Ben bu ay kaplıcalara gittim. Oda iyi geliyormuş. Bakalım nasip artık pek düşünmemeye çalışıyorumİnşallah ama bu ay umudum yok
İnşallah olur kuzugumBen bu ay kaplıcalara gittim. Oda iyi geliyormuş. Bakalım nasip artık pek düşünmemeye çalışıyorum
İnşallah bacımİnşallah olur kuzugumRabb'im nasip ettikten sonra oluyor. Söyle düşün belki de senin doğacak olan kızının evleneceği erkek henüz daha doğmadı bu yüzden Rabbim geciktiriyor doğru zamanda doğacak kaderimiz birbirine bağlı ben artık böyle düşünüyorum.
Amin inşallahİnşallah bacımrabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah
Bebek hayaliyle yanıp duruyoruz canım sen nasılsınMerhaba canım buralar sessiz kalmış sanki birazNasılsın?
Merhaba, ara ara bakıyorum kimsecikleri göremiyorumMerhaba arkadaşlar bende geldim aranıza ama kimseler yok sanırım
Ahh canım ya bu polikistikover illeti herkeste var nerdeyse.Ben de hikayemi anlatmaya başlayabilirim. Bu benim için çok zor oldu. Bilmiyorum belki de ben çok kırılganım. İlk evlendiğimiz aylarda doktora gittim her şeyin normal bir sıkıntı yok dediler. Adet düzensizliğim olunca 5 ay sonra tekrar gittim doktor polikistik over olduğumu söyledi. Klomen duphaston gibi ilaçlar verdi kullandım bir şey çıkmadı. Bu sefer hormonlarımın da bozuk olduğunu öğrendim endokrinolojiye gittim burada tahlilerle iki ayım gitti. Sonra bilenler bilir eşim görev nedeniyle farklı bir ülkedeydi. Virüs girdi araya. Şu an tekrar adet olmayı bekliyorum. İlaç tedavisi için. Bir kaç doktor çocuğun olmaz dedi bu çok acı verdi. Ama toplum daha çok acıtıyor. Her size bir şey söyleyeceğim dediğimde yoksa hamilemisin demeleri. Eee siz düşünmüyor musunuz demeleri. Hiç kimseye anlatamamak. Her ay adet olduğunda gözlerim sisinceye kadar ağlamak. Formda eski yazıları okuyunca böyle ağlayanlarin bir kaç sene içinde çocuk sahibi olduğunu gördüğümde içime umut sepmisti. Gerçi yaşadığımız sürece umut hep var.
Başın sağolsun kardeşim Allah cennetinde kavuştursun inşaallahBende hikayemi anlatayım 9 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim sezaryan ameliyat oldum hiç korunmadım ve korunmadığım halde birdaha hamile kalamadımyoruldum sanırım artık beklemekten umut etmekten
Amin kuzucugum cümlemizeAhh canım ya bu polikistikover illeti herkeste var nerdeyse.
Elimizden bir şey gelmiyo onunla yaşamayı öğreneceğiz. Pko olduğunu bilmeden hamile kalanlar var. Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rabbim güç kuvvet versin size. Bir kere olduysa yine olur sadece biraz daha sabır belki ikizleriniz olurBende hikayemi anlatayım 9 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim sezaryan ameliyat oldum hiç korunmadım ve korunmadığım halde birdaha hamile kalamadımyoruldum sanırım artık beklemekten umut etmekten
Meleğiniz cennette sizi bekliyor❤ Allah tez vakitte kucağınızı doldurur inşallahBende hikayemi anlatayım 9 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim sezaryan ameliyat oldum hiç korunmadım ve korunmadığım halde birdaha hamile kalamadımyoruldum sanırım artık beklemekten umut etmekten
Üçüncü yılımıza girdik bugünSlm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
@Merve
@Mavibirumut
Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar
Bazı sıkıntılar yaşayan insanların kafadan atması nasıl mümkün olabilir kiÜçüncü yılımıza girdik bugünnasıl atıyorsunuz kafanızdan benim bir saniye bile çıkmıyor aklımdan
Aynı durumdayız sanırım stresteyim sürekli ve olur olmaz herşey zoruma gidiyor kavga çıkıyorBazı sıkıntılar yaşayan insanların kafadan atması nasıl mümkün olabilir kiBenim de aklımda hep bu var maalesef elimde değil ve bu yüzden eşimle tartışıyoruz bazen
Atamadığımız için burdayız, 6 yıl bitmek üzere bizimdeÜçüncü yılımıza girdik bugünnasıl atıyorsunuz kafanızdan benim bir saniye bile çıkmıyor aklımdan
Amin Allah razı olsunMeleğiniz cennette sizi bekliyor❤ Allah tez vakitte kucağınızı doldurur inşallah
Amin Allah razı olsun yorumunuzu okurken gözlerim doldu gerçekten olucak mı birgün bende o hastaneden kucağımda bebeğimle çıkıcakmıyım Rabbim isteyen herkese Nasip etsin içime umut serptiniz Allah razı olsunRabbim güç kuvvet versin size. Bir kere olduysa yine olur sadece biraz daha sabır belki ikizleriniz olureğer yaşasaydı daha çok acı çekecekti ya kalbi delik olsaydı belki koşmayacak en ufak bir hareket ettiğinde hastalansaydi daha çok üzülürdünüz en azından bir meleginiz var sizi sıratta bekleyecek inşallah Rabb'im tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bunu o kadar canı gönülden istiyorum ki ve o kadar inanıyorum ki size tombik tombik bebekleriniz olsun inşallah Rabb'im onları size bağışlasın
Amin Allah razı olsun sizinde meleğiniz var sanırım..Ahirette kavuşağız inşallah yavrularımıza Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeBaşın sağolsun kardeşim Allah cennetinde kavuştursun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?