düşünmekten uyku uyuyamıyorum :(

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce ilişkim bitti ilk başlarda ses seda yoktu şimdi laflar gelip gidiyor
Çevresinde insanlara ayrılmadığımızı hala devam eden ilişkimiz olduğunu söylüyor bir tanıdığı abi ile konuşuyor %2000 seviyorum demeler
geçen gün arkadaşım sayesinde aynı ortamda denk geldik benim seninle konuşacak birşeyim olsa bunu seninle konuşurdum falan demesi arkadaşım konuyu açmaya çalıştıkça o kapattı
rüyamda gördüm etkilendim mesaj attım kısa kısa cevaplar vermesi
ve artık canım çok yanıyor ve sıkıldım bu durumun içinde olmaktan
E be adam seviyorum diyorsun yaptıgın hareketlere bak
ne yapayım bana akıl verin lütfen şu içimdeki acı ne zaman geçer ?

Bir gorunup kayip mi oluyo sonra tam anlayamadim. Oyleyse tamamen ozgur ortamina birakin kendilerini neden yillariniz heba olsun ?

Gormeyin, duymayin, bakmayin, konusmayin.
Bitiriyorsaniz gercekten bitirin. Bitiremiyorsaniz konusun, cozun. Yok cozemiyorsaniz salin ipini gitsin.
ben adım attım çünkü havada kaldıgı için bende bitiremiyorum birde konuştugu kişilerden bana laflar geliyor iyice umutlanıyorum ama o şuan gurur mu yapıyor yoksa sürünsün mü diyor
yada kafasında bitirdi

Bir gorunup kayip mi oluyo sonra tam anlayamadim. Oyleyse tamamen ozgur ortamina birakin kendilerini neden yillariniz heba olsun ?
kaybolma durumu yok
seviyorum diyor çevremize ayrılmadık diyor (onuda başka birisi yanaşmasın diye yapıyor bence)
geçen gün aynı ortama geldik gözlerimin içine bir bakışı var anlatamam ama konuları kapatıyor ne yaptıgını bende anlayamadım

Pasam neyin gururunu yapiyor? O kim ki surundurecek? Sen onu bir surundur akli basina gelsin.
Hem ayriliyorsun hem de adim atiyorsun! Neyin kafasi bu hic anlamadim.

Çok sinir bozucu bi durum. Gidip açıkca biz ayrıldık, insanlara hâlâ sevgilin olduğumu söylemeyi bırak de.
Hatta kısmetimi kapatıyorsun da diyebilirsin

Yine bu konu.canım sevgilin çocuk gibi bnce uzatma artık önüne bak ondan sana hayır gelmez naptigini bilmiyor

senin onun pesinde kosman hosuna gidiyor..
bosver umursama o koşsun azıcıkta

Çok haklısın sizide sıkıyorum bu konularla ama canım yanıyor o yüzden buraya yazarak azıcıkta olsa
Hayır bizi sıkmiyorsun canım sana üzüldüğüm için diyorum değmez insan için vaktini harcama önüne bak yazık sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…