- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Bugün ultrason sonucum çıktı iki göğsümde de kiste rastlandı büyük ihtimal iyi huylu ama yine de sıvı alınıp bakılacakmş dua edin nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göğsümde de vardı kocaman bilye gibi bişi. Bende bi korkuyla gittim. Prolaktin hormonun aşırı fazla çıktı. Hap verdi kullandım geçti. Ara ara adet dönemlerimde çıkar. Ağrıda yapar. Eğer o şişliğe dokunduğunda kıpırdıyosa genelde iyi huylu olurmuş. Geçmiş olsun
Genel cerraha gittim bende. Ultrasona girdim. Ordan boyutu risk seviyesi filan yazıyodu. Sonra kan tahlili istedi baktı hormon seviyem çok yüksek ondan dedi
Benimde goguslerimde cok kist var gogus yapim surekli kist uretiyormus buyuklu kucuklu doktor suan kotu huylu değiller ama kucukler buyurken kotuye dönebilir dedi ustune birde gogus damarlarimda genişleme cikti varis varmis gogsumde bende korkuyorumMerhabalar. Bir kaç gün önce sol göğsümün üst tarafında bir şişlik hissettim ve ağrı vardı o bölgede ilk önemsemedim ama elim sürekli o bölgeye gitmeye başladı ve korku sardı beni. İlk önce kalbimle alakalı bir problem mi var acaba diyerek kardiyoloji ye gittim çünkü ağrılarım oluyor kalbimde sanıyordum dr kalbin de sıkıntı yok genel cerrahiye git dedi bende gittim orda da Dr a ağrım oluyor dedim o da asıl ağrısız olsa korkmamız gerek dedi eliyle kontrol etti o da bir bezelye rastladı ama belirsiz bir şey dedi meme ultrasonu istedi. Devlet olduğu için üç gün sonraya verdiler içim içimi yito ya bir şey varsa diye her gün kontrol ediyorum koltuk altımda da ağrı oluyor bazen sanki göğsüm şişiklerle dolu gibi geliyor Allah'ım yaa eşim basit bir yağ bezesidir bu kadar takma diyor ama ben duramıyorum. Bir şeyler deyin![]()
Benim de sol memede vardi, ultrason cekildi, zararsiz denildi. Sonra hamilelik emzirme derken kayboldu, suan tekrar geri geldi, daha kucuk ama hissedebiliyorum, ve artik agri yapiyor, ben de doktora gidecegim.
Benimde goguslerimde cok kist var gogus yapim surekli kist uretiyormus buyuklu kucuklu doktor suan kotu huylu değiller ama kucukler buyurken kotuye dönebilir dedi ustune birde gogus damarlarimda genişleme cikti varis varmis gogsumde bende korkuyorum
Aynen her banyoda muayene ediyorum kendimi sizde yapinRabbim yardımcımız olsun ya. İnşallah kötüye dönmezler hep takipte kalmak gerek