Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Tamam konu sahibi diyelim siz davayı kazandınız silindi vs her site birbirinden kopyalayıp yayınlıyor bu şekilde bunun önüne geçmek imkansız.

Haklısınız kafamı toparlamam gerekiyor ama beynim durdu inan hiçbişi düşünemiyorum

Şurdan başlayın 2,5 milyar için araba satılmaz...
Sizi üzmek istemiyorum lakin işinizi kendiniz takip edin, linki bulun ve savcılığa gidin lütfen, sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten...

Valla bacım geçmiş olsun. Geçirende sağolsun. Ama senin yerinde olsam eşimi araştırırim.yuzunde gozukmuyorsa umursamam. Türkiye de bir sürü aynı vücutlu bedenli insanlar var. Tek sarisinda sen değilsin. Sen söylemediğin sürece kimse bilmez.

Konu sahibi burda sizi sürekli soru yağmuruna tutanlara cvb vermeyin ve dalga geçer gibi birde soruyorlar kadın konuda anlatmış biri soruyo başka biri daha soru yo kadın derdini bırakıyo açıklama yapmak peşinde kosuyo burası dert paylaşım yeri kiminin büyük kiminin küçük dertleri olabilir büyük olunca fake küçük olunca çocuk kimse aynı değildir olamazda size dert anlatiliyo bunu büyütüp anlatan kişiye bi dert de sizler veriyorsunuz müne 'den ricam banlamasın ama şiştim daha ve bu dediklerim herkes için değil kendilerini yazdıklarıyla belli ediyorlar

Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum ama
Olayın akışına bakınca fazla tesadüfi değil mi sizcede? İnternette hiç öyle şeyler aratmadım ama bana mantıksız geliyor sadece o kelimeleri yazarak sizin videonuzu pat diye bulması. Milyonlarca video var ayrıca o özelliklere sahip tek kişi siz değilsiniz. Eşiniz zamanında bir halt yedi bence şimdide temizlemeye çalışıyor.

2500 lira için 35 bin liraya araba mı satılır, yapmayın. Kredi çekin bari.

Aha bnm yorumunda bu

P Pembesevdalisi Konu sahibi safmisin sen.ve esin o videoyu sana izlettimi internetten

Sizi CIA takip etmiyorsa boyle bir sey olma ihtimali milyonda bir.. kim sizimle neden ugrassin yapmayin Allah askina.. esiniz nereye kostu cikti onu bir ogrenin.. arabayida sattirmayin sakin. Madem avukat girmis olayin icine.. Bana nedense sadece sana bir kumpas kurulmus gibi geliyor ama insallah en kisa zamanda kurtulursun bu dertten

Arabanızı boşuna satmayın bence sakin kafayla oturun eşinizle konuşun nasıl oldu ? nasıl meydana çıkabilir ? size söylemediği eksikler nelerdir ? hepsini ölçün tartın yüzünüzün gözükmediğini söylüyorsunuz telaşe vermeden zaten çözebilirsiniz. Hamilesiniz dikkat edin kendinize.

Sana gerçekten yardım amaçlı yazıyorum
O videoya bak gerçekten var mı bu kadar insanın yorumunu es geçme
Sen şuan olayın endişesinden eşinin anlattığına inanıyorsun ama hiç inandırıcı değil.
Çünkü Türkçe kelimeler ile Rus sitesindeki video çıkmaz.

Vücut ölçülerinden nasıl video bulunur anlamadım gerçekten...
Çok şüpheli.
Bu işte bir iş var.

Satmayın arabanızı yaaaa olacak iş mi bu dediğiniz şey? 2.5 bin tl nereye araba nereye?
Hem onu sildirseniz belki oradan başka yere kopyalanacak internette bunun önüne geçmeniz neredeyse imkansız. Hangi avukat bunun peşinde koşar allah aşkına mantığınız alıyor mu?
Siz nasıl yayıldığını öğrenmeye yoğunlaşın derim, eşinizin her dediğini sakın ha inanmayın, o adamda bir haller var

kocası bu videonun internette olduğunu biliyordu bence.ama tek bilen kocası değildi.bilen biri ya da birileri daha vardı.kocasının bu kişilerden de haberi vardı.
nasıl olsa yüzleri görünmüyor diye adam rahat.
işler değişti.bilen kişi ya da kişiler adama şantaj yapıp para istediler.
inanmazsan şu şu isimle internette arat karşına çıkacak video dediler.
adamın evden apar topar çıkması adamı ya da adamları aramak içindi.çünkü evde arayamayacak eşi yanında olduğu için.
eşine herşeyi anlatırız dediler.
whatsaap dahil tüm sosyal medya hesaplarını kapat demesinin sebebi eşine ulaşıp gerçekleri anlatmasınlar diye.
adam eşine ulaşılacak yolları kapatmaya çalıştı.
arabayı satacak adamlara istediği parayı verecek.
benim fikrim bu.
ya da çok film gibi oldu bilemedim
P Pembesevdalisi
ikinciye aynı yorumu kopyalıyorum bir kez daha oku diye.
belki şimdi yapamazsın ama sakinleştiğinde bu işi araştır.
eşin çok masum değil gibi

Adam yalan söylüyor 1
Video silinmesi icin sadece bir mail dahi yetebilir gerekli yerlere 2
Avukat hakim her ne ise 35 bin tl istemez bir video silme icin 3
Kocaniz surada olsa dönüp sakince derdim ki 35 bin neye lazim kumarda mi kaybettin yoksa baska birsey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…