Merhaba canım buralar sessiz kalmış sanki birazMerhaba arkadaşlar bende geldim aranıza ama kimseler yok sanırım
Yaaaaa ben bunu görmemişim
Sıkıntı değil canimYaaaaa ben bunu görmemişim
NasılsınSıkıntı değil canim
İyiyim bacım sen nasılsınNasılsın ♥
YaaVe 1.derecede polikistik overmişim.
Çok şükür iyiyimİyiyim bacım sen nasılsın
Adet olursam tekrar klomen tedavisine başlayacağım öncesinde rahim filmi çekilecek. Adet olmayı bekliyorum.Yaatedaviye falan başladın mı peki
Sen neler yaptın, ya da yapacaksınİyiyim bacım sen nasılsın
Ahh bacım kaderimiz aynı. Bend eilac kullandım 2 ay adet oldum. Bu ay da adet olursam rahim filmi çekileceğimAdet olursam tekrar klomen tedavisine başlayacağım öncesinde rahim filmi çekilecek. Adet olmayı bekliyorum.
Bende rahim filmi çekileceğim canımSen neler yaptın, ya da yapacaksın
İnşallah tuplerimiz açılır iyice de şansımız artar. Senin için de dua edeceğim.Ahh bacım kaderimiz aynı. Bend eilac kullandım 2 ay adet oldum. Bu ay da adet olursam rahim filmi çekileceğim
Özel de mi devlette miBende rahim filmi çekileceğim canım
Amin canım inşallahİnşallah tuplerimiz açılır iyice de şansımız artar. Senin için de dua edeceğim.İnşallah hepimizin kucakları dolsun.
Normal de özel de doktorum ama 15 dk için 1500 TL istiyorlar bilemiyorum karar veremiyorum canım yaÖzel de mi devlette mi
Baya pahalı ben de devlette düşünüyorum inşallah olurAmin canım inşallah
Normal de özel de doktorum ama 15 dk için 1500 TL istiyorlar bilemiyorum karar veremiyorum canım ya
İnşallah rahim filmine gerek kalmadan bebeklerimiz bizimle olurBaya pahalı ben de devlette düşünüyorum inşallah olur
İnşallah ama bu ay umudum yokİnşallah rahim filmine gerek kalmadan bebeklerimiz bizimle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?