Yani esler arasında libido farkı olabilir, buna katlanmak ya da katlanmamak tercih meselesi. Gördüğüm kadarıyla eşiniz haftada 4 siz 1.5 2 tercih ediyorsunuz. Şimdi bu durumda onun dediği mi olacak sizin dediğiniz miye geliyor konu. Herkes demiş ki eşin haklı, cinsellik önemli vs vsbu ne demek eşine ayak uydur. E kadın o sıklıkta istemeyince bu gerçekten görev gibi sıkıcı oluyor yani ne yapsın ki? Bir sarılsam gerisi gelecek diye korkar hale gelmiş ya. Tamam cinsellik önemli tabi ki ama erkeğe ayak uydurmak zorunda değil kimse, sizin için normali haftada 2 ise ve haftada 2 olunca kendinizi seksi başlatacak konumda istekli hissediyorsanız bir zahmet eşiniz ayak uyduracak. Her gün istese işi gücü bırakıp her gün mü sevineceksiniz yani, bilmiyorum.
Bence oturun konuşun, gerekirse terapidir doktordur bir sorun var mı diye tetkikleri yaptırın. Ama konuşun yani böyle kaçarak olmaz. Ben sana sarılmak öpmek istiyorum ama seks isteğim 2 3 gün arayla geliyor. Gelmeyince tadını çıkaramıyorum. Gel sen sürekli hamle yapmayı bırak ben de biraz temasi arttirayim diyin mesela.