Düşünmekten beynim duracak...

O zaman bimere şikayet edin. torpille de ilgisi yok ki girilen sınav çok farklı bence sen konuya hakim değilsin.
Ya allah aşkına halâ konuya hakim değilsin diyorsun bal gibi torpille ilgisi var aynı bölümü okuduk çocuk gelişimi mezunuyuz 1 arkadaşımın kayınpederi milli eğitim müdürü okul bitti kız devlette kadrolu çalışmaya başladı bunun açıklamasını yaparmısın

bende mebde ücretli öğretmenlik yaptım lise mezunu anaokulu öğretmeni ücretlide olsa karşılaşmadım açıköğretim mezunu olanlar vardı ama lise mezunu olan hiç duymadım o milli eğitim müdürü olan şahıs ücretli olarak mı başlattı acaba kızını

Valla bilmiyorum şimdi ne söylesem yalan olur

Bu bilgiden eminsen şikayet etmelisin . meb müdürü dahi olsa kadrolu atamayı yapması imkansıza yakın. ben senin yerinde olsam biyere veya 147 ye bilgi verirdim. demek istediğim 3 4 yıl öncesine kadar aof de öğretmenlik bölümü vardı ve meslek liseliler çok rahat bölümü bitiriyorlar öle bir durum olup olamayacağını sordum. ihbar et yine söylüyorum

Bazı ilçelerde vs lise mezunu yapan da gördüm.

Eğer çalışmaya niyetiniz varsa bence bunu gözardı etmeyin. İleride pişman olabilirsiniz neden gençliğimi değerlendirip calismadim ki bu memurluksa muhakkak dusunun çünkü daha yeni haberlerde söyledi memur bayanlara bol bol izin var hele çocuğu olan memurlara.. Rabbim bir şekilde yardım eder diye dusunuyorum.

Ben konu dışı olacak ama şu dikkatimi çekti. Çocuğum yok ama burada ve genel anlamda cevremde de çocuğunun kendine bağlı olması durumu gurur vesilesi olarak görülüyor. Konu sahibi de sanki "bebeğim bana çok bağlı basar çığlığı vb ifadelerle bunu ıma etmiş. Ben asıl bana bağımlı gibi yapışan beni gormeyince çığlık basan bi bebegimin olmasını istemem. Yoksa ister miyim.

Konumda gurur duyulacak hiçbirşey yazılmamış artı beni görmeyince çığlığı basan çocuğum, gurur vermiyor üzülüyorum her anne gibi. inşallah birgün çocuğun olduğunda bir dakika bile ayrı durmadığında anlarsın beni

Çok fazla kucak kucak yapıp bağımlı bi çocuk yetistirmemek gibi bi hedefin var ama belli olmaz tabi. Buradan kolay geliyor olabilir şu an bana

Uğraşamam valla beddua falan ederler

Çok fazla kucak kucak yapıp bağımlı bi çocuk yetistirmemek gibi bi hedefin var ama belli olmaz tabi. Buradan kolay geliyor olabilir şu an bana
Bende diyordum kucağa alıştırmiycam sallamıycam falan ama sırf o uyusunda bende 1 saat uyuyayım diye yapmıycam dediğin bütün şeyleri yapıyorsun

Haklısın galiba, Allah çalışan annelere sabır versin kimbilir nasıl bir psikolojiyle çalışıyorlardır
Ay dayanamadım cevap yazıcam, arkadaşlar çalışan annelerin ve çocuklarının durumunu bu kadar dramatikleştirmeyin yaa, çocuğumuzu sokağa atmıyoruz ben çocuğum için de çalışmıyorum kendim için çalışıyorum istediğim için kendi özgüvenim için, bu çocuğum olmadan asla pardon ben olmadan çocuğum ölür mahvolur çocuğum annesiz yaşayamaz asla ağızlarını da bırakın emin olun onlar siz annelerden daha güçlüler sen olmasan bile kendilerini bu durumu çok iyi idare ediyorlar ben böyle hem çalışıp bide ağlaşan anneleri şuna benzetiyorum. Bu hayatta çocuktan başka bi başarıları kendilerini birey görebilecekleri bişileri yok çocuğu bahane ediyorlar, sen buradan düştüğün için o sana bağımlı arada sensizkalınca Nasıl alışacak bak gör, ay yazsam yazarım daha susayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…