düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kisaca soylermisiniz banada konuyu

Konuyu acan hanimefendinin esi motorsiklet tutkunuymus, cumartesi yani bugun gezileri varmis arkadaslariyla. Hanimefendi bu bilgiyi neredeyse zorla ogreniyor halbuki kac gun onceden soylermis böyle seyleri esi olan beyefendi.
Daha sonra komsusunu çağırıyor bu kizin ablasini. O ablasi da diyor ki arkadasi buna kask almis haftasonu motor gezisine gideceklermis. Iste devamini da biz ogrenemedik konu sahibi izleyecekti faturadan delil vs bulacakti kaski esinin aldigina dair. Bu olaydan önce de bahcedeki cardakta ikisinin konustugundan ama bunu esinin gizlediginden şüpheleniyordu.
Cardaktaki olaydan sonra kizin gelmesi gitmesi kesilmisti ve esinin elinden de telefon dusmuyordu.

Hayırlısı insaAllah kotu bir durum cikmaz.

Co
Cok tesekkur ederim uzun uzun anlatdigin icin.evet ya bende endiselendim simdi .bakalim neler oluyor

Ergen falan degil bıldıgın surtuk ıste dıkkatlı ol evınden uzak tut

Taaa komsunun kız kardesi ne yüz veriyorsun kov gitsin açma kapini ne mantik arkadasim kafayimi yedin kızın amacı belli

Konu sahibi fake iddialarına kızıp neyse kendim halledicem belki sonucu burayada yazarim demisti en son.İnşallah hersey yolundadır
Doğru en son öyle demişti. Her insan anlaşılmak istiyor. Derdini yakın çevresiyle paylaşamamış belli ki bizimle paylaşmak istemişti. Keşke sahte diye bu kadar üzerine gidilmeseydi.

Nazik olmaya gerek yok , kadın hissediyorsa mutlaka vardır bir şeyler,tersleyin kovun sıkıntı çıkarın ama önce eşinizin desteğini alın erkeklere de güven olmaz.İnsanlar iyiniyetimi yok ettiler hele bu konularda kimseye güven olmaz.

Bende merak ettim
İnşallah herşey yolundadır ama giremedigine gore sıkıntı var sanki
Allah iyi etsin

Rabbim hayra çıkarsın baştan beri bende takipteyim lütfen yorum yapın konu sahibesi çok meraklandık.

Kızlar merhaba,beş altı aydır sizleri uzaktan takip ediyordum nasip bugünmüş! Mat ruj aslında senin iÇin üye oldum sayilir ,lutfen
seni çok merak ediyorum inş iyisindir.

Sinir oluyorum böyle konuları yarım bırakıp cevap bile verme gereği duymayanlara
Madem ki konu açtınız sonunu getirin bari

Bdv de Bu kaçıncı konudur yahu açıyorlar konuyu sonra kayıplara karışıyorlar

Geçen de buna benzer iki konu açıldı komşusu durmadan geliyormuş
Biriside genc bir kızı komşu bey izleyip taciz ediyordu o konularda böyle yarım kaldı

Cevap vermeye tenezzül etmeyecekseniz açmayın böyle konuları giderek konular ciddiyetini kaybediyor bilginize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…