Düşünmekten kendimi heba ettim.. yardım eder mısınız?

biliyorum üzücü bir durum ama öyle ailende arkan olmayınca ya da gercekten sağlam birileri olmayınca öyle elin kolun boş gidiyorsun yapmak istemiyorlar birşeyler üzülmekte haklsıın ama bu mesele yüzünden konuşmamazlık yapma boşver

Rabbim baska dert keder vermesin canim insallah Rabbim hayrli evlat versin sen gelinine gonlunden geldigi gibi tak takistir el ustunde tut benim kv kendine yapilmayan ne varsa bana yapiyor Rabbim binlerce kez razi olsun oz annem gibi

Eşin senden yana, gerisini de düşünmemeye çalış.

Evet yaptıkları ayıp olmuş ama olan olmuş artık.

Canimm herkes bu tip sorunlarla karsilasiyor olan oldu ne kadar takalabilirsiniz ki bu durumu esinizn ailesi ama olumlu düşün bak gene yaninda seni destekleyen bi esin bar olayi artik uzatmayip bi el öpmeye gidin bence

Kadın bunu mu soruyor da??
Abdest alırken neden küpeye ihtiyaç duyduğunu soruyor.

Bende onu acikladim gusulu bilmiyor ayrica senin bu atarini kadin yapmadi tesekkur etti :) çok şükür kapasitem yetiyor neden sorduğunu anlamaya aydınlanma yaşamadım yani senin aciklamanla

Kadın bunu mu soruyor da??
Abdest alırken neden küpeye ihtiyaç duyduğunu soruyor.

Bende onu acikladim gusulu bilmiyor ayrica senin bu atarini kadin yapmadi tesekkur etti :) çok şükür kapasitem yetiyor neden sorduğunu anlamaya aydınlanma yaşamadım yani senin aciklamanla

Ben sizi cok iyi anliyorum. Kendimde yasadim buna yakinini. Konu maddiyat degil. Insan sozune deger verildigini gormek istiyor. 5 takmasaydi da 3 taksaydi 1 taksaydi ama o 1 icin cabalasaydi bunu size hissettirseydi. Sakin ha sakin esinizi yumusatmaya calismayin. Birakin boyle kalsin. Keske benimki de arayip 2 cift laf edebilseydi.....

Düğün takılarıyla git al bişeyler niye bu kadar heba ettin kendini onlar utansın takı oğlan evinin şanındandır canım onlar rezil oldu boşver ya. Bana da yapılmadı hiçbirşey eşimin babası yok anası abisi düğüne bile gelmedi bi iğne yapmadılar hala utanmadan para isterler eşim herşeyi tek başına yaptı altın kuruş istemedik Allaha şükür eşyam herşeyim tam gerisi olur gider nolacak. Herkese ederi kadar değer verirsin olur biter. Ailesiyle de eşin isteyene kadar görüşme bacım böyle insanlarla

Yaziklar olsun yaa. Hicmi utanmadilar nasil insanmis bunlar. Taki onlarin onuru gururu aslinda. Esinizdemi birikim yapmamis hic. Veya daha once esinizle taki olayini konusmamislarmi. Esiniz onceden biliyordur ne takilacagini. Esiniz sizden boyle bir tepki beklemiyordu tabi utanmistir oda. Bence esinizi dinleyin gitmeyin. Bu insanlar belli ki yuzsuz.

Oğlunun düğününde 1 tane tam altın takmak bence de ayıp, rezillik. Ama sizin de zihniyetiniz bozuk. Yok şu kadar bilezik istiyorum saat istiyorum. Eşiniz sizden böyle şeyler istedi mi? Bilezik için sabahlara kadar ağlamak nedir yarabbi onlar kendini rezil etmişler. Siz de maddiyattan ağlamışsınız bence.

Tabi konuşmalarınızdan maddi durumlarının kötü olmadığını orta halli filan olduklarını çıkararak söylüyorum bunu.

Siz emrivaki yapıp beş bilezik yok takı seti altın burma bilmem ne bu görgüsüzlük değilde ne diyesi geliyor insanın içinden. Siz ne uygun görürseniz ben sadece takı setine çok heves ediyorum diğerleri size kalmış tarzında konuşmak var, bide şu şu şu demek var komik geldi bana yani.
He tabiki onlarında bir tam altın takmasına yuh demedim değil. bence altın para pul mal mülk aman bileziğim yok insanlar ne dere takmışsanız.
Sizi seven arkanızda duran bir eş bulmuşsunuz hala bu tarz bir konuya ağlamak bencillik, ölümlü dünyada sevdiğinize sarılın yeter yazık gerçekten buna üzülmenize çok üzüldüm.

ya siz eşya mısınız? bedavaya gittin nedir, insan delirir bu sözlerden sonra. nasıl güzel bir cevap veremediniz orada? önemli olan sağlıklı olmanız, evinizde huzur olması size bunları defalarca söylense de anlamayacak gibisiniz o yüzden şöyle diyeyim artık olan oldu yapacak bir şey yok.

Kirilmakta haklisiniz.
Fakat en guzel gununuzu kendinize zehir etmenize degmez.durumlari var iken takmadilarsa bu onlarin ayibi sen niye utaniyosu kv kendi utansin.mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…