- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Ay ben ilk sayfayi okudum sadece :) okadar cok yorum vardiki :)Çok farklı oldu bu yorum 74 sayfadır bunları diyoruz biz deKusura bakmayın atladım ama
Evet banada oyle geldi 2bin besyuz lira lazimdi bide sanirsam o para icin araba satilmaz bi sekilde borc bulabilirdi gbi.baska seyler var bunun altindaBende bı an sizin gibi düşündüm sanki eşinin bı sorunu var ve bu olayı bahane ederek arabayı satmak istiyor
HaklısınızAy ben ilk sayfayi okudum sadece :) okadar cok yorum vardiki :)
Kocası kadına yalnız söylüyor acaba aldatıyor falan mi ya kadınıEvet banada oyle geldi 2bin besyuz lira lazimdi bide sanirsam o para icin araba satilmaz bi sekilde borc bulabilirdi gbi.baska seyler var bunun altinda
Benimde kafam almadi yada birine borclandida esinemi soyleyemiyor of simdi sonucuda bildirmezler merak eder dururuzKocası kadına yalnız söylüyor acaba aldatıyor falan mi ya kadını
2500 lira gibi bir rakamsa yalan söylenecek bir borç deil merak ediyorum bu konunun sonucunu gercektenBenimde kafam almadi yada birine borclandida esinemi soyleyemiyor of simdi sonucuda bildirmezler merak eder dururuz
Provakosyonlari diyorsun. Bende anladim sizin fotograflar:). Esiniz analiz yapinca
Virüs kapsa bile yıl önce nerdeydi bu hacker bey de 5 sene sonra yayınlamak aklına geldi.Bilsem bilsem sildim format bile atmıştık sanırım virus kapmıştı telefon ve yayılmış ben nasıl koyupta sonra kafayı sıyırıcam deyip buraya konu acayım tatlım koysam gam yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?