- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Eğlenceli bir şey herhalde, aşırı sansasyonel bir konu açıp gitmek ve milletin birbirine düşmesini izlemek..Konu sahibi milletide birbirine dusurdu
Sac renginizi ve koltuklari değişin. Kaset işi filmindeki gibi olmuş haliniz.Aklım almıyor gerçekten suan yaşamıyorum kahvaltı etmedim nefesim daralıyorzaten hemen denk gelmemiş bana acmadan içini dişardan bakınca koltuklardan tanıdığını söyledi açınca 5 dklık videoda benim sesim saçım bedenim seslerimiz var
Aynen kesin biyerlerde bizi gozetliyodur bu konu sahibi :))Eğlenceli bir şey herhalde, aşırı sansasyonel bir konu açıp gitmek ve milletin birbirine düşmesini izlemek..
ben bilmem valla hepiniz suphelisinizSaçımı sarı yaparsam, bir de göğüslere estetikolabilirim yani
asıl üyeliğinizi de merak ediyorum ayrıca
bakalım kendine bakmadan başkalarını yaftalayıp yargılayanlardan mıymışsınız?
Böyle bi konu da kimse cesur olamaz bence yargılamaktan ziyade.+1
aynı şeyi düşündüm. kimleri nasıl yargıladı, büyük büyük yazdı ki; şimdi yeni üyelikle anlatıyor.
Bende bı an sizin gibi düşündüm sanki eşinin bı sorunu var ve bu olayı bahane ederek arabayı satmak istiyorBen biraz farkli bir acidan bakicam siz paylasilan sitede izledinizmi kendinizi yada esinizin adliyedir avukattir buralara gittigine eminmisiniz.yani ne bileyim esinizin sizden habrrsiz biryere borcu olabilirmi ve videoyu sakladiysa arabayi satabilmek icin boyle bi oyun yapmis olabilirmi.cunku ozurdilerm ama 5 sene onceki video bi anda yayiliyor ustelik hemen silinmesine ragmen kafama pek yatmadi bu durum farkli bakmak istedm
Çok farklı oldu bu yorum 74 sayfadır bunları diyoruz biz deBen biraz farkli bir acidan bakicam siz paylasilan sitede izledinizmi kendinizi yada esinizin adliyedir avukattir buralara gittigine eminmisiniz.yani ne bileyim esinizin sizden habrrsiz biryere borcu olabilirmi ve videoyu sakladiysa arabayi satabilmek icin boyle bi oyun yapmis olabilirmi.cunku ozurdilerm ama 5 sene onceki video bi anda yayiliyor ustelik hemen silinmesine ragmen kafama pek yatmadi bu durum farkli bakmak istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?