- 20 Ocak 2016
- 15
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi sikinti-dert
-
Ya pardon da neden pişman oluyosun seni olduğun gibi kabul eden biri karşına çıksın diye dua et diğerlerinin aşkından ölsen de suratına bakma bu kadar basit.. tek derdin bi zar parçasıysa diktir olsun bitsin.. ten uyumsuzluğundan atıyorum erken boşalma isteksizlik vs gibi nedenlerle mutsuz olan ne kadar evli çift var haberin var mı bunu yaşamak mı iyi yoksa bekarken bu açıdan da karşındakini ölçüp tartmak mı daha iyi pişman olmaya devam etceksen yine de sen bilirsin
Bir de sevismek icin evlilik sart degil , sadece kendini kotu hissetmemen lazim sonrasinda, bos yere uzulme
bu fikir yüzünden zaten sıkıntım ama teşekkür ederim fikrin içinşerefsizlik yapmış ama takılmayın..adam gibi adam olan erkek sevdiği kadının öncesini önemsemez onu bütünüyle, olduğu gibi sever,sahiplenir..bundan sonraki ilişkilerinizde dikkatli olmanızı öneririm..türk erkekleri malum, her çıktığım bi kez versin, ama evlendiğim bakire olsun derdindeler..kendinizi kullandırmayın..
yeni üye oldum ruh halimi yazym dedimOlan olmuş. Üzülme. Nick name'in neden böyle?
cok güzel ve mantıklı bur açıklama yapmışsın çoook teşekkür ederim ama malum türkiye kadın yapınca orospu erkek yapınca erkek oluyor
çok teşekkür ederimSen kendi doğrularınla yaşamaya çalış Allah gönlüne göre versin inşallah erkek yapar diye bir şey geçmiyor kitapta diyorlar ya aynen öyle boşver o yüzden elalemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?