cevap için teşekkür ederim.haklısın eşimden ayrı ailesinden ayrı çekiyorumAh amanede ah
dedik ki sana evlenme bu adamla,
ailesinden ayri, kendisinden ayri cekiyorsun .
esine cok sinir oldum
ne demek cocugumuz kara olmaz insallah
evlenmeseydi o zaman pasam...
bu adamdan cocuk falan yapma ,
adam saglikli olur mu acaba diye dusunecegi yerde kara olur mu diyor yahu!
O televizyon tartismalarini gec o konuda yaptiginiz cok cocukca ...
diger konuda kara seyli sevgilim ne demek yahu?
Saygisiz baska bir sey degil!
yorumun için teşekkürler ama ilşki sayımızın azlığı saglıkla ilgili problemlerden kaynaklaniyor elimden geleni yapıyorum ama çok canım yanıyor rahmimde perde var kist var akıntı var bunlar hep ilşkiye engel koyan şeyler .yinede salmıyorum her hafta doktrları asındırıyorum düzeleyim diye.ki arada soğukluk olmasın diye tam yasayamasamda canım yansada en azından sevişmeyi yaşıyoruz hoşuna gidecek herseyi yapıyorum daha dorusu yapıyordum.BU konuya ılk ve son yorumum
erkek gıbı bagrıyorsun demesınde adam haklı
cunku sen bellıkı sınırlı ve alta kalmayan bırısın hatat bıraz fazla cacoranmı desem ne desem
tipinle ilgili söylediği seylere bişey diyemem begenirmi begenmezmi bilemem ama bir konunda evlendinizden beri 4-5 kere bırlıkte olduk dıyorsun bu cok kotu bısey yenı evlı bızım ayımızdakı cıftler bu sayıyı 24 saatte tamamlıyabilir..
ya kafanı evlılıge vermıyorsun etrafındakı herseyle ılgılenıyorsun ve cınsellıge duskunde olmayabılırsın veya anlamını yıtırdı
ama dahada kotusu aynı seylerı esın hıssederse olur
sen kıskanc bırısın
bende kıskanc bırıyım esımın mesela tv benım yanımda cok frapan gıyınmıs bır kızı ızlemesınıden rahatsız olurum normal bır ulusal kanaldan bahseıdyorum bana bakması yad akonusurken kafasını dondurup bana bakmayıp tv ekranına bakıyorsa ıcıme okuz oturur
yanı senı kotulemek ıcın yazmıyorum kıskanc olmanı gerı kalan hersey kıskanclıgınla alakalı
ama ınsan esınden baska bırını begneırmı demenın aslı astarı yok
güzellik sonsuzluk degıl tek basına guzel olamazsın her zaman daha guzelı daha farklısı olur yanı bu sozun bana cocukca geldi
onun dısında bırbırınızle ılgılenın kaynana eltı gorumce
bunlar suclu degıl bunları bu asamaya bence sen getırdın esın ıyı bırıdır ıyı bır estır veya degıldır ama kendını duzeltmen gerek evlılıgıede gereklı onemı ver ne demek 4-5 kere ılıskı :26:
bırde cocukluk arkadasım kapkara bır kız kocası bugdal tenlı basba sarısana donecek bır kız cocukları oldukafana takmaya degmez
düşünme düşüncede büyütme olayları pireyi deve değil , deveyi pire yapmalısın bazı seylerde
cevap için teşekkür ederim.haklısın eşimden ayrı ailesinden ayrı çekiyorum
eşim normalde çok iyidir o kadar düşkünüdrki bana ben bu yaptıklarına ortak bi arkadasımıza anlatsam senin eşinmi yaptı bunu saçmalama o seni asla kırmaz falan der.ama durum bu işte
içimde biriken çok şey var kendime güvenimi yıktı artık ona dokunmak süslenmek hiçbişey istemiyorum hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.oysa güllük gülistanlıkmısız hersey benm yanlış anlamalarımdan ibaretmiş gbi peşimde dolanıp duruyor öpüp kokluyor.daha 4 aylık evliyim ilerleyen yıllarda belkide önemsemeyeceğim şeyler bunlar.ama suanda çok yıkıyor çok uzaklaştırıyor beni farkında değil.onu öperken bile söyledikleri geliyor aklıma birden ittiriyorum psikolojim alt üst oldu hiçbişeyi böyle ahayla etmemiştim ben
Ne demek çocuğumuz çok kara mı olur?
Ne saçma bir bakış yahu kaç yaşında bu adam ten rengine kadar telaşı kalmamış mı?
Seni beğenmişki seninle evlenmiş silah zoru ile mi evlendiniz?
Bunların dışında ben de bir ünlü için çok karizma adam demiştim de
eşim de bana kocandan başka birini nasıl yakışıklı bulursun nasıl
bakarsın demişti hatta kavga çıkarmıştı da.
Çok saçma bulmuştum..
Dünyada bir ben yokum bir eşim yok.
Elbette başka bir kadın için hoş,alımlı,güzel diye düşünebilir.
ama bunu der ve geçer olayı ilerletip benle kıyaslama boyutuna getiriyorsa işi
orada sorun vardır...
Aynı şekilde ben de bir erkek için karizmatik,çekici Allah sahibine bağışlasın derim geçerim.
Yahu ben seçimimi yapmışım onu eş yapmışım kendime değil mi bu özgüvensizlik
bu kadar telaş niye?
eşinin bu yaptıklarından sonra hala nasıl koruyabiliyorsun ki onu
madem çok düşkün sana neden seni üzüyor bi zıtlık yok mu sence :26:
düşüncelerine saygı duyuyorum ama her insanın ilşkisi tarzı farklı.eşimde bende birbimizdebaskasını yakısıklı yada güzel bulmayı kaldıramıyoruz.beni asıl üzende ztn bu kendi kaldıramıyor ama bana yasatıyor düşünmeden konusyor.sevgiliyken duymadığım şeyleri evlenince duymaya basladım
ben eşimi korumak için yazmadım o cümleleri normalde nasıl bir ilşkimiz vardı eşim nasıl bir insan ama şimdi nasıl davranıyor anlayın diye yazdım beni ne kadar şaşırttığını vurgulamak istedim.bırakın beni dısardan birisi bile inanmaz eşimin bana b u söylediklerini anlatsam öyle bir insan herkes bende dahil onu yapmaz söylemez diye tanırıs nasıl söyleyebiliyor.bu değişimine sasıyorum neydik neolduk diyorum anlatabilmişimidr umarım
yorumun için teşekkürler ama ilşki sayımızın azlığı saglıkla ilgili problemlerden kaynaklaniyor elimden geleni yapıyorum ama çok canım yanıyor rahmimde perde var kist var akıntı var bunlar hep ilşkiye engel koyan şeyler .yinede salmıyorum her hafta doktrları asındırıyorum düzeleyim diye.ki arada soğukluk olmasın diye tam yasayamasamda canım yansada en azından sevişmeyi yaşıyoruz hoşuna gidecek herseyi yapıyorum daha dorusu yapıyordum.
eşim beni aşağılycak şeyler söylerken ben nasıl onun gönlünü hoş tutmaya çalışabilirim.ben mutlu değilken nasıl baskasını mutlu edebilirim.
elti kaynanayı bırakın evliliğinize odaklanın diyorsu nuz eltiniz gelse hakarte etse kaynınız gelse hakaret etse eşiniz kormuakta aciz kalsa kocamdır diyip üstünü kapatabilirmiisniz.evlendiğimden beri her konuda çok şey yasattı eşim çok yalnız boıraktı beni farkında olmadan onu yaptığı savunmalar beni tatmin etmedi çünkü hcbizman masaya yumruunu vurupta herkes söylediği lafa dikkat etsn o benim karım diyemedi..
ben eşimi korumak için yazmadım o cümleleri normalde nasıl bir ilşkimiz vardı eşim nasıl bir insan ama şimdi nasıl davranıyor anlayın diye yazdım beni ne kadar şaşırttığını vurgulamak istedim.bırakın beni dısardan birisi bile inanmaz eşimin bana b u söylediklerini anlatsam öyle bir insan herkes bende dahil onu yapmaz söylemez diye tanırıs nasıl söyleyebiliyor.bu değişimine sasıyorum neydik neolduk diyorum anlatabilmişimidr umarım
çok fevrisin amanede illa eşini övmek zorunda değiliz ki
madem değişimini merak ediyorsun senden soğumuştur o zaman :26:
yada sevgisi yoktur azalmıştır sen aşık olduğun için gözünde büyütmüşündür olamaz mı
yoksa kimse anne adayına kalkıpta çocuğumuz çok kara olmaz umarım demez
Hayir amanede
Esin degismedi hep ayniydi
evlenmeden once de , gormezden geldin sen ...
esin degil miydi sedefi oven ,
el sakalari yapan,
ona buna ovguler yagdiran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?