düşünmekten kafayı yiyeceğim..

Bende ne diyeceğimi bilemedim.. çözemedim yani.
Ama bence kıskançsın biraz, bunu kondurmak istemiyorsun sanırım ama herkez kıskanç olablir bu kötü bişey değil

allah yardımcın olsun canım ama evladımızın kara olmasından zıyade saglıklı olması daha onemlı deseydın keske. benım eşim dogulu esmer ben beyazım kızlarımda esmer ama hıc aklıma gelmedı 3. kızımız gelıyor sanırım o da esmer olacak ne var kı bunda yeter kı saglıklı olsun esmerlerın ayrı bır guzellıgı cekıcılıgı var bence. eşın senı sevıyor ve begenıyor canım eger oyle olmasa evlenmezdı degılmı zaman ıcersınde elbette degısecektır esın sana dusen her daım gereken hatırlatmaları yerınde ve dozunda yapmak ve ayrıca kızdıgında kırıldıgında usulunce bellı etmek tv ye bakıp yaptıgınz konusmalar cok anlamsız bence bunu hıc yapma daha guzel seyler mesela fılm veya belgesel ızleyın derım ben...kendını uzme su akar yolunu bulur ınan kı bunda buyutecek bısey yok

eltiniz eşinize 2 günlük kız için bizi sattın dediğinde eşinizin verdiği tepki sadece ne saçma sapan konusyon oluyosa insanlara karsı o kadar afallayıp o kadar savunmaktan aciz kalıyosa insanlar herseyi söyliycek yüüz buluyolar işte malesef.normalde bende kendime asla hakaret ettirmem hakkımı korurum ozmnda çirkef ilan edildim sessizliğime büründüm artık elimden baska bişey gelmiyor malesef

desteğin için teşekkür ederim canım saol.benimde hiç aklıma gelmemişti çocuğumuz esmer olurmu beyaz olurmu diye esmer olsa neolcak beyaz olsa ne olcak allah saglık sıhhat versin.destek olmaya çalışıyosun eşin seni beğeniyor diye ama artık ben buna gercekten inanmıyorum
beni en çok üzende bu çocuk kara olurmu muhabbetinden 2 gün önce eşimin bi akrabası eşimin yanında şöyel bişey demişti bana.bebeği var oyuncakla oynuyor oyuncakta zenci bir bebek.eşimin akrabası kız amanede senin çocuğun böyle kara olur ne tatlı sen karasınya falan demişti.güldüm o gn inş ne kadar sevimli olsun tabi falan dedim.ben takmadım çünkü halmden memnunum ama eşim bu olaydan sonra bana bunu söyledi ne düşüneyim ben.
yemn ederm kendimi övmek için söylemiyorum sadece esim ne istiyor onu bilemiyorum evlendim bekarlık hayatım bittiya herkes hala der evlenmeden bi ajansa basvuramadın manken olurdun belki diye.vücudumu herkes beğenir bebek gbi bi yüzüm yok ama çekici olduğumu söylerler aynaya baktığımda bende beğeniyorum kendimi dikkat çekebilcek biriyim.ama nedense bi eşimin dikkatini çekmeyi basaramadım

kusura bakmayında benim tvde görün çok beğendiğim bayanı eşim sevgilim nasıl beğenmesin kaldıki ben iç geçireceğine açık açık beğendim demesini tercih ederim

kusura bakmayında benim tvde görün çok beğendiğim bayanı eşim sevgilim nasıl beğenmesin kaldıki ben iç geçireceğine açık açık beğendim demesini tercih ederim

Katılıyorum.. yaniii ayyy senden güzeli yokkk en güzeli benim karım dediğinde kaç dk mutlu
hissedebiliriz ki en fazla..
Önce bi iyi gelir o cümleyi duymak ama sonra da gerçek bu değil kızmayayım diye diyor.
İçten içe beğeniyor diye üzülürüz.
Bunun yerine gerçeği kabul etsek her şey daha kolay olur..

Yalan yere gül gibi hatuna yok be çirkin senden güzeli yok diye beni kandıracağına..
doğru güzel kadın ama benim güzelim sensinki seni seçtim desin valla daha gerçekçi bulur sevinirim.

Benden güzeli de var kocamdan yakışıklısı da var ama biz birbirimizi gönlümüzün güzeli etmişiz
evlenmişiz.. Vay efendim şunu beğendi aman biliyorum onu güzel buluyor diye kendini kahretmek anlamsız..

benden güzeli eşimden yakısıklısı olduğunu bende biliyorum ama diyosunya biz birbirimiz gönlümüzün güzeli etmişiz diye seven gönlünün güzeli eden insan bi baska kadını niye güzel bulur niye içinden gecrir düşüncelerinize saygılıyım ama siin gbi dşünmüyorum malsefe.belkide ben neysem karsımdakinşde öyle görmek istiyorum ben gönlümün güzelini aldığım için tvde yada baska byerde gördüğüm yakısıklı dikkatimi çekmiyor yakısklı adam diye düşünmüyorum banane elin yakısklıından

Yahu o güzeli yakışıklıyı kafamızda soyup fantazi yapalım hepsi normal mi diyorum
Gerçeklere gözlerini kapatamazsın.
Güzelin güzeli vardır..
Senin eşinin hatası sana kötü hissettirecek cümleler kurması..
Erkek gibi dokunuyorsun.
Kara mı olur çocuğumuz gibi cümleler seni yaralıyor aslında.
bunlarda da haklısın kim olsa alınır.
Ama içten içeee offff bee ne hatun diye kadını yiyosa ona hiç birimiz tahammül edemeyiz.
biz sıradan bir beğeniyi normal buluyoruz.

Senin diğer konularını da biliyorum ve seni asıl üzen kişinin eşin olduğunu düşünüyorum canım. Patavatsız, fazla rahat, kırıcı.
Elti olaylarında da senin yanında durmayı başarabilseydi, belki bu kadar büyümeyecekti meseleleriniz.

Televizyon da gördüğün kişiler kim ki canım, bu kadar kafaya takmaya değer mi? Yeni evlisiniz belki kıskançlıklar olabilir ama
dozunu iyi ayarlamaya bak, eşin de daha çok havalara girmesin.
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin de, sarışın olmuş esmer olmuş ne önemi var. Bazı şeyleri laf olsun diye söyleyip seni kıracağını düşünemiyor belki de.

aynen öyle canım bi lafı söylüyo ama kırlırmı diye düşünemiyor güzel güzel konusrken kendide kabul ediyor boş konusyorum bazen lafın nereye gttiğini bilemiyorum dişyor.ama ben evlendim bi yuva kurdum çocuk yetiştrmek istersem çocuk yaparım eşimin bu hatalrından bıktım usandım artık patavatsızlığı yapan o ama yaralanan düşüncelerin üstesnden gelmeye çalışan ben

eşin gerçekten ayıp etmiş şu çocuk konusunda
kendi beğenip evlenmedi mi şimdi niye sen esmersin diyo ki
ayrıca da çok aşırı esmer misin

ama çevremde de çok görüyorum
esmer bayanlar çok güzel olsa da biçok kişi konuşurken sen karasın esmersin vs. cümleler kuruyolar hep. hani olumsuz anlamda kullanıyolar genelde.
bizim okulda bi kız var bronz tenli gibi
bakıyorum kız gayet güzel çekici ama sürekli sen çok karasın çok esmersin diyolar kıza bazıları

demek istediğim insanların beyaz tene karşı bi zaafı var galiba.
ben ten renginin kişiye yakışıp yakışmadığına bakarım
o yüzden tuhafıma gidiyo eleştirmeleri

eşinin patavatsızlıklarını anlatırken bu kadar özelini yazmasaydın keşke gerek yok..
konuya gelince eşin seni gecemi görüp beğenmiş
esmer olduğunu yenimi gördü..
seni beğenmiyorsa çocuk yapmayı hiç düşünmesin o zaman

kara şeyli sevgilim'den sonra kafam dağıldı konuyu iki kere okumak zorunda kaldım :/

amanede inşallah sonun iyi olur bu adamla bu kadar badireden sonra hakkınızda hayırlısı diyeyim ne diyeyim artık.

Aman tanrim arkadasim sen naptin ya. Nasil detaylara girdin boyle. Okuzun altinda buzagi aramak diye buna denir. Senin yazzdiklarini okuyunca ne dusundum soyleyecegim tutamiyoum. " Allahim ne kadinlar var " dedim. Sen alinganlik yapiyorsun, sanirim bu cinsel durumla ilgili olan sey yuzunden kendini basarisiz ve yetersiz hissediyorsun. Bunu kocana yansitiyorsun. Aslinda kocanin dusundugunu sandigin seyler bence senin dusuncelerin olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…