- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Çocuk gelişimi mezunuyum onun puanları düşük diye biliyorum amaRahat 90 95 alıcaksın ki ortaöğretimden iyi bi ataman olsun.
Bence senin şimdi ki derdin nasıl atanıcam olsun
Bence bunları atanınca düşün öyle tabide 2 saatlik yol gidip sınava girmem en azından önce kafamdakileri atmalıyım
Hadiyaa ben kv bırakırım onu bile okadar kafama takarken bakıcıya bırakmak zorunda kalsaydım ohooobenim 2 çocuğum var anneler yakınımızda olduğu halde bakmadı ..bakıcı ellerinde büyüdü kızım gelip bakıcı napıyor diye kontrol edenimiz bile olmadı biz ne yapalım bacım üstelik ilk atandığımda hamileydim oğlum 2 yaşındaydı eşimi bırakıp gurbet illere gittim iyikide gitmişim bugüne gelemezdim
Ablam gibi konuştunZaten bence bu duygusal zekayla biraz zor atanırsın... O zaman danssss
Konu başlığıda çok manidarmış
Böyle sözleri duymaya çok ihtiyacım var eşimle kv hariç herkes destekliyor çalışmam konusundabu bence senle alakalı bir şey , bebeğine bu kadar bağımlı olmak zorunda değilsin bence çok fazla çalışan anne var, sende onlardan biri olabilirsin hemde eve geldiğnde bebeğinle daha kaliteli zaman geçirirsin.
Ayyy ne güzelsınava gırdın kazandın atandın ooooo çocuk o zamana kreş yaşına gelır
Vallamı kafayımı yiyiyorum yoksaKesinlikle çalışmalısınız, hiç normal değil bu düşünceler.
gidişatınızı hiç iyi görmedim hayırlısıGeçengün bebeği evde bırakıp doktora gidecektim ama gidemedim ya uyumazsa ya yemek yemezse falan diye randevumu iptal etirdim
Böyle sözleri duymaya çok ihtiyacım var eşimle kv hariç herkes destekliyor çalışmam konusunda
Kız bana niye kızıyon ben çalışan annelere bişey demedimki tabiki her anne çocuğunu düşünür ben uyku haricinde hiç yanlız bırakmadım diyebilirim ve hiçte iyi olmadıBiz sokaktan topladık zaten çocuğu. O yüzden bırakıp evde çalışabiliyoruz. Sizin endişeleriniz bizde yok dimi ? Her telefon çalışında yüreğimiz ağzımıza gelmiyor,acaba bişey mi oldu diye..
önce kendim sonra evladım için çalışıyorum. Biliyorumki evde oturmak beni mutlu etmez. Ben iyi olmalıyım ki evladıma faydalı olabileyim. Onunda ilerde aklı erdiğinde evde oturmamdan hoşlanacağını sanmıyorum.
Vallamı kafayımı yiyiyorum yoksa
Evet katılıyorumzaten sen motive olmazsan çalışmaya hazır olamazsın ki, sürekli kendine bahane bulursan hiçbi zmn çalışamıcaksın. bebeğim benden ayrılamıyor filan diyorsun ama bu bir sebep değil, ona daha iyi bir gelecek hazırladığını hayal et ki zaten hemen çalışmaya başlamıcaksın sınava girip atanman en basitinden birkaç ay sürer. 3 yaşından sonra zaten kreşe başlaması gerekecek kendi gelişimi için. o zamandan sonra sınava girmen fln daha zor ne kdr erken o kdr iyi. boşuna evde kalmış olcaksın. saçma bence.
Bebeğim 3 aylıkken fıtık ameliyatı olmuştu ve doktor kesinlikle ağlatmayın demişti bende ağlamaması için kucağımdan indirmedim ve ayağımda sallamaya başlamıştım derken alıştı benim dışımda kimsenin uyutmasına izin vermiyor basıyor çığlığı bende kıyamıyorum işte nebilim yaaOnu bilemeyeceğim de yaşına girmiş çocuğu bırakamayıp da randevuyu iptal etmek çok fazla olmuş.
Biraz açıklarmısın merak ettimgidişatınızı hiç iyi görmedim hayırlısı
İyi puan aldıysan neden atanamadın bölümün neydiiki defa kpss hazırlandım ama ne hayallerım vardı planlar yapıyorum falan filan. o kadar calısmama ragmen ıyı puan almama ragmen atanamadım o yuzden dereyi görmeden paçayı sıvama bebegıne odaklan. hayat planların dahılınde işlemiyor malesef.
muhasebe benım bolumum. 78 ve 82 puan aldımİyi puan aldıysan neden atanamadın bölümün neydi
Haksızlık yapmışlar bencemuhasebe benım bolumum. 78 ve 82 puan aldım
Çocuk gelişimi mezunuyum onun puanlarRahat 90 95 alıcaksın ki ortaöğretimden iyi bi ataman olsun.
Bence senin şimdi ki derdin nasıl atanıcam olsun
Ne sanıyon devlet bana kapılarını aonuna kadar açmış hergün telefon üstüne telefon yaaa, şaka bir yanada olursa nasıl yaparım diyorumsınava gırdın kazandın atandın ooooo çocuk o zamana kreş yaşına gelır
90 ve ben daha nelerÖnce bi 90 fln al, atan gerisi kolay.
Doğmamış cocuğa don biciyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?