düşünmekten kafayı yicem

sikinti-dert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
15
5
1
33
merhaba arkadaşlar. 5 yıldır süren bir ilişkim vardı. Birbirimizi de gerçekten seviyorduk. 3 ay önce sevgilimle birlikte olduk. Ve artık yaza düğün düşünüyorduk. Şimdi ise ayrıldı benden ve hiç sebebi yokken. Onun ayrılmasına üzülmekten çok yaptığım şeyden duyduğum pismanlik piskolojim bozdu ce biliyorum ki gelecekte bu her zaman önüme çıkacak evleneceğim adama karşı hep mahcup kalacağım ne yapacağım bilmiyorum piskolojim çok bozuldu.

şerefsizlik yapmış ama takılmayın..adam gibi adam olan erkek sevdiği kadının öncesini önemsemez onu bütünüyle, olduğu gibi sever,sahiplenir..bundan sonraki ilişkilerinizde dikkatli olmanızı öneririm..türk erkekleri malum, her çıktığım bi kez versin, ama evlendiğim bakire olsun derdindeler..kendinizi kullandırmayın..

Ya pardon da neden pişman oluyosun seni olduğun gibi kabul eden biri karşına çıksın diye dua et diğerlerinin aşkından ölsen de suratına bakma bu kadar basit.. tek derdin bi zar parçasıysa diktir olsun bitsin.. ten uyumsuzluğundan atıyorum erken boşalma isteksizlik vs gibi nedenlerle mutsuz olan ne kadar evli çift var haberin var mı bunu yaşamak mı iyi yoksa bekarken bu açıdan da karşındakini ölçüp tartmak mı daha iyi pişman olmaya devam etceksen yine de sen bilirsin

Bir de sevismek icin evlilik sart degil , sadece kendini kotu hissetmemen lazim sonrasinda, bos yere uzulme

Ya benimde anlamadığım şey ayrıldıktan sonra psikoloji bozulması.Madem böyle bir şeyi kaldıramayacaksın o zaman yapmamalıydın.Sevgiliyken iyi,ayrılınca bunalımlara giriyorsunuz hemen.Ne garantisi vardı ayrılmayacağınızın? Yapmasaydın o zaman.Madem yaptın,niye üzülüyorsun şimdi?

bu fikir yüzünden zaten sıkıntım ama teşekkür ederim fikrin için

cok güzel ve mantıklı bur açıklama yapmışsın çoook teşekkür ederim ama malum türkiye kadın yapınca orospu erkek yapınca erkek oluyor

Sen kendi doğrularınla yaşamaya çalış Allah gönlüne göre versin inşallah erkek yapar diye bir şey geçmiyor kitapta diyorlar ya aynen öyle boşver o yüzden elalemi

Olan olmuş,olmadan sonuçları düşünmek lazım, sakın seni ararsa uzak dur ,seni kullanmaya devam eder ,akıllı ol, acıktıgı zaman arar seni......Insallah karşına seni gerçekten seven biri çıkar adam gibi

Adam niye serefsiz oldu ya ikisi sevismis ama gelecegi olmadigini anlayip ayrilmasi mi suc? Evlenip daha da kotusu olabilirdi. Hemen bir feminen tavirlar ya..

konu sahibi, uzulme. Her ne yasamissan yasamissin. Once kendin kabullenmelisin. Eger hata olarak goruyorsan hata olarak kabul et. Yok ben yaptigimdan pisman degilim diyorsan bosuna vicdan azabi cekme. Her insan bunu yagirdayacak dusuncede degil. Hakkinda hayirlisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…