• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten kafayı yicem sanırım

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Merhabalar. Bir kaç gün önce sol göğsümün üst tarafında bir şişlik hissettim ve ağrı vardı o bölgede ilk önemsemedim ama elim sürekli o bölgeye gitmeye başladı ve korku sardı beni. İlk önce kalbimle alakalı bir problem mi var acaba diyerek kardiyoloji ye gittim çünkü ağrılarım oluyor kalbimde sanıyordum dr kalbin de sıkıntı yok genel cerrahiye git dedi bende gittim orda da Dr a ağrım oluyor dedim o da asıl ağrısız olsa korkmamız gerek dedi eliyle kontrol etti o da bir bezelye rastladı ama belirsiz bir şey dedi meme ultrasonu istedi. Devlet olduğu için üç gün sonraya verdiler içim içimi yito ya bir şey varsa diye her gün kontrol ediyorum koltuk altımda da ağrı oluyor bazen sanki göğsüm şişiklerle dolu gibi geliyor Allah'ım yaa eşim basit bir yağ bezesidir bu kadar takma diyor ama ben duramıyorum. Bir şeyler deyin :(

benım gögüs başının yanından sarı bir akıntı geliyordu kahve rengi olan yuvarlak kısmından
dr gittim süt kanalları çalışmaya başlamış dedi dr ,
sıkarsam gelmeye devam ediyor ama ben ellemiyorum ,

benım gögüs başının yanından sarı bir akıntı geliyordu kahve rengi olan yuvarlak kısmından
dr gittim süt kanalları çalışmaya başlamış dedi dr ,
sıkarsam gelmeye devam ediyor ama ben ellemiyorum ,
Hamile misin emziriyor musun. Bunlar da önemli ben emzirmeyi beş ay oldu keseli

Benimde sol kolumun altında var, geçen yaz fark ettim. 3 kez doktora gittim. Yağ bezesi dediler. Bende ağrı şikayeti yok.

Sizde kötü düşünmeyin hemen. Insan ne olursa kafasına takıyor. Inşallah bi sorun yoktur. Geçmiş olsun :)

Benimde sol kolumun altında var, geçen yaz fark ettim. 3 kez doktora gittim. Yağ bezesi dediler. Bende ağrı şikayeti yok.

Sizde kötü düşünmeyin hemen. Insan ne olursa kafasına takıyor. Inşallah bi sorun yoktur. Geçmiş olsun :)

Ya inşallah bir şey yoktur zaten bunlar hep stresten oluyor :(

Valla bu korktuğum hastalık ise memeyi aldırmaya kadar gidiyo v e benim hep en kötüsü geliyor aklıma
Memeyi aldır, implantla daha güzel memen olur :)
Tedavisi var, mümkün, ve sonuçları hep iyi :)
Hiç korkma, sanki teşhisin konulması son olacak gibi karamsarsın,

Bunu tedavisi devam eden de, biten de okuyor.
Özelden konuş insanlarla bence, senin korktuğunu yaşayanları rencide ediyorsun

Ya inşallah bir şey yoktur zaten bunlar hep stresten oluyor :KK43:
Evet stres en büyük etken. Kafana takarak insan daha çok stres oluyor. Hemen çözüme kavuşsun istiyorsun. Ben 3 doktor gezdim. Belki yanıldı diyorum belki fark etmedi yada iyi bakmadı gibi.

Şimdi de safra kesem de Polip varmış, yine 3 doktora gittim 3 u de aynı şeyi dedi. Büyürse ameliyat:110:

En güzeli nette araştırmayip., gerekli kontrolleri yaptırıp sakin olmak:dua:

Memeyi aldır, implantla daha güzel memen olur :)
Tedavisi var, mümkün, ve sonuçları hep iyi :)
Hiç korkma, sanki teşhisin konulması son olacak gibi karamsarsın,

Bunu tedavisi devam eden de, biten de okuyor.
Özelden konuş insanlarla bence, senin korktuğunu yaşayanları rencide ediyorsun

Karamsar olmaktan nefret ediyorum ama böyleyim işte ne yapayım herkesin yardımcısı olsun Allahım

Evet stres en büyük etken. Kafana takarak insan daha çok stres oluyor. Hemen çözüme kavuşsun istiyorsun. Ben 3 doktor gezdim. Belki yanıldı diyorum belki fark etmedi yada iyi bakmadı gibi.

Şimdi de safra kesem de Polip varmış, yine 3 doktora gittim 3 u de aynı şeyi dedi. Büyürse ameliyat:110:

En güzeli nette araştırmayip., gerekli kontrolleri yaptırıp sakin olmak:dua:
Aynen öyle ama devlette sağolsunlar bekletiyorlar özelde de çok para istiyorlar sabır lazım işte o da bende yok malesed aff aff

Canim ma bende de oldu ultrasonda bezeler cikti ama zararsizdi. Iltihaplaninca agri olur dedi dr agri varsa korkma dedi. Zaman zaman olabilirmis. Ben de cok korkmustum ama sakin ol kotuyu dusunme. Gecmis olsun

Karamsar olmaktan nefret ediyorum ama böyleyim işte ne yapayım herkesin yardımcısı olsun Allahım
canım.
Herkesin, hepimizin :)
Olma karamsar, dağıt dikkatini, çık çık hemen yürüyüşe, 5 dakika bile olsa :))
Benim memem alınmadı, o küçük şeyler alındı
Bu stresini tanıyorum :)
Bir de implant konuldu, ayhh iyi ki oldu :)))

Canim ma bende de oldu ultrasonda bezeler cikti ama zararsizdi. Iltihaplaninca agri olur dedi dr agri varsa korkma dedi. Zaman zaman olabilirmis. Ben de cok korkmustum ama sakin ol kotuyu dusunme. Gecmis olsun

Teşekkür eederim inşallah benimki de öyledir zararsızdır :(

canım.
Herkesin, hepimizin :)
Olma karamsar, dağıt dikkatini, çık çık hemen yürüyüşe, 5 dakika bile olsa :))
Benim memem alınmadı, o küçük şeyler alındı
Bu stresini tanıyorum :)
Bir de implant konuldu, ayhh iyi ki oldu :)))

Ne bileyim işte pozitif olmam gerekli biliyorum kafamı dağıtıyorum aslında gün içinde ama aklımdaki kötü düşüncelerden de alıkoyamıyorm kendimi. Size de geçmiş olsunnn

yok cnm kızım 7 yaşındaydı ozaman ,
o olayın üstüne dogurmaya karar verdım ama 3 sene bitti halaa hamıle kalamadım ne yazıkki ,

büyük bi ihtimalle sizin prolaktın hormonunuz fazla salgılanıyor ve hamile kalamıyorsunuz küçük küçük iki tane hap veriyor doktor yarıya bölüyorsunuz birini pazartesi birini perşembe içiyorsunuz 2 hap toplam 15 günde bitiyor yani benim bekarken süt geliyordu prolaktınım yüksek çıktı doktor ilaç verdi herkes hemen olmaz çocuğun dedi benim ilaçlardan mı artık nedense korunmadım oldu bebişimiz hormonlarına bi baktır derim

Back
X