bende sızın gıbı baskın karakterım kendı ısımı kendım halledebılırım
benım esım benden dahada baskındır
ve sınırlıdır boyledı daha ıyı sızın esınız sıze karsıda ve olan bıtene kadarsıda pasif kalıyor anlasılan
benım eltım yok henuz ama ben kendıme hakaret ettırmem ve lastık gıbı uzatmam sız cok uzatıyorsunuz
bız senle hep boyle hos baslıyoz sonra sen bana kızıp kızgın mesajlar yazıyorsun o sebebten baska yazmıcam
rahmdekı perde alınabılır bısey degılmı
kıstın ılıskıyle ılgısı yok , akıntıda mıkrop hemen gecer neden bu kadar uzun suruyor?
buarada sevısmek yetmez bence
allah yardımcın olsun canım ama evladımızın kara olmasından zıyade saglıklı olması daha onemlı deseydın keske. benım eşim dogulu esmer ben beyazım kızlarımda esmer ama hıc aklıma gelmedı 3. kızımız gelıyor sanırım o da esmer olacak ne var kı bunda yeter kı saglıklı olsun esmerlerın ayrı bır guzellıgı cekıcılıgı var bence. eşın senı sevıyor ve begenıyor canım eger oyle olmasa evlenmezdı degılmı zaman ıcersınde elbette degısecektır esın sana dusen her daım gereken hatırlatmaları yerınde ve dozunda yapmak ve ayrıca kızdıgında kırıldıgında usulunce bellı etmek tv ye bakıp yaptıgınz konusmalar cok anlamsız bence bunu hıc yapma daha guzel seyler mesela fılm veya belgesel ızleyın derım ben...kendını uzme su akar yolunu bulur ınan kı bunda buyutecek bısey yok
kusura bakmayında benim tvde görün çok beğendiğim bayanı eşim sevgilim nasıl beğenmesinkaldıki ben iç geçireceğine açık açık beğendim demesini tercih ederim
Katılıyorum.. yaniii ayyy senden güzeli yokkk en güzeli benim karım dediğinde kaç dk mutlu
hissedebiliriz ki en fazla..
Önce bi iyi gelir o cümleyi duymak ama sonra da gerçek bu değil kızmayayım diye diyor.
İçten içe beğeniyor diye üzülürüz.
Bunun yerine gerçeği kabul etsek her şey daha kolay olur..
Yalan yere gül gibi hatuna yok be çirkin senden güzeli yok diye beni kandıracağına..
doğru güzel kadın ama benim güzelim sensinki seni seçtim desin valla daha gerçekçi bulur sevinirim.
Benden güzeli de var kocamdan yakışıklısı da var ama biz birbirimizi gönlümüzün güzeli etmişiz
evlenmişiz.. Vay efendim şunu beğendi aman biliyorum onu güzel buluyor diye kendini kahretmek anlamsız..
Yahu o güzeli yakışıklıyı kafamızda soyup fantazi yapalım hepsi normal mi diyorumbenden güzeli eşimden yakısıklısı olduğunu bende biliyorum ama diyosunya biz birbirimiz gönlümüzün güzeli etmişiz diye seven gönlünün güzeli eden insan bi baska kadını niye güzel bulur niye içinden gecrir düşüncelerinize saygılıyım ama siin gbi dşünmüyorum malsefe.belkide ben neysem karsımdakinşde öyle görmek istiyorum ben gönlümün güzelini aldığım için tvde yada baska byerde gördüğüm yakısıklı dikkatimi çekmiyor yakısklı adam diye düşünmüyorum banane elin yakısklıından
Senin diğer konularını da biliyorum ve seni asıl üzen kişinin eşin olduğunu düşünüyorum canım. Patavatsız, fazla rahat, kırıcı.
Elti olaylarında da senin yanında durmayı başarabilseydi, belki bu kadar büyümeyecekti meseleleriniz.
Televizyon da gördüğün kişiler kim ki canım, bu kadar kafaya takmaya değer mi? Yeni evlisiniz belki kıskançlıklar olabilir ama
dozunu iyi ayarlamaya bak, eşin de daha çok havalara girmesin.
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin de, sarışın olmuş esmer olmuş ne önemi var. Bazı şeyleri laf olsun diye söyleyip seni kıracağını düşünemiyor belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?