Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay kaplıcalara gittim. Oda iyi geliyormuş. Bakalım nasip artık pek düşünmemeye çalışıyorum
İnşallah olur kuzugum Rabb'im nasip ettikten sonra oluyor. Söyle düşün belki de senin doğacak olan kızının evleneceği erkek henüz daha doğmadı bu yüzden Rabbim geciktiriyor doğru zamanda doğacak kaderimiz birbirine bağlı ben artık böyle düşünüyorum.

İnşallah bacım rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah

Bende hikayemi anlatayım 9 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim sezaryan ameliyat oldum hiç korunmadım ve korunmadığım halde birdaha hamile kalamadım yoruldum sanırım artık beklemekten umut etmekten

Ahh canım ya bu polikistikover illeti herkeste var nerdeyse.
Elimizden bir şey gelmiyo onunla yaşamayı öğreneceğiz. Pko olduğunu bilmeden hamile kalanlar var. Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Başın sağolsun kardeşim Allah cennetinde kavuştursun inşaallah

Amin kuzucugum cümlemize

Rabbim güç kuvvet versin size. Bir kere olduysa yine olur sadece biraz daha sabır belki ikizleriniz olur eğer yaşasaydı daha çok acı çekecekti ya kalbi delik olsaydı belki koşmayacak en ufak bir hareket ettiğinde hastalansaydi daha çok üzülürdünüz en azından bir meleginiz var sizi sıratta bekleyecek inşallah Rabb'im tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bunu o kadar canı gönülden istiyorum ki ve o kadar inanıyorum ki size tombik tombik bebekleriniz olsun inşallah Rabb'im onları size bağışlasın

Meleğiniz cennette sizi bekliyor❤ Allah tez vakitte kucağınızı doldurur inşallah

Üçüncü yılımıza girdik bugün nasıl atıyorsunuz kafanızdan benim bir saniye bile çıkmıyor aklımdan

Üçüncü yılımıza girdik bugün nasıl atıyorsunuz kafanızdan benim bir saniye bile çıkmıyor aklımdan
Bazı sıkıntılar yaşayan insanların kafadan atması nasıl mümkün olabilir ki Benim de aklımda hep bu var maalesef elimde değil ve bu yüzden eşimle tartışıyoruz bazen

Bazı sıkıntılar yaşayan insanların kafadan atması nasıl mümkün olabilir ki Benim de aklımda hep bu var maalesef elimde değil ve bu yüzden eşimle tartışıyoruz bazen
Aynı durumdayız sanırım stresteyim sürekli ve olur olmaz herşey zoruma gidiyor kavga çıkıyor nasıl atlayıcam bu durumu bilmiyorum

Amin Allah razı olsun yorumunuzu okurken gözlerim doldu gerçekten olucak mı birgün bende o hastaneden kucağımda bebeğimle çıkıcakmıyım Rabbim isteyen herkese Nasip etsin içime umut serptiniz Allah razı olsun

Başın sağolsun kardeşim Allah cennetinde kavuştursun inşaallah
Amin Allah razı olsun sizinde meleğiniz var sanırım..Ahirette kavuşağız inşallah yavrularımıza Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…