- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
2500 liraya 5000 liraya hicbir avukat parmagini kipirdatmaz boyle davalar icin. Konu sahibini kandiriyor kocasi
Konunun ilk anlatılışından çok daha inandırıcı olur böyle bir durum.kocası bu videonun internette olduğunu biliyordu bence.ama tek bilen kocası değildi.bilen biri ya da birileri daha vardı.kocasının bu kişilerden de haberi vardı.
nasıl olsa yüzleri görünmüyor diye adam rahat.
işler değişti.bilen kişi ya da kişiler adama şantaj yapıp para istediler.
inanmazsan şu şu isimle internette arat karşına çıkacak video dediler.
adamın evden apar topar çıkması adamı ya da adamları aramak içindi.çünkü evde arayamayacak eşi yanında olduğu için.
eşine herşeyi anlatırız dediler.
whatsaap dahil tüm sosyal medya hesaplarını kapat demesinin sebebi eşine ulaşıp gerçekleri anlatmasınlar diye.
adam eşine ulaşılacak yolları kapatmaya çalıştı.
arabayı satacak adamlara istediği parayı verecek.
benim fikrim bu.
ya da çok film gibi oldu bilemedim
P Pembesevdalisi
ikinciye aynı yorumu kopyalıyorum bir kez daha oku diye.
belki şimdi yapamazsın ama sakinleştiğinde bu işi araştır.
eşin çok masum değil gibi
KesinlikleBana da öyle geliyor. Kime yolladıysa artık herifler kaldırmak için para istiyor. Parayla kaldırsalar bari, kimisi kaldırmaz da. Bu işler böyle yürümez yani dediğiniz gibi, buradaki hukukçu arkadaşlar da biliyorlardır.
Kesinlikle
35 bine arabayi satip yiyecek adam. Kumar borcu olur baska bir sey olur ama illa ki bir yalan var iste
Hatta kimin yaydigi da belli oluyomus falan desin esine ..bakalim tepkisi ne olcak kocasinin..Şurdan başlayın 2,5 milyar için araba satılmaz...
Sizi üzmek istemiyorum lakin işinizi kendiniz takip edin, linki bulun ve savcılığa gidin lütfen, sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten...
Çıkabilir, yayılabilir ve siz borca girdiğinizle arabanızdan olduğunuzla kalırsınız. Eşinizin paraya ihtiyacı var ama bu konu için değilKorkum o ya silinmez se diye silinse bilr baska yerde cıkarsa diye
Fake denmesinin sebebi konunun anlattığınız şekliyle elde tutulamamasıŞuan yaşamıyorum bile beni destekleyenlere teşekkür ederim ama fake degilim konuyu üstün körü anlattım mune abla biliyor tanınıyorum diye hayat durdu resmen bana diger yazan arkadaşlarada yinede teşekkür ederim siz siz olun özelinizi cekmeyin bir hatanın bedelini 2 gündür sancılarla cekiyorum akşama doktora gidicem erken dogmasın bebegim diye kontrole gidicem ruh gibiyim ne yapabilirim bilmiyorum avukata verdi eşim yarın arabamızda satılıcak o video için çalışma yapılıyormuş sabahtan beri eşim adliye avukatlık bürosuna gidip geliyor.
Hallucak inşallah allah büyük
Aglaması koşturması 7 senedir güvendigim adam yapmaz ya diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?