Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Sac renginizi ve koltuklari değişin. Kaset işi filmindeki gibi olmuş haliniz.

Eşi videoya nasıl denk gelmiş biri anlatabilir mi?(Okuyamadım) O kategorilerde yüzlerce binlerce video izlemesi lazım denk gelebilmesi için. Hem 5 yıl sonra çektikleri videoyu aratmak nerden gelmiş aklına. Çok saçma yani.

Ben bu konularda artık uzman olmuş biri olarak yazıyorum silinen şeyler geri getirilebiliyor ama bunun için çekim yaptığınız telefonun ele geçirilmesi gerek ya bir ihtimal format atmak için verdiğiniz kişi buldu paylaştı bu düşük ihtimal ya yanı başınızdaki adam görüntüleri getirip paylaştı ki büyük ihtimal adliye falan hikayede olabilir yüklü parayla silme falan da neyse ya adam bunu hal edeceğini idaa edip parayı almak için oyun oynuyor dahaa çok bence onunla adliyeye gidin işin astarini öğrenin derim maalesef bu tür görüntüler çekmek isteyen adamlar pek iyi niyetli değiller.

hiç inandırıcı değil hangi kelimeyle aramiş ta bulmus eşiniz eliyle koymuş gibi. bence sapıkça bir fantezi

Ya konu fake yada koca konu sahibini kandiriyor..
Sacmalik otesi olaylar zinciri..film olsa tutmaz o derece..

İyi de internette o kelimelerle arama yapsan karşına bin tane video çıkar eşinizin bunu öğrenme şekli size anlattığı gibi olamaz

Ben biraz farkli bir acidan bakicam siz paylasilan sitede izledinizmi kendinizi yada esinizin adliyedir avukattir buralara gittigine eminmisiniz.yani ne bileyim esinizin sizden habrrsiz biryere borcu olabilirmi ve videoyu sakladiysa arabayi satabilmek icin boyle bi oyun yapmis olabilirmi.cunku ozurdilerm ama 5 sene onceki video bi anda yayiliyor ustelik hemen silinmesine ragmen kafama pek yatmadi bu durum farkli bakmak istedm

Bende bı an sizin gibi düşündüm sanki eşinin bı sorunu var ve bu olayı bahane ederek arabayı satmak istiyor

Çok farklı oldu bu yorum 74 sayfadır bunları diyoruz biz de Kusura bakmayın atladım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…