- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Eh biraz zor o halde.90 ve ben daha neler
Benim arkadaşların çoğu 50 60 arası atanmışlardı ama geçen sene90 ve ben daha neler
Çalışan anne sanki çocuğunu çalışmayan anne kadar önemsemiyor gibi bi algı oluşmuş,rahatsız oluyorum. Çocuğun bukadar bağımlı olması hem senin hemde onun ruh sağlığı açısından iyi değil. Benim kızımda ben giderken arkamdan ağlar eğer görürse,ama görmeden gidersem hiç sallamaz. Akşam geldiğimdeki tepkisine ölürüm zaten,nasıl bi sevinmek o öyle :)Kız bana niye kızıyon ben çalışan annelere bişey demedimki tabiki her anne çocuğunu düşünür ben uyku haricinde hiç yanlız bırakmadım diyebilirim ve hiçte iyi olmadı
benim 2 çocuğum var anneler yakınımızda olduğu halde bakmadı ..bakıcı ellerinde büyüdü kızım gelip bakıcı napıyor diye kontrol edenimiz bile olmadı biz ne yapalım bacım üstelik ilk atandığımda hamileydim oğlum 2 yaşındaydı eşimi bırakıp gurbet illere gittim iyikide gitmişim bugüne gelemezdim
benim 2 çocuğum var anneler yakınımızda olduğu halde bakmadı ..bakıcı ellerinde büyüdü kızım gelip bakıcı napıyor diye kontrol edenimiz bile olmadı biz ne yapalım bacım üstelik ilk atandığımda hamileydim oğlum 2 yaşındaydı eşimi bırakıp gurbet illere gittim iyikide gitmişim bugüne gelemezdim
Ogretmen misiniz?? Gercekten bravo hamile halinizle.. Emek olmadan olmuyoorr
Evet canım ben ona kavuşmak için 6 yıl boyunca tedavi oldum. sanırım yapamıycam onsuz kafayı yerim. Belki abartıyorum ama napim ben böyleyim sonradan görmeyim
Meslek liselerinin puanları düz liseye oranla düşüktür onların atanma olasılığı daha yüksek.Arkadaşlarınız ne olarak atandı peki.Benim arkadaşların çoğu 50 60 arası atanmışlardı ama geçen sene
Kendince doğru düşünüyor olabilirsin, ama ben sana katılmıyorum, ne demek, çalışan anne, çalışmayan anne kadar çocuğunu önemsemiyor gibi bir algı hiç aklımın ucundan dahi geçmez benim anlatmak istediğimi yanlış anladın sanırım,ben güç almak için fikir almak için konuyu açtım yargılanmak için değil. Eminim ki her anne çocuğunu benim kadar düşünüyordur sadece benim bunu yenmem için desteğe ihtiyacım var anlatabildimmi bilmiyorumÇalışan anne sanki çocuğunu çalışmayan anne kadar önemsemiyor gibi bi algı oluşmuş,rahatsız oluyorum. Çocuğun bukadar bağımlı olması hem senin hemde onun ruh sağlığı açısından iyi değil. Benim kızımda ben giderken arkamdan ağlar eğer görürse,ama görmeden gidersem hiç sallamaz. Akşam geldiğimdeki tepkisine ölürüm zaten,nasıl bi sevinmek o öyle :)
Beni görmediğinde hiç sallamasa bozulurdum heralde :) ama biliyorum ki özlüyor,ee bende onun için bu dertlerin peşindeyim..
Bende meslek lisesiyim arkadaşlarım çocuk gelişim mezunları anaokul öğretmeni olarak atandılarMeslek liselerinin puanları düz liseye oranla düşüktür onların atanma olasılığı daha yüksek.Arkadaşlarınız ne olarak atandı peki.
Lise mezunu mu arkadaşlarınız öğretmen olarak atandılar.Yardımcı abla vs olmasın onlar.Bende meslek lisesiyim arkadaşlarım çocuk gelişim mezunları anaokul öğretmeni olarak atandılar
Bu bağımlılığı gurbette yanlız olmama bağlıyorum tavsiyeni dikkate alıcamCanim benim istersen abartılı olsun çocuk senin karar senin.. ama nacizane tavsiyem çok ustlerine düşmek onlar için iyi olmuyor ileride.. kızım 4.5 yaşında bazen keşke bu kadar üstüne dusmeseydim diyorum.. bağımlı olmasınlar bize tüm hayatları iliskileri etkileniyor sonra.. sen iyi düşün kendini unutma emi
Yok yok bildiğimiz öğretmen işte artık işin içinde torpil falan varmıdır bilmiyorumLise mezunu mu arkadaşlarınız öğretmen olarak atandılar.Yardımcı abla vs olmasın onlar.
Teşekkür ederim canım belliki sende çelişkidesinmaşallah hocam 85 puan aldım önlisanstan şehir dışı olursa 2 çocuk nasıl gidicem derdindeyimm.. ee eş yok haliyle ailem gelir mi bilmiyorum.. yalnız iki çocukla naparım onu hiç bilmiyorum..
konu sahibi arkadaş önce 90 al atanmayı garantile sonra düşünürüz.. o işler öyle kolay olmuyor malesef.. yolun açık olsun şimdiden:)
Aynen öyle illaki düşünüyoruz işteKizlar oyle demeyin yaa.. Ben de bir adim atacagim zaman enine boyuna herseyi her acidan olcup bicip tartan birisiyim..
5 yil sonrasinin planlamasi bile var aklimda, hic felanca isim olsun da olunca gerisini dusunuruz diyemedim simdiye kadar.
Geçengün bebeği evde bırakıp doktora gidecektim ama gidemedim ya uyumazsa ya yemek yemezse falan diye randevumu iptal etirdim
Onlar açık öğretim vs den öğretmenlik bitirmiştir lise mezunu öğretmen olarak atanamazYok yok bildiğimiz öğretmen işte artık işin içinde torpil falan varmıdır bilmiyorum
Haklısınız ama şimdi bende şöyle bir durum var eşimde kv de desteklemiyorlar ne gerek var diyorlar. eşim, annem baş edemez çocukla diyor kv yaşlı düşkün falan değil yani işte atıyorum yarın çalışsam çocuk bir yerden düşse bana diyecekler e evde durup baksaydın kim çalış dediki falanda falannnkendinize bağımlı bir çocuk yaratmayın. çocuğunuz ayaklarının üzerinde durmayı, gittiğinizi ama geri de döndüğünüzü öğrensin. en iyi anne en yapışık anne değildir bana göre. 7 aylık çocuğumu bıraktım çalışıyorum, üstelik kayınvalide de değil bakıcı bakıyor. tek anne siz değilsiniz endişelenen... bence kendinizi toparlayıp mesleğinizi bir an önce elinize alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?