Telefon tamircilerine de dikkat etmek lazım5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?