Dusunmekten manyaga bagladiiiiiim

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Selam kizlar dun konu acmistim dunku erken gebelik testiyle hamileligimi ogrendim ve dunden bu yana tam 5 farkli marka test yaptim
Hepside pozitif. Hepside idrari damlattigim gibi pozitif oldu, 2 tanesi erken gebelik testi diger 3u ucuz olanlardan.
Silik cizgi tabii daha adetime 2 gun var cunku. Bir de bu ay ilkkez deniyorduk sasirdim hemen olmasina.
Neyse dedigim gibi 5 ayri marka test yaptim hepsinde pozitif cikti, yarin doktor randevum var kan testi yapilacak.
Ay yalniz dusunmekten deliricem acaba kan testinde de pozitif cikar mi diye. Halbuki biliyorum beta hcg hormonu once kana sonra idrara karisiyor yani mutlaka kanda ogrenilir.
Ama burdaki bazi konulari okuyunca korktum, idrari pozitif kanda negatif cikanlar olmus ama bunlar hep bir idrar testi yapmis. Bende dusunuyorum ki 5 farkli marka test yaptim, gebelik olmasa elbet birinden biri negatif cikardi yani diiimii.
Heveslendimde iste halbuki yerlesme kanamasida yasiyorum leke leke kahverengi ara sira geliyor.
Bakalim hamileyimdir dimi yaa kesin, dunku konumda testimi atmistim ordan bakabilirsiniz.
Ayrica bende hafif kansizlik var acaba kanda hamilelik hormonun bulunmasini engeller mi? engellemez dimi anam fittirdim

Canm dilerim Rabbimden hamilesindir insaallah bende iki farkli test yaptm ikiside silik biri daha koyu cizgi cikti ama henüz doktora gitmedim randevum cuma günü ve ben yerlesme kanamasi yasamadm.

Canm dilerim Rabbimden hamilesindir insaallah bende iki farkli test yaptm ikiside silik biri daha koyu cizgi cikti ama henüz doktora gitmedim randevum cuma günü ve ben yerlesme kanamasi yasamadm.
Korkma canımm o dediğin şeyler binde bir oluyor inşallah bebeğin seninledir.

Insaallah cnm saol Allah razi olsun. diger belirtilerin hepsi degilde yarisi var bende
Kansızlığı gel sen bana sor tescilli anemiyim ben ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım o kadar kötü yani :) ama buna rağmen hamile kaldım ama dediğin gibi kansızlık etkilemiyor. Sadece ilerleyen haftalarda sanırım kan iğnesi veriyorlar bende henüz tahliller çıkmadığı için yorum yapamıyorum ama genelde kansızlığı olanlara veriyorlarmış bana kesin verecek bilgilendiririm seni :)

Canm tam olarak anlamadm ama kansizlik bende de var :))

Canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir bende 1 2 güne adetim bitince baslicam sen hemen adetten sonra mı başladın yapmaya kaç gün aralıklarla yaptın yardımcı olur musun çok istiyorum

Marjinal0408 i konu sahibi sandn sanirim onunla konusuyorsun hepp:)
Yani kansizlik kanda gebeligin cikmasini engellemez dimi

Marjinal0408 i konu sahibi sandn sanirim onunla konusuyorsun hepp:)
Yani kansizlik kanda gebeligin cikmasini engellemez dimi
Engellemez tabii kansızlık ak yuvar al yuvar olayı gebelikle alakası Yok. Yol biliyorum konu sahibi sensin canımm ona farklı bir şey demek için yazmıştım karışmış ortalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…