Bizde üçe giricez keşke erken yaşta evlenseydim diyorum Eşim başkalarının çocuklarını sevmekle yetiniyor gözleri doluyor onu öyle görünce kahroluyorumAtamadığımız için burdayız, 6 yıl bitmek üzere bizimde
Canım çok mu düşük değerleri genelde kürler ile düzeliyor ya5 yıllık evlilik .ilk yılım vajinusmusla geçti tam iyileştim bu sefer eş kaynaklı sorun . dene dene olmuyor kürler macunlar cevizler adamı 110 kilo yaptım yok olmadı .tüp denedik 1 kez yine olmadı ... sayısız gebelik testinde test çizgi görme.... ağla ağla bir hal oldum .rabbim 2 tedaviye başlamayı nasip etti yakında başlayacağım ins.
Canım benimmBende hikayemi anlatayım 9 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim sezaryan ameliyat oldum hiç korunmadım ve korunmadığım halde birdaha hamile kalamadımyoruldum sanırım artık beklemekten umut etmekten
Ben de kahroluyorum ama bizim de kendi çocuğumuzu sevdiğimiz günler gelecek inşallah pes etmek yokBizde üçe giricez keşke erken yaşta evlenseydim diyorum Eşim başkalarının çocuklarını sevmekle yetiniyor gözleri doluyor onu öyle görünce kahroluyorum
İnşallah canım güzel haberi burdan paylaşmakta nasip olur inşallah Ümit olurız birbirimizeBen de kahroluyorum ama bizim de kendi çocuğumuzu sevdiğimiz günler gelecek inşallah pes etmek yok
İnşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahCanım benimm
Rabbim sabır versin. Başın sağolsun.
İnşallah Rabbim seni en güzeli ile mükafatlandırsın
Amin canım. Rabbim bizleri evlat nimetinden mahrum etmesinİnşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Valla kür falan hiç fayda etmedi canımCanım çok mu düşük değerleri genelde kürler ile düzeliyor ya
Rabbim sizden de razı olsun Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu asla unutmayınAmin Allah razı olsun yorumunuzu okurken gözlerim doldu gerçekten olucak mı birgün bende o hastaneden kucağımda bebeğimle çıkıcakmıyım Rabbim isteyen herkese Nasip etsin içime umut serptiniz Allah razı olsun☺
Insallah en kısa sürede sağlıklı gebeliğin olurMerhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kürtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku düzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kürtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kürtaja sonrası günü gününe oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 günlük gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif çıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gün gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Günü hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu söyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg günde 2 defa içilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı çıktı bende hiçbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemeneğer adet olursam 2.günü gel dedi doktorum olmazsam 5eylülde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lütfen benim içinde dua eder misiniz evladıma bir an önce kavuşayım☹
Kan pıhtılaşması var mı diye baktırmalısınız. Birde rahim filmi çektirirseniz iyi olurMeraba arkadaslar düsük yapan arkadasla sorum olucak bende düsük yaptım 4 ay oldu 4.adetimin 2.günündeyim 3. Günü pazara denk geldi gidemedim doktora Tatil diye düsüklern tekrarlamaması için hangi testler hngi donemde yapılıyor bilgisini paylasırsanz cok sevınırım arkadaslar
Amin canım Allah razı olsun inşaAllah. İnsan kaybedince daha çok olsun istiyormuşInsallah en kısa sürede sağlıklı gebeliğin olurHepimizin olur Ben de Şubat ayında ve Haziran ayında kayıp yaşadım maalesef. Allah bir daha yaşatmasın
Adetin 3. ya da 4. günü hormon testleri yapılıyor yarın da gidebilirsin yani, diğer testler her zaman yapılabiliyor, kadın doğum ve genetiğe randevu alman lazımMeraba arkadaslar düsük yapan arkadasla sorum olucak bende düsük yaptım 4 ay oldu 4.adetimin 2.günündeyim 3. Günü pazara denk geldi gidemedim doktora Tatil diye düsüklern tekrarlamaması için hangi testler hngi donemde yapılıyor bilgisini paylasırsanz cok sevınırım arkadaslar
Hormon testini yaptırablıomuyum her yerdeAdetin 3. ya da 4. günü hormon testleri yapılıyor yarın da gidebilirsin yani, diğer testler her zaman yapılabiliyor, kadın doğum ve genetiğe randevu alman lazım
Onu bilmiyorum ben kadin dogumda yaptırdımHormon testini yaptırablıomuyum her yerde
Ücreti peki cok yüksek diyorlar doğrumuOnu bilmiyorum ben kadin dogumda yaptırdım
Ben bütün testlerimi devlette yaptırdım hiç para ödemedim,eğitim araştırma hastaneleri veya üniversiteler düşükle ilgili bütün testleri yapıyorÜcreti peki cok yüksek diyorlar doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?