- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Vicdan azabi cekmistir belki daha fazla dayanamamistir falan .Peki neden şimdi kendini eşine karşı açığa vuruyor,bunu gizli halledebilir,netice de hamile bir karısı var.
Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum amaEşinizden azıcık bile şüphe duymuyor musunuz cidden?
Haklısınız kafamı toparlamam gerekiyor ama beynim durdu inan hiçbişi düşünemiyorum
Olayın akışına bakınca fazla tesadüfi değil mi sizcede? İnternette hiç öyle şeyler aratmadım ama bana mantıksız geliyor sadece o kelimeleri yazarak sizin videonuzu pat diye bulması. Milyonlarca video var ayrıca o özelliklere sahip tek kişi siz değilsiniz. Eşiniz zamanında bir halt yedi bence şimdide temizlemeye çalışıyor.Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum ama
5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydım
Esiniz yalan soyluyor. Internetteki bir video para verdiginizde silinmez. Videonun sahibi internete o videoyu yukledigi an baska sitelerde baska kullanicilar da indirip kendilerince yayarlar. Esiniz kandiriyor sizi gozunuzu acin. Arabanin parasina konmak icin bir dumen cevirmis yakinda anlar gelir yazarsiniz buraya
Konu sahibi bu arada sevgiliyken olmuşsa olay eşiniz atmış olabilir belki sizinle o zaman pek ciddi değildi ve bunu diyeyim kadınların hisleri kuvvetlidirKorkum o ya silinmez se diye silinse bilr baska yerde cıkarsa diye
Satmayın arabanızı yaaaa olacak iş mi bu dediğiniz şey? 2.5 bin tl nereye araba nereye?5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydım
2500 liraya 5000 liraya hicbir avukat parmagini kipirdatmaz boyle davalar icin. Konu sahibini kandiriyor kocasi2500 lira için 35 bin liraya araba mı satılır, yapmayın. Kredi çekin bari.
Hem de öyle kandırıyor ki... Şeytana pabucunu ters giydirir cinsten2500 liraya 5000 liraya hicbir avukat parmagini kipirdatmaz boyle davalar icin. Konu sahibini kandiriyor kocasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?