Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Konu sahibi sen esinin bahsettigi siteyi gördün mu..yani goruntunun orda sitede olduğundan eminmisin?
Eşinden sana gostermesini iste bence kesin emin ol.

Atlanan yerler var gibime geliyor

Yıllar evvel sildim denilen video 3.kişinin eline zaten geçmişti
O kişi de eşinize şantaj yapmış,alacağını alamayınca da nette yaymış.
Sizlik bi konu değil yani.
Olay eşiniz ve 3.kişi arasındaki hesaplaşma sonucu meydana gelmiş.
Ben eşinizden şüphelendim başka şeyler var

Bence eksik yazıyorsunuz gençlikle ikiniz isteyerek sitede paylaştınız daha sonra siz hemen sildirdiniz olmaz diyerek.
Tabi bu anında birileri tarafından çogaltıldı alındı bilemiyoruz.
Siz bu pişmanlıgı içinizden atamadınız ve rüyalarına girdi eşinize anlatınca da eşiniz aradı siteleri veye o siteyi baktınız sizin kayıttan sildiğpiniz video silinmemiş yani yeniden yüklenmiş.
Tutarsızlar çok var çünkü tam anlatmıyorsunuz.
Makineya cekme olayını geçin makinada silinen görüntüler gelmez çünkü zaten sizin makine kim evinizden alıp da yükleyecek.
Kaldı ki böyle bir olay olsa sizin gibi durmaz direk eşimi parçalardım ben nasıl yaparsın diye ama siz eşinizi hiç suçlamıyorsunuz neden oldu nasıl oldu diye.

Hadi eşinizin o videoyu şak diye bulmasını geçtim, o videonun kaldırılması için siz kime,neden para vereceksiniz? Bu işler parayla mı oluyormuş?

Bilsem bilsem sildim format bile atmıştık sanırım virus kapmıştı telefon ve yayılmış ben nasıl koyupta sonra kafayı sıyırıcam deyip buraya konu acayım tatlım koysam gam yemem
Virüs kapsa bile yıl önce nerdeydi bu hacker bey de 5 sene sonra yayınlamak aklına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…