- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Aklım almıyor gerçekten suan yaşamıyorum kahvaltı etmedim nefesim daralıyorEvlenmeden önce çekildiyse çok daha uzun süre önce paylaşılmış olabilir. Eşiniz neden en az 5 sene önceki şeyi siz gece rüyanızda gördünüz diye şimdi araştırıyor da şıp diye buluyor? Onca videonun arasında genel kelimelerle aratıp bulması zor değil mi?
Çok normal bir durum değil bu yaşadıklarınız.
Ben size bişey söyleyim mi biraz ağır alacak ama...
Büyük ihtimalle eşiniz sildim demesine rağmen videoyu geri dönüşümden çıkarıp eşine, dostuna bir yere atmıştır.
Yoksa iclouda yüklemiştir orayı hackledilerse oradan çıkmıştır ama ünlüleri hackliyorlar sizi niye hacklesinler?
Yani her halikarda o video depolanmış ve 3. şahıslara servis edilmiş. Kimse silmemiş.
Eşinizin durduk yere arama yapıp da ölçülerinizi yazıp da aratması da bunu kanıtlıyor gibi.
Bu işlere pek hevesli imiş kendileri.
Öyle panik yapmanıza, para akıtmanıza, ülkeden kaçmanıza gerek yok yüzünüz görünmüyorsa...
Ama bence eşiniz sağlam ayakkabı değil.
Çok doğru bir soruEşin nereye çıktı ki o anda?
Sizinki çok fena kumpas çeviriyor size benden demesi.Aklım almıyor gerçekten suan yaşamıyorum kahvaltı etmedim nefesim daralıyorzaten hemen denk gelmemiş bana acmadan içini dişardan bakınca koltuklardan tanıdığını söyledi açınca 5 dklık videoda benim sesim saçım bedenim seslerimiz var
Ben bulamadim baktim daİyi de burada siz daha çok ayrıntı vererek yayacaksınız video yu farkındamısınız?
Yeniden düzenleyin yorumları ayrıntıları silin.Aklım almıyor gerçekten suan yaşamıyorum kahvaltı etmedim nefesim daralıyorzaten hemen denk gelmemiş bana acmadan içini dişardan bakınca koltuklardan tanıdığını söyledi açınca 5 dklık videoda benim sesim saçım bedenim seslerimiz var
Kız baktın mı hemenBen bulamadim baktim da
Yok oyle bisey ya.
Nakit paraya ihtiyacı olabilir arabayı satmak için de bunu kullanmıştır.İyi de eşi paylaşmışsa şimdi niye açık versin?
Ayipsin kacar miKız baktın mı hemen
Peki neden şimdi kendini eşine karşı açığa vuruyor,bunu gizli halledebilir,netice de hamile bir karısı var.Katılıyorum ben de yorumunuza.. Şimdi aradan 5 yıl geçmiş silinmiş bir videoyu adamın
''aaa dur bakim bizim video internete sızmış mı'' diye arama yapmasının hiç bir akla ve mantığa
yatkın bir yanı yok. Konu sahibi şu an siz çok üzgün olduğunuz için belki bu detayın farkında değilsiniz
ama düşünün silmişsiniz eşinizin aklına nerden geliyor da videoyu aratıyor..
Bir de bir videoyu bulmak o kadar kolay değil bir sürü bu tarz site var ve içlerinde milyonlarca video
e nasıl hemen hangi sitede olduğunu tahmin edip aradı da buldu..
Ayrıca öyle vücut ölçüsüyle filan video bulunmaz bir videoyu bulmak için o videonun o siteye hangi başlık ve anahtar kelimelerle paylaşıldığını bilmek gerekiyor.
Demekki eşiniz silmemiş ve bir işler karıştırmış bu adam.. Artık ne yaptıysa şimdi de pişman.
Videoyu da eliyle koymuş gibi bulmasından da belli yani..
Bir de arkandayım ne olursa olsun demiş kusura bakmayın ama pişkinliğin böylesi.. hem size
ısrar edip kendi çektiriyor sonra da ben yanındayım diye destek veriyor.
Sanki videoda tek olan sizmişsiniz gibi kendisi yokmuş da sizi düşünüp olaydan tamamen kendini soyutluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?