Dusunmekten manyaga bagladiiiiiim

Gebelik olmasa 5 testte de cikmazdi merak etmeyin:) yerlesme kanamasi herkeste olacak diye bir kural yok.

İnsalah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Kizlaar degerim 79.72 ciktiii daha coook yeni 3 hafta 6 gunluk. 10 gun sonra yeniden gel ultrasonla bakalim gozukmeyebilir gozukmezse yeniden kan tahlili yapar degerlerine bakariz saglikli gebelikmi anormal gebelik mi anlariz dedi suan icin folik asit vermedii anlamadim ama 10 gun sonra geldiginde vericem dedi

Sağlıklı gebelik olduğunu anlamadan başlatmıyor bazı doktorlar hayırlı olsun canımm benim de ilk değerim 81.87 çıkmıştı. İnşallah güzel bir artış yakalarsın.

Sağlıklı gebelik olduğunu anlamadan başlatmıyor bazı doktorlar hayırlı olsun canımm benim de ilk değerim 81.87 çıkmıştı. İnşallah güzel bir artış yakalarsın.

Daha adetim gecikmedigi icin normalmis boyle cikmasi dua edin kizlar dua edin 10 gun sonra ya ultrasonda gorunsun, kan degerlerim saglikli artsin saglikli gebelik olsunn kizlaarrr

Daha adetim gecikmedigi icin normalmis boyle cikmasi dua edin kizlar dua edin 10 gun sonra ya ultrasonda gorunsun, kan degerlerim saglikli artsin saglikli gebelik olsunn kizlaarrr
Hayırlısı olsun canımm sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah gönlüne göre versin rabbim.

Canım korkma benim adetten 3 gün sonra 79 çıkmıştı sonra katlandı hep suan 4 hafta kaldı doğumuma sen. Bu ay ilk denememi yaptın geçen ay hiç denemişmiydiniz?

Kızlar bide bişey sorucam size gebelik bir diğer aydan kalsa atıyorum bu ay adet olmamış 4 haftaşık çıkmış 79 benimde öyle oldu ama bir diğer aydan kalınmış olsa ultrasondada kandada belli olursu değilmi anlatabildimmi :))

Hayirli olsun . İnsallah bir sıkînti olmaz. Genelde hamile kalmadan uc ay once basliyorlar folik asit. Ben sormadan baslamistim zaten . İlk uc ay devam ettim kullanmaya gene. Bhcg 2000 lerde olunca kese gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…