- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Hiccccc kimse için yavrum bile olsa geleceğinden vazgeçme.gunun ne getireceği belli değil.olursalarla,acabalarla,varsayimlarla hayatını kimseye adama.gun gelecek yapmasaydin diyecekler.sirf isimden olmayim diye hamileligimi kocamdan ayri geciriyorum. O yurt dışında.maddi durumumuzda kötü değil ama bir kadının daima kapıyı çarpıp çıkacak gucu olmalı.erkekler kendilerine bağımlı kadına bayılırlar.bir suru çalışan anne var.hatta çalışmak psikolojinize de iyi gelecektir.sinava girin hiç dusunmeyin.Merhaba kızlar; bu ay memurluk sınavım var ve 1 yaşında bebeğim var.Bir yandan sınava girip kazanırsam tabi,çalışmak istiyorum diğer yandan da bebeğim ne olacak kayınvalidem benimle kalıyor o bakacak ama yinede aklımda hep soru işaretleri var. ya ben evde olmayınca çocuğumun başına bişey gelse falan diye içim içimi yiyiyor.Eşim çalışmamı desteklemiyor. Kendisi özelde çalışıyor. Eşimin işinden dolayı 2 3 senede bir başka şehirlere taşınıyoruz. Mesela atandım diyelim nasıl yapacam ne edecem düşünmekten yoruldum.Bebeğim beni bir dakika görmese hemen basar çığlığı o derece bağlıdır bana.sınava falan girmesemmi acaba çalışmayı unutsammı fikirlerinize çok ihtiyacım var
Daha iki haftadir calismaya yeni baslamis bebegi olan bir anne olarak kendi istikbalinizi dusunmenizi soyluyorum.ki benim bebegim lavobaya gidince cikana kadar aglayan bir bebek ve emiyor.İste bebeğim doğmadan önce bende öyle düşünüyordum ama şimdi önce onu düşünmek zorundayım çünkü o savunmasız bir melek
O zaman önce bir psikolog git.Uyumayip yemek yemeseydi bir yarım gün nolurdu ki?Saçını süpürge eden anne modu çocuğa iyi gelen bir şey değil.Geçengün bebeği evde bırakıp doktora gidecektim ama gidemedim ya uyumazsa ya yemek yemezse falan diye randevumu iptal etirdim
Lise mezunu insanlar nasıl öğretmen oluyor yaaa,Yok yok bildiğimiz öğretmen işte artık işin içinde torpil falan varmıdır bilmiyorum
Galiba kendinden onceki basvurularda unv mezunu yoksa oluyor diye biliyorum ucretli ogretmenlikLise mezunu insanlar nasıl öğretmen oluyor yaaa,
Tebrik ediyorum seniHiccccc kimse için yavrum bile olsa geleceğinden vazgeçme.gunun ne getireceği belli değil.olursalarla,acabalarla,varsayimlarla hayatını kimseye adama.gun gelecek yapmasaydin diyecekler.sirf isimden olmayim diye hamileligimi kocamdan ayri geciriyorum. O yurt dışında.maddi durumumuzda kötü değil ama bir kadının daima kapıyı çarpıp çıkacak gucu olmalı.erkekler kendilerine bağımlı kadına bayılırlar.bir suru çalışan anne var.hatta çalışmak psikolojinize de iyi gelecektir.sinava girin hiç dusunmeyin.
Oluyor işte burası türkiyeLise mezunu insanlar nasıl öğretmen oluyor yaaa,
siz sözleşmeli ögretmenlik yaparsınız ancak.. lise mezunuOluyor işte burası türkiye
Aynen öyle eşimin burda 1 senelik işi kaldı inşallah daha büyük iş olanakları olan bir yere taşınırız ozaman bebeğimde büyümüş olur bende iş bakarım memurluk şart değilValla atansan güzel olur tabi ama artık bir ailen varsa ona görede düşünmen gerek. Bebeğinden ayrılmak sana belliki zor gelecek bu yazdığından bunu anladım. Birde şuanda bile eşin sürekli yer değiştiriyorsa seninde onunla gitmen gerekmeyecek mi? Eşin özel sektördeyse öyle süreyli tayinde isteyemezsin zaten onunda memur olması lazım diye biliyorum eş durumunu öne sürmek için. Birde süreç çok değişti tayin istemelerde diye duydum. Bence illa çalışmak istiyorsan seni çok kasmayacak, seninde yer değiştirmene mani olmayacak bir iş bul.
Onada razıyım yeterki iş olsunsiz sözleşmeli ögretmenlik yaparsınız ancak.. lise mezunu
Onada razıyım yeterki iş olsun
Ah şu yaşlılar artık emekli olsalarda sıra gençlere gelse olmazmıvalla atanmak bebeği bırakmaktan daha zor şu an.
Benim maddi durumum iyi çok şükür ama nebilim bi yandanda evde körelmek istemiyorumbenimde bebişim var 1 yaşında .. Allah rızkını verir .. kafana takma..
Benim maddi durumum iyi çok şükür ama nebilim bi yandanda evde körelmek istemiyorum
Bende olabilirimbende gireceğim ama inan istemiyorum . Benim yerimede sen atan inşallahlise kpss mi
Aslında eşim çalışmamı desteklese belkide ondan aldığım güçle zorlanmadan başarıcam ,ama nerdeeeDaha iki haftadir calismaya yeni baslamis bebegi olan bir anne olarak kendi istikbalinizi dusunmenizi soyluyorum.ki benim bebegim lavobaya gidince cikana kadar aglayan bir bebek ve emiyor.
Evet aynen öylehaklısın.. biraz daha büyüsün başlarsın.. memur olursan arkana bile bakma. memurun olanakları daha iyi.
atantinda bunlar mi kaldi diye sorarlar adamaMerhaba kızlar; bu ay memurluk sınavım var ve 1 yaşında bebeğim var.Bir yandan sınava girip kazanırsam tabi,çalışmak istiyorum diğer yandan da bebeğim ne olacak kayınvalidem benimle kalıyor o bakacak ama yinede aklımda hep soru işaretleri var. ya ben evde olmayınca çocuğumun başına bişey gelse falan diye içim içimi yiyiyor.Eşim çalışmamı desteklemiyor. Kendisi özelde çalışıyor. Eşimin işinden dolayı 2 3 senede bir başka şehirlere taşınıyoruz. Mesela atandım diyelim nasıl yapacam ne edecem düşünmekten yoruldum.Bebeğim beni bir dakika görmese hemen basar çığlığı o derece bağlıdır bana.sınava falan girmesemmi acaba çalışmayı unutsammı fikirlerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?