Canimm herkes bu tip sorunlarla karsilasiyor olan oldu ne kadar takalabilirsiniz ki bu durumu esinizn ailesi ama olumlu düşün bak gene yaninda seni destekleyen bi esin bar olayi artik uzatmayip bi el öpmeye gidin benceMerhaba. Ben 1 aylık evliyim yaklaşık. Herkesin düğününde bir şeyler olur ya hep, bizimkinde de olduhiç istemezdim ama malesef bazı tatsızlıklar yaşadık. Ve içinden çıkamadığım, hatırlamak istemediğim detaylar var, ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum. Düğün öncesi ailemle sıkıntı yaşadım annem problemli biri olduğu için kınama istemeye nişana vs bunlara hiç gelmedi. Karşı tarafta Allahtan hiç sormadı.. neyse nikahtan önce bizimkilerin 5 bilezik 1 takı şeyi seti ve 1 saat istediğini söyledim nişanlıma çünkü diğer kardeşleriminde böyle konuşulmuştu ordan pay biçtim. O da ailesine söylemiş 5 istiyorlar ama 3-4 ne takabilirsek demiş.. şimdiden söyleyeyim asla konu maddiyat değil.. eşiminde benimde iyi mesleklerimiz var.. neyse. Annem benle konuşmadığı için (lütfen buraya takılmayın daha önce annemin neler yaptığını burada yazmıştım, sorunlu biri) ailem sessiz kaldı babam öyle şeyler isteyemez çünkü. Onlarda bu durumu fırsat bildi bence.. nikâhta ben büyük bir şok yaşadım. Eşimin ailesi bana sadece bir tane tam altın taktılar. O kadar büyük şok oldum ki anlatamam. Bizimkiler bilezik taktı kardeşim falan ama onlardan bir tane bile bilezik takılmadı. O kadar üzgün ve şaşkındım ki ne yapacağımı bilemedim. Güç bela takı töreni bitti takı odasında boynumdaki takı kurdelasını çıkartıp aynanın önüne attım. Ağlamaya başladım. Ailem asıl bana değer verenmiş dedim.. bilezikle anlatılmaz belki değer ama herkesin içinde bana bu yapılan ağırıma gitti. Bütün akrabalarımın içinde.. gerçekten bilezikte gözüm yok asla, ama resmen sana değer vermiyoruz dediler bu hareketle. Bana keşke paranız yok deselerdi, keşke ödünç alsalardı ama bunu yapmasalardı. Üzgünlüğüm anlatılamaz gerçekten kızlar. Eşim ben ağlayinca takı odasında, fırladı gitti ailesiyle tartıştı. Sonra eve geldik sabaha kadar ağladım inaninki. Eşim yine aradı onları beni rezil ettiniz karşı tarafa bu kız sabaha kadar ağladı ne hakkınız var buna dedi ve annesi dedi ki ben size acıyorum 2 bileziğin peşine düşmüşsünüz. O da sen nasıl bize acırsın bundan sonra olacakların altında başka sebep aramayın tek sebep bu dedi. O gün bugündür de konuşmuyoruz. El öpmeye gitmedik. Yeni gelinim ama kolumda bilezik yok, saatim yok, takı setim yok. İnanın abdest alacaktım küpem yoktu eşim marketten aldı geldi. Düşününce bana hiç değer vermediklerini aklıma geldikçe sinirlenip ağlıyorum. Ne yapmalıyım onlara nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Önümüz bayram, gitsek gitmesek.. bilemedim. Ben yinede gidelim dedim eşime mesafeli oluruz dedim ama gitmek istemedi. Yine gözlerim doldu eminim ki evlilik tecrübesi yıllar olan birileri bana akıl verecektir lütfen. Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Kadın bunu mu soruyor da??
Abdest alırken neden küpeye ihtiyaç duyduğunu soruyor.
Kadın bunu mu soruyor da??
Abdest alırken neden küpeye ihtiyaç duyduğunu soruyor.
Küpeyi hareket ettirerek su geçmesini sağlıyorsunuzKüpe delik abdest muhabbeti için konuyu baştan sona okudum vallahi. Küpe takınca da bu sefer o delik küpeyle dolduğu için yine su akıp temizlenmez. Beynim yandı
Düğün takılarıyla git al bişeyler niye bu kadar heba ettin kendini onlar utansın takı oğlan evinin şanındandır canım onlar rezil oldu boşver ya. Bana da yapılmadı hiçbirşey eşimin babası yok anası abisi düğüne bile gelmedi bi iğne yapmadılar hala utanmadan para isterler eşim herşeyi tek başına yaptı altın kuruş istemedik Allaha şükür eşyam herşeyim tam gerisi olur gider nolacak. Herkese ederi kadar değer verirsin olur biter. Ailesiyle de eşin isteyene kadar görüşme bacım böyle insanlarlaMerhaba. Ben 1 aylık evliyim yaklaşık. Herkesin düğününde bir şeyler olur ya hep, bizimkinde de olduhiç istemezdim ama malesef bazı tatsızlıklar yaşadık. Ve içinden çıkamadığım, hatırlamak istemediğim detaylar var, ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum. Düğün öncesi ailemle sıkıntı yaşadım annem problemli biri olduğu için kınama istemeye nişana vs bunlara hiç gelmedi. Karşı tarafta Allahtan hiç sormadı.. neyse nikahtan önce bizimkilerin 5 bilezik 1 takı şeyi seti ve 1 saat istediğini söyledim nişanlıma çünkü diğer kardeşleriminde böyle konuşulmuştu ordan pay biçtim. O da ailesine söylemiş 5 istiyorlar ama 3-4 ne takabilirsek demiş.. şimdiden söyleyeyim asla konu maddiyat değil.. eşiminde benimde iyi mesleklerimiz var.. neyse. Annem benle konuşmadığı için (lütfen buraya takılmayın daha önce annemin neler yaptığını burada yazmıştım, sorunlu biri) ailem sessiz kaldı babam öyle şeyler isteyemez çünkü. Onlarda bu durumu fırsat bildi bence.. nikâhta ben büyük bir şok yaşadım. Eşimin ailesi bana sadece bir tane tam altın taktılar. O kadar büyük şok oldum ki anlatamam. Bizimkiler bilezik taktı kardeşim falan ama onlardan bir tane bile bilezik takılmadı. O kadar üzgün ve şaşkındım ki ne yapacağımı bilemedim. Güç bela takı töreni bitti takı odasında boynumdaki takı kurdelasını çıkartıp aynanın önüne attım. Ağlamaya başladım. Ailem asıl bana değer verenmiş dedim.. bilezikle anlatılmaz belki değer ama herkesin içinde bana bu yapılan ağırıma gitti. Bütün akrabalarımın içinde.. gerçekten bilezikte gözüm yok asla, ama resmen sana değer vermiyoruz dediler bu hareketle. Bana keşke paranız yok deselerdi, keşke ödünç alsalardı ama bunu yapmasalardı. Üzgünlüğüm anlatılamaz gerçekten kızlar. Eşim ben ağlayinca takı odasında, fırladı gitti ailesiyle tartıştı. Sonra eve geldik sabaha kadar ağladım inaninki. Eşim yine aradı onları beni rezil ettiniz karşı tarafa bu kız sabaha kadar ağladı ne hakkınız var buna dedi ve annesi dedi ki ben size acıyorum 2 bileziğin peşine düşmüşsünüz. O da sen nasıl bize acırsın bundan sonra olacakların altında başka sebep aramayın tek sebep bu dedi. O gün bugündür de konuşmuyoruz. El öpmeye gitmedik. Yeni gelinim ama kolumda bilezik yok, saatim yok, takı setim yok. İnanın abdest alacaktım küpem yoktu eşim marketten aldı geldi. Düşününce bana hiç değer vermediklerini aklıma geldikçe sinirlenip ağlıyorum. Ne yapmalıyım onlara nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Önümüz bayram, gitsek gitmesek.. bilemedim. Ben yinede gidelim dedim eşime mesafeli oluruz dedim ama gitmek istemedi. Yine gözlerim doldu eminim ki evlilik tecrübesi yıllar olan birileri bana akıl verecektir lütfen. Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Yaziklar olsun yaa. Hicmi utanmadilar nasil insanmis bunlar. Taki onlarin onuru gururu aslinda. Esinizdemi birikim yapmamis hic. Veya daha once esinizle taki olayini konusmamislarmi. Esiniz onceden biliyordur ne takilacagini. Esiniz sizden boyle bir tepki beklemiyordu tabi utanmistir oda. Bence esinizi dinleyin gitmeyin. Bu insanlar belli ki yuzsuz.Merhaba. Ben 1 aylık evliyim yaklaşık. Herkesin düğününde bir şeyler olur ya hep, bizimkinde de olduhiç istemezdim ama malesef bazı tatsızlıklar yaşadık. Ve içinden çıkamadığım, hatırlamak istemediğim detaylar var, ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum. Düğün öncesi ailemle sıkıntı yaşadım annem problemli biri olduğu için kınama istemeye nişana vs bunlara hiç gelmedi. Karşı tarafta Allahtan hiç sormadı.. neyse nikahtan önce bizimkilerin 5 bilezik 1 takı şeyi seti ve 1 saat istediğini söyledim nişanlıma çünkü diğer kardeşleriminde böyle konuşulmuştu ordan pay biçtim. O da ailesine söylemiş 5 istiyorlar ama 3-4 ne takabilirsek demiş.. şimdiden söyleyeyim asla konu maddiyat değil.. eşiminde benimde iyi mesleklerimiz var.. neyse. Annem benle konuşmadığı için (lütfen buraya takılmayın daha önce annemin neler yaptığını burada yazmıştım, sorunlu biri) ailem sessiz kaldı babam öyle şeyler isteyemez çünkü. Onlarda bu durumu fırsat bildi bence.. nikâhta ben büyük bir şok yaşadım. Eşimin ailesi bana sadece bir tane tam altın taktılar. O kadar büyük şok oldum ki anlatamam. Bizimkiler bilezik taktı kardeşim falan ama onlardan bir tane bile bilezik takılmadı. O kadar üzgün ve şaşkındım ki ne yapacağımı bilemedim. Güç bela takı töreni bitti takı odasında boynumdaki takı kurdelasını çıkartıp aynanın önüne attım. Ağlamaya başladım. Ailem asıl bana değer verenmiş dedim.. bilezikle anlatılmaz belki değer ama herkesin içinde bana bu yapılan ağırıma gitti. Bütün akrabalarımın içinde.. gerçekten bilezikte gözüm yok asla, ama resmen sana değer vermiyoruz dediler bu hareketle. Bana keşke paranız yok deselerdi, keşke ödünç alsalardı ama bunu yapmasalardı. Üzgünlüğüm anlatılamaz gerçekten kızlar. Eşim ben ağlayinca takı odasında, fırladı gitti ailesiyle tartıştı. Sonra eve geldik sabaha kadar ağladım inaninki. Eşim yine aradı onları beni rezil ettiniz karşı tarafa bu kız sabaha kadar ağladı ne hakkınız var buna dedi ve annesi dedi ki ben size acıyorum 2 bileziğin peşine düşmüşsünüz. O da sen nasıl bize acırsın bundan sonra olacakların altında başka sebep aramayın tek sebep bu dedi. O gün bugündür de konuşmuyoruz. El öpmeye gitmedik. Yeni gelinim ama kolumda bilezik yok, saatim yok, takı setim yok. İnanın abdest alacaktım küpem yoktu eşim marketten aldı geldi. Düşününce bana hiç değer vermediklerini aklıma geldikçe sinirlenip ağlıyorum. Ne yapmalıyım onlara nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Önümüz bayram, gitsek gitmesek.. bilemedim. Ben yinede gidelim dedim eşime mesafeli oluruz dedim ama gitmek istemedi. Yine gözlerim doldu eminim ki evlilik tecrübesi yıllar olan birileri bana akıl verecektir lütfen. Teşekkür ederim okuduğunuz için.
ya siz eşya mısınız? bedavaya gittin nedir, insan delirir bu sözlerden sonra. nasıl güzel bir cevap veremediniz orada? önemli olan sağlıklı olmanız, evinizde huzur olması size bunları defalarca söylense de anlamayacak gibisiniz o yüzden şöyle diyeyim artık olan oldu yapacak bir şey yok.Ne alakası var.. kendine pay biçmek değildir bu. Bizim adetimiz de bu. Turkiyede çoğu ailede var. Takı şan şeref gösterir. Gerçekten amacım para değildi eşim de bunu biliyor. Akrabalarımızdan biri bedavaya gittin dedi bana düşünebiliyor musunuz bunu? Hiç mi değer vermiyorlar sana dediler. Hadi bana söylemeleri neyse de aileme de gelecek bu laf. İnsanların ağzı torba değil malesef. Büzülmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?