ayrılık sebebi onun konuşma tarzı beni sinirlendirecek kelimeler kullandı bende ayrıldım (ama kendini hiçte açıklamadı yani)Ayrılık sebebi nedir?
24-21Yaşlar kaç?
ben adım attım çünkü havada kaldıgı için bende bitiremiyorum birde konuştugu kişilerden bana laflar geliyor iyice umutlanıyorum ama o şuan gurur mu yapıyor yoksa sürünsün mü diyorGormeyin, duymayin, bakmayin, konusmayin.
Bitiriyorsaniz gercekten bitirin. Bitiremiyorsaniz konusun, cozun. Yok cozemiyorsaniz salin ipini gitsin.
kaybolma durumu yokBir gorunup kayip mi oluyo sonra tam anlayamadim. Oyleyse tamamen ozgur ortamina birakin kendilerinineden yillariniz heba olsun ?
ben adım attım çünkü havada kaldıgı için bende bitiremiyorum birde konuştugu kişilerden bana laflar geliyor iyice umutlanıyorum ama o şuan gurur mu yapıyor yoksa sürünsün mü diyor
yada kafasında bitirdi
Çok sinir bozucu bi durum. Gidip açıkca biz ayrıldık, insanlara hâlâ sevgilin olduğumu söylemeyi bırak de.kaybolma durumu yok
seviyorum diyor çevremize ayrılmadık diyor (onuda başka birisi yanaşmasın diye yapıyor bence)
geçen gün aynı ortama geldik gözlerimin içine bir bakışı var anlatamam ama konuları kapatıyor ne yaptıgını bende anlayamadım
Üslubu bozuk saygısız biriyse bir kaç ay üzülürsünüz sonra geçer.ayrılık sebebi onun konuşma tarzı beni sinirlendirecek kelimeler kullandı bende ayrıldım (ama kendini hiçte açıklamadı yani)
Çok haklısın sizide sıkıyorum bu konularla ama canım yanıyor o yüzden buraya yazarak azıcıkta olsaYine bu konu.canım sevgilin çocuk gibi bnce uzatma artık önüne bak ondan sana hayır gelmez naptigini bilmiyor
Zaten şuandan itibaren bütün iletişimi kesiyorum :)senin onun pesinde kosman hosuna gidiyor..
bosver umursama o koşsun azıcıkta
Birde gelip yanıma selam veriyor konuşuyor falanSimdi mi aklı basına gelmiş.Ya da ona buna değil direk size söyleyecek acıklayacak kendini.Zaman kaybetmeye değmez,bosverin
Hayır bizi sıkmiyorsun canım sana üzüldüğüm için diyorumÇok haklısın sizide sıkıyorum bu konularla ama canım yanıyor o yüzden buraya yazarak azıcıkta olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?