Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Aklım almıyor gerçekten suan yaşamıyorum kahvaltı etmedim nefesim daralıyor zaten hemen denk gelmemiş bana acmadan içini dişardan bakınca koltuklardan tanıdığını söyledi açınca 5 dklık videoda benim sesim saçım bedenim seslerimiz var

Katılıyorum ben de yorumunuza.. Şimdi aradan 5 yıl geçmiş silinmiş bir videoyu adamın
''aaa dur bakim bizim video internete sızmış mı'' diye arama yapmasının hiç bir akla ve mantığa
yatkın bir yanı yok. Konu sahibi şu an siz çok üzgün olduğunuz için belki bu detayın farkında değilsiniz
ama düşünün silmişsiniz eşinizin aklına nerden geliyor da videoyu aratıyor..

Bir de bir videoyu bulmak o kadar kolay değil bir sürü bu tarz site var ve içlerinde milyonlarca video
e nasıl hemen hangi sitede olduğunu tahmin edip aradı da buldu..
Ayrıca öyle vücut ölçüsüyle filan video bulunmaz bir videoyu bulmak için o videonun o siteye hangi başlık ve anahtar kelimelerle paylaşıldığını bilmek gerekiyor.
Demekki eşiniz silmemiş ve bir işler karıştırmış bu adam.. Artık ne yaptıysa şimdi de pişman.
Videoyu da eliyle koymuş gibi bulmasından da belli yani..

Bir de arkandayım ne olursa olsun demiş kusura bakmayın ama pişkinliğin böylesi.. hem size
ısrar edip kendi çektiriyor sonra da ben yanındayım diye destek veriyor.
Sanki videoda tek olan sizmişsiniz gibi kendisi yokmuş da sizi düşünüp olaydan tamamen kendini soyutluyor.

Sizinki çok fena kumpas çeviriyor size benden demesi.

Yeniden düzenleyin yorumları ayrıntıları silin.

Mune ikinci üyeliğine onay vermiş olabilir ama içeriği bildiğini zannetmiyorum.

Konu çok absürt.

Üstelik art niyetli tarafım

Karı-koca videoyu yeni çekip kasıtlı olarak izlenme oranını yükseltmeye çalıştığınızı da düşündürüyor
ama ben yinede böyle düşünmek istemiyor kendisine direniyorum :)

Peki neden şimdi kendini eşine karşı açığa vuruyor,bunu gizli halledebilir,netice de hamile bir karısı var.

Ya konu fake ya eşin fake ya, nasıl düşecek internete.. hadi düştü diyelim eşinin senin fiziksel özelliklerini yazıp bulması baya bi garip.. belki de eşin birine atmıştı videoyu o yükledi.. neyse eğer doğruysa çok takma birlikte olduğun kişi eşin sonuçta, araba filan ne gerekiyorsa satsın madem onun suçu..

Bence eşin çektiğiniz zaman arkadaşına gönderdi
Sonra paylaşıldığını biliyodu
O gecede videoyu görünce koşa koşaa videodan haberi olan arkadaşına gitti
Sonra seni kandırdı
Yada sen bizi kandırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…