Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Eğer gerçekse bu mevzuu ki ben hiç sanmıyorum öyle olduğunu biraz daha detay verirsen videonun ortaya çıkmasına az kaldı.
Söylediğine göre seneler önce çekilmiş bişeyi kocan durup dururken dur bakalım ya bizim video var mı bide eşimin özelliklerini yazıp aratayım diye mi arattı ? Çok saçma.
Dediğim gibi eğer mevzuu gerçekse cevaplarını kocanda ara.

Arabayı sattırmamanı onerırım, daha ortada ne oldugu belli degil araba satma mevzusu cıkmıs.
Mahkemeye basvurup hacklenmişim izinsiz eklenmiş desen onlar yasaklar vıdeoyu sanırım, para mevzusu ne alaka anlamadım.
esin bi işler ceviriyo bence azcık o kısma odaklan istersen.

Arama motoru bu. Milyonlarca çıkabilir.
Vücut ölçüsüyle aratmak nedir. 90 60 90 gibi bilindik vücut ölçüleriniz var demek ki , ki akılda kalıp attırabilmiştir.
İnsan eliyle koyduğu şeyi bulur.. Oda eliyle koymuş ve bulmuş.
Bu arada büyük göğüslü 90 60 90 değilsiniz

Ay bu kadar da saf olmayın lütfen. 90-60-90 bedenli ayşe mi yazmış arama butonuna? Böyle bir saçmalık mı var yani. Yok beden ölçüsüymüş de sesleri benziyormuşta. Ya siz bizi yiyorsunuz ya da eşiniz sizi. Hamile bi kadına da bu niye yapılır meral ettim doğrusu. Paraya ihtiyaç duyacak bir işi olmuştur muhtemelen.

Peki neden şimdi kendini eşine karşı açığa vuruyor,bunu gizli halledebilir,netice de hamile bir karısı var.

Bilemiyorum açıkcası konuda o kadar çok tutarsız şeyler var ki.. Eğer konu fake değilse
konu sahibinin eşi şeytana pabucunu ters giydirir cinsten bir adam belli ki..
Eşi karım hamile üzülmesin ben halledeyim diye bir hassasiyet ve düşünce içinde olmayabilir..

Bazı arkadaşlar yazmışlar arabayı satmak için yalan uydurdu belki de sizi kandırıyor diye bu da büyük bir
olasılık.. ama her türlü konu sahibinin bir işler çevirdiği gerçeği değişmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…