Düşünmekten beynim duracak...

Hadiyaa ben kv bırakırım onu bile okadar kafama takarken bakıcıya bırakmak zorunda kalsaydım ohooo

Böyle sözleri duymaya çok ihtiyacım var eşimle kv hariç herkes destekliyor çalışmam konusunda

Böyle sözleri duymaya çok ihtiyacım var eşimle kv hariç herkes destekliyor çalışmam konusunda

zaten sen motive olmazsan çalışmaya hazır olamazsın ki, sürekli kendine bahane bulursan hiçbi zmn çalışamıcaksın. bebeğim benden ayrılamıyor filan diyorsun ama bu bir sebep değil, ona daha iyi bir gelecek hazırladığını hayal et ki zaten hemen çalışmaya başlamıcaksın sınava girip atanman en basitinden birkaç ay sürer. 3 yaşından sonra zaten kreşe başlaması gerekecek kendi gelişimi için. o zamandan sonra sınava girmen fln daha zor ne kdr erken o kdr iyi. boşuna evde kalmış olcaksın. saçma bence.

Kız bana niye kızıyon ben çalışan annelere bişey demedimki tabiki her anne çocuğunu düşünür ben uyku haricinde hiç yanlız bırakmadım diyebilirim ve hiçte iyi olmadı

Evet katılıyorum

Onu bilemeyeceğim de yaşına girmiş çocuğu bırakamayıp da randevuyu iptal etmek çok fazla olmuş.
Bebeğim 3 aylıkken fıtık ameliyatı olmuştu ve doktor kesinlikle ağlatmayın demişti bende ağlamaması için kucağımdan indirmedim ve ayağımda sallamaya başlamıştım derken alıştı benim dışımda kimsenin uyutmasına izin vermiyor basıyor çığlığı bende kıyamıyorum işte nebilim yaa

iki defa kpss hazırlandım ama ne hayallerım vardı planlar yapıyorum falan filan. o kadar calısmama ragmen ıyı puan almama ragmen atanamadım o yuzden dereyi görmeden paçayı sıvama bebegıne odaklan. hayat planların dahılınde işlemiyor malesef.

İyi puan aldıysan neden atanamadın bölümün neydi

Rahat 90 95 alıcaksın ki ortaöğretimden iyi bi ataman olsun.
Bence senin şimdi ki derdin nasıl atanıcam olsun
Çocuk gelişimi mezunuyum onun puanlar
sınava gırdın kazandın atandın ooooo çocuk o zamana kreş yaşına gelır
Ne sanıyon devlet bana kapılarını aonuna kadar açmış hergün telefon üstüne telefon yaaa, şaka bir yanada olursa nasıl yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…