Düşünmekten beynim duracak...

Psikolojik destek alin,
Evet ,annesiniz ,evladiniza baglisiniz ama
Kendi hayatinizi kurup ,ayaklarinizin uzerinde durmalisiniz ,
Herseyden once bunu evladiniz icin yapmalisiniz ,
Calistiginizda maddi ,sosyal acidan daha iyi imkanlariniz olacak ,
Cocukla daha kaliteli zamaniniz olur ,
Herseyden once olum var ayrilik var ,birgun iyi ki ayaklarimin ustunde durmusum dersiniz ,
Yoksa evladinin hayatini yonetmeye kalkan ,kendi hayati olmayan kayinvalideler gibi olursunuz

Bi iki sene sonra tekrar düşün öyleyse
Daha küçük çocuğun, seninde aklın kalıcak stres sıkıntı
Tabiki çalış en iyisi ama acil değilse strese girme
Haklısın galiba, Allah çalışan annelere sabır versin kimbilir nasıl bir psikolojiyle çalışıyorlardır

Son düzenleme:
Ben zaten ne olursa olsun kadının kendi ayakları üstünde durmasından yanayım ama şöyle birşey var kv okuma yazması yok, telefon kullanmayı kaçkere öğretmeme rağmen unutuyor bilmiyor, kaldığımız yer kasaba gibi bir yer akraba falan yok .çocuk hastalansa veya bişey gelse başına ne olacak o zaman eşim der ben sana demiştim çocuğa bak çalışma diye ve ben hep kendimi sorumlu tutucam.

Canım eşimin işi sağlam 16 yıldır aynı yerde çalışıyor onda sıkıntî olmaz, ama tabiki çalışsam daha iyi olur.Ne bileyim bebeğimi kendimden mahrum bırakmakta zoruma gidiyor kv bütün gün tv izletecek bayat yemek yedirecek falan bunları düşündükçe deliriyorum

Evet canım ben ona kavuşmak için 6 yıl boyunca tedavi oldum. sanırım yapamıycam onsuz kafayı yerim. Belki abartıyorum ama napim ben böyleyim sonradan görmeyim

Peki tayin durumu için şart olmuyormu kaç sene çalışıp tayin isteyebiliyorsunuz

Biz sokaktan topladık zaten çocuğu. O yüzden bırakıp evde çalışabiliyoruz. Sizin endişeleriniz bizde yok dimi ? Her telefon çalışında yüreğimiz ağzımıza gelmiyor,acaba bişey mi oldu diye..
önce kendim sonra evladım için çalışıyorum. Biliyorumki evde oturmak beni mutlu etmez. Ben iyi olmalıyım ki evladıma faydalı olabileyim. Onunda ilerde aklı erdiğinde evde oturmamdan hoşlanacağını sanmıyorum.

Sen sinava gir o puani al iki sene kullanma hakkin var biliyorum seneye olan tercihler de kullan hakkini.. Bi arastir öyle olmasi gerek degismediyse..

benim 2 çocuğum var anneler yakınımızda olduğu halde bakmadı ..bakıcı ellerinde büyüdü kızım gelip bakıcı napıyor diye kontrol edenimiz bile olmadı biz ne yapalım bacım üstelik ilk atandığımda hamileydim oğlum 2 yaşındaydı eşimi bırakıp gurbet illere gittim iyikide gitmişim bugüne gelemezdim

bu bence senle alakalı bir şey , bebeğine bu kadar bağımlı olmak zorunda değilsin bence çok fazla çalışan anne var, sende onlardan biri olabilirsin hemde eve geldiğnde bebeğinle daha kaliteli zaman geçirirsin.

Geçengün bebeği evde bırakıp doktora gidecektim ama gidemedim ya uyumazsa ya yemek yemezse falan diye randevumu iptal etirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…