Düşünmekten beynim duracak...

Hiccccc kimse için yavrum bile olsa geleceğinden vazgeçme.gunun ne getireceği belli değil.olursalarla,acabalarla,varsayimlarla hayatını kimseye adama.gun gelecek yapmasaydin diyecekler.sirf isimden olmayim diye hamileligimi kocamdan ayri geciriyorum. O yurt dışında.maddi durumumuzda kötü değil ama bir kadının daima kapıyı çarpıp çıkacak gucu olmalı.erkekler kendilerine bağımlı kadına bayılırlar.bir suru çalışan anne var.hatta çalışmak psikolojinize de iyi gelecektir.sinava girin hiç dusunmeyin.

İste bebeğim doğmadan önce bende öyle düşünüyordum ama şimdi önce onu düşünmek zorundayım çünkü o savunmasız bir melek
Daha iki haftadir calismaya yeni baslamis bebegi olan bir anne olarak kendi istikbalinizi dusunmenizi soyluyorum.ki benim bebegim lavobaya gidince cikana kadar aglayan bir bebek ve emiyor.

Valla atansan güzel olur tabi ama artık bir ailen varsa ona görede düşünmen gerek. Bebeğinden ayrılmak sana belliki zor gelecek bu yazdığından bunu anladım. Birde şuanda bile eşin sürekli yer değiştiriyorsa seninde onunla gitmen gerekmeyecek mi? Eşin özel sektördeyse öyle süreyli tayinde isteyemezsin zaten onunda memur olması lazım diye biliyorum eş durumunu öne sürmek için. Birde süreç çok değişti tayin istemelerde diye duydum. Bence illa çalışmak istiyorsan seni çok kasmayacak, seninde yer değiştirmene mani olmayacak bir iş bul.

Tebrik ediyorum seni

Aynen öyle eşimin burda 1 senelik işi kaldı inşallah daha büyük iş olanakları olan bir yere taşınırız ozaman bebeğimde büyümüş olur bende iş bakarım memurluk şart değil

Daha iki haftadir calismaya yeni baslamis bebegi olan bir anne olarak kendi istikbalinizi dusunmenizi soyluyorum.ki benim bebegim lavobaya gidince cikana kadar aglayan bir bebek ve emiyor.
Aslında eşim çalışmamı desteklese belkide ondan aldığım güçle zorlanmadan başarıcam ,ama nerdeee

atantinda bunlar mi kaldi diye sorarlar adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…