Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hikayemi anlatmaya başlayabilirim. Bu benim için çok zor oldu. Bilmiyorum belki de ben çok kırılganım. İlk evlendiğimiz aylarda doktora gittim her şeyin normal bir sıkıntı yok dediler. Adet düzensizliğim olunca 5 ay sonra tekrar gittim doktor polikistik over olduğumu söyledi. Klomen duphaston gibi ilaçlar verdi kullandım bir şey çıkmadı. Bu sefer hormonlarımın da bozuk olduğunu öğrendim endokrinolojiye gittim burada tahlilerle iki ayım gitti. Sonra bilenler bilir eşim görev nedeniyle farklı bir ülkedeydi. Virüs girdi araya. Şu an tekrar adet olmayı bekliyorum. İlaç tedavisi için. Bir kaç doktor çocuğun olmaz dedi bu çok acı verdi. Ama toplum daha çok acıtıyor. Her size bir şey söyleyeceğim dediğimde yoksa hamilemisin demeleri. Eee siz düşünmüyor musunuz demeleri. Hiç kimseye anlatamamak. Her ay adet olduğunda gözlerim sisinceye kadar ağlamak. Formda eski yazıları okuyunca böyle ağlayanlarin bir kaç sene içinde çocuk sahibi olduğunu gördüğümde içime umut sepmisti. Gerçi yaşadığımız sürece umut hep var.

Ahh bacım kaderimiz aynı. Bend eilac kullandım 2 ay adet oldum. Bu ay da adet olursam rahim filmi çekileceğim
İnşallah tuplerimiz açılır iyice de şansımız artar. Senin için de dua edeceğim. İnşallah hepimizin kucakları dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…