- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Selamlar burada daha önce konu açmıştım tekrardan yardımınıza ihtiyacım var yıllardan beri süren sosyal problemlerim var 23 yaşındayım insanlara karşı nasıl davranırım bilmiyorum orta okulda çok korkaktım ve hep kullanıldım lisede de kullanıldım ve dalga geçildim ve okulda 2 kişi dışında muhattap olmadım kimseyle genelde hep dalga geçildim. Bu yıl yeni bir üniversiteye başladım malum online. Yeni Bi instagram hesabı açtım aslında bana çok kötülük yapmalarına rağmen istek attım çoğu sildi isteği kimisi ise geri takip atmadı asıl sorunum şu değer görmüyorum, nasıl arkadaş edinilir nadıl saygı görülür bunuda bilmiyorum hayır diyip sınır çizemiyorum yaptığım arkadaşlıklar çok kötü kavgalarla sonuçlanıyor. Lisede kimseyle muhattap olmasam belki değer görürüm sanıyordum ama aradan 5 yıl geçmiş yine anladım ki muhattap olmamak da işe yaramamış çok yalnızım takip edecek kimsem yok, sosyal Bi arkadaşım yok, yanlış anlamayın tek derdim sosyal medya beğeni vs değil insanlar nasıl yapıyor bunu hem değer görüyorlar hem kimseyle pek muhattap olmuyorlar hemde güzel arkadaşlık ilişkileri var. Umarım doğru anlatabilmişimdir. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim