Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Esiniz dun gece belli ki sizin videoya kac kisi bakti acaba diye acmis bakmis yukledigi siteye. O video kimdeydi? Esinizde.. yok vucut olcunle aratmisda bilmem neymis. Yalan.

Hemde ne olursa olsun arkandayim ne demek? Video da baska bi adamlamiydiniz? Videoda ki de kendisi degil mi ki sanki bu konuda karalanan tek kisi siz olacakmissiniz gibi konusmus.

Bence araba sattiracak kadar onemli bisey degil. Hala evli oldugunuz adamla bi video ve yuzunuz gorunmuyormus. Ama siz bilirsiniz. Kocaniz yalanci ama. Inanmayin ona

Herkes aynı soruları soruyor ama konu sahibi ısrarla o sorulara cevap vermiyor. Ona destek olanlara cevap veriyor. Hayır bu altı doldurulmayan sorulara cevap verin. Madem bir şeyleri çözmek istiyorsunuz, kimse de kim olduğunuzu bilmiyor neden tam anlatmıyorsunuz? 100 sayfa boyunca hep cevabı olmayan sorular sorulacak neden hepsine birden açık cevap vermek yerine uzattıkça uzatıyorsunuz anlamıyorum!

Şu da geliyor aklıma , eşiniz suçlu kendisi yüklediği için zamanında şimdide size birşeyler yapıyorum görünümünde araba satarım gerekirse Ülke terkederiz diyor neden ? bak ben senin için neler yapıyorum süsü vermek için..
Eşiniz konusunda lütfen bu söylenenleri hafife almayın bu kadar insan yanılıyor olamaz...

Her ne olursa olsun arkandayım demesi bence 3.bir kişi olma ihtimalini akla getiriyor. Yani aslında videoyu çeken ya eşi ya da başkası.

58 sayfayı okuyamadım; ama aklıma ilk gelen sex tape filmi oldu.
Eşiniz vermemişse nete ya da bir kişiye o videoyuyu atmamışsa ilk çektiğiniz dönemler, nete düşmesi imkansız. Keza sarışın bilmem ne yazınca da tak diye önüne gelmez, hangi isimle nete düştüğünü bilecek ki eliyle koymuş gibi bulsun. Bana ilk çektiğiniz dönemler, eşiniz birine yollamış, o da nete koymuş gibi geldi. Eşiniz bence o kişiye gönderebilmek için video çekmeyi istemiş olabilir.

1- eşinize söyleyin arabayı satmaktan vazgeçsin.nasılsa yüzleriniz gozukmuyormus dediğim gibi bosuna bir uğraş olur çünkü o site kapansa bile ellerindeki kayıtlarla anında yeni site açıp oraya yuklerler bu döngü böyle sürer gider.
2-savcılığa başvurmak en iyisi savcılık bu siteleri kapatır.
3-yine savcılık bu işle ilgili kişileri buldugunda haklarinda suç duyurusunda bulunur ve cezai işlem yapar.belki sizin haberiniz bile olmaz
4-bu aralar birşey imzalamayin bana da çok şaibeli bir durum gibi göründü olay.
5- dosya -tutanak ne yapıldıysa avukatla ilgili dosya ve tutanakları ne varsa dikkalice okuyun ve dosyanın gercekliginden emin olun.
6-bebeginize ve kendinize dikkat edin.allah yardimciniz olsun.

konu belli ki fake.konu sahibi ısrarla konunun çözüleceği basit sorulara cevap vermiyor.60 sayfa oldu sürüncemede sinir bozucu!

Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum ama

Sen o videoyu hiç gördün mü?
Teyit bile etmemişsin, insan bakar, bakalım gerçekten o video bizim video mu diye.
Eşin o akşam evden fırladı gitti sormadın mı nereye gittin?
Neden iletişim ağlarımı apar topar kapatmanı istedin diye.
Hadi video yayılmış
İletişim bilgilerin ne alaka?
Video da iletişim bilgilerin olsa 5 yıl boyunca zaten taciz edilirdin.
Ağlamalar, ülkeyi terk ederiz demeler.
Fazla gelmiyor mu sana da.
1 günde araba satılıyor, avukat tutuluyor neymiş videolar kaldırılacak.

Sen bu olayların hiç bir noktasında değilsen (farklı anlatım gibi)
Geriye bir tek seçenek kalıyor oda eşin.
Videoları arkadaşları ile paylaştı, kendisine şantaj yapılıyor.
Yada bilmediğin yüklü bir borcu var.
Arabayı satsa soracaksın parasını naptın diye.
Video kaldırdım işte deyip geçecek.

(Konu hala çok şey)

Bütün sayfaları okuyamadım yorumumu yolladıktan sonra okumaya devam edeceğim.

Konu sahibi arabayı satıp yok yere paranızı heba edeceksiniz. Kim videodakinin siz olduğunu bilebilir ki? Biraz sakinleşin acele karar verip arabanızdan olmayın.

herşey ne kadar zincirleme geliyor bir düşünün.
zaman zaman aklınıza gelip eşinize söylediğinizde saçmalama sildik diyormuş.ama bakmak gelmiyormuş aklına.
rüya gördüm dediğiniz de bakmış.
ben rüyamda şunu gördüm desem eşime, yine üzerini örtmedin mi der.
hemen aklına gelip bakması çok enteresan değil mi?
baktı milyonlarca video arasından buldu.inanın mümkün değil bu.bikaç kelime ile bulamaz.ancak anahtar kelimeleri bilmesi gerekli.
tamam o da oldu.
zaten arabayı alacak insan hazır, 35 bine ısrar ediyordu arkadaşı ve parası hazır bekliyordu.v.s v.s
fazla zincirleme ilerliyor.

Çok üzüldüm yaşadığınız duruma ama siz kendinizi kirli hissetmeyin onlar kafalarında kim bilir kimleri hayal ediyorlardır.
Benim buradan anladığım şu; sanırım eşiniz o videoyu sildim deyip silmedi ve sonuç buralara vardı. Keşke olmasaydı ama olan olmuş üzülmeyin, mahkeme açıp sildirin hepsini ve olmamış gibi hayatınıza devam edin.
Kendinizi toplayın, hamilesiniz ve o adam da eşiniz, siz kirli değilsiniz...

Görüntüleri nette gördünüz mü? İki seçenek var!
-1 Bu konuda tedirgin olduğunuzu bilen kocanızın arabayı satmak içn bi bahanesi olabilir mi ?? Parayı alcak oraya verdim die başka şeylere verecek.
-2 kocanız yaymış olabilir mi resimleri. O kadar aşağılık olamaz bi erkek biliyorum ama 3. Bi seçenek yok.

Videoyu nette gözünüzle gördünüz mü? Hangi sitede? Yani Face gibi mi?
Silinen bi video yayılması imkansız. Bunda bi iş var. Gözünü açık tut. Kocan masum deil bnce. Adliyeye kocanla birlikte git mümkünse kulağınla duy .

İnşallah en yakın zamanda hallolur kimse görmeden kaldırılır. haklısınız insanlar çok düşüncesiz maalesef böyle cahillikler olabiliyor. Kimseye bakmayın siz gerçekten can sıkıcı bir konu ama yıpratmayın kendinizi bebeğiniz için. Bundan sonra özel hiçbir fotoğraf ve videolarınızı çekmeyin telefonlarınıza sızma ihtimali çok oluyormuş. Telefon tamircilerine de dikkat etmek lazım

%10000000 esin yukledi o siteye, ya da hic yuklenmedi ama bir yere borcu var o yuzden bunu bahane ediyor.. elimizde 7/24 internete bagli akilli telefonlar var ama izin vermedigimiz profil fotograflari bile yuklenmiyorken sizin sildiginizi sandiginiz videonun sizin ya da esinizin haberi olmadan yuklenmis olma ihtimali sifir.. hele hele o videoyu vucut olculeriyle aratip bulmanin imkani yok, anladigim kadariyla teknolojiden anlamadiginiz icin yemis esiniz sizi.. o yuzden bu kadar amator yalan soyleyen esinizde problem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…