Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrısı çok oluyor diyorlar. O yüzden anestezili istiyorum. İnşallah ilaç faydasını gösterirse hiç gerek kalmaz.
İnşallah gerek kalmaz da eğerki çektirirsen de her türlü çekiliyor. Adet sancısının bir tık üstü oluyor. Kullandığın herhangi bir ağrı kesiciyi 1 saat öncesinde yut o zaman dahada az oluyor ağrı. 3.de öyle yapmıştım

Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman ve bu beni çok kötü etkiliyor bir yandan da kabullenmem lazım diyorum çünkü eşimi seviyorum onunla mutluyum ...

Çok güzel bir topik olmus

Canım bu süreçte kimse kimsenin yanında olmuyor bu 1.
İkincisi de en azından sebebi biliyorsun ve tedavi bir yerden başlamış. Benşm eşimde varikoselden ameliyat oldu çok ileri değildi. Ben o ameliyattan 2 yıl sonra hamile kaldım.
Sen takviye araştır eşine. İşe yarıyor onlar özellikle keçiboynuzu pekmezi

Takviye o kadar çok var ki yan etki olur diye korkuyorum ... ailesi yanımızda olmasa neyse de şu durumda bile huzur bozmaya kalkışıyorlar insan böyle bir süreçte destek olmalı sakinleştirmeli... ALLaha şükürler olsun her şeye rağmen ama çok yıpratıcı bir süreç rabbim hepimizin şu imtihanını evlatla mükafatlandırsın inşallah

Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman ve bu beni çok kötü etkiliyor bir yandan da kabullenmem lazım diyorum çünkü eşimi seviyorum onunla mutluyum ...
İnanki olmasa benim olmazdı. Oldu kaybettim umudum bitti. Üstlerde de yazdım bak 2 3 ay sürekli aynaya baktım karnım büyüyor mu diye.
Sonra idrak ettim Allah ne derse o.
Umudumu kaybettiğim anda da ameliyat oldum yine bir umut korunma süremin bitmesini bekliyorum.

Rabbim oldu sevincini yaşatsın canım sana da hepimize de

Tek tek kullanın ilk sadece pekmez fındık fıstık yedir sen. Bi 15 gün ondan sonra başka bir şey dene.

Rabbim dilerse neden olmasın inşallah o günleri bizlerde yaşayacaz insan yoruluyor Bi yerden sonra zor Bi durum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ☺
İnşallah. Bakma size moral veriyorum ama bende aynıyım ki. Millet hamileyim dese gözümden yaş pıt akıyor. Hamile birini görmek istemiyorum. Evlendim evleneli ben uğraşıyorum, etrafımda kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile. Ben daha yeni farkettim kendimi yıprattığımı.

Kıyamam ya başın sağolsun Rabbim yavrunla cennette kavuştursun seni orda sana şefaat edecek inşAllah...Rabbim seninde ,burdaki bütün kardeşleriminde gözyaşlarını tez zamanda dindirsin bende geçen sene kürtaj oldum ama seninki dahada zor...
Allah herşeyin sabrını veriyor
Bende herzaman derimki olupda kaybetmek , olmamasından çok daha zor o yüzden Rabbim hayırla sağlıkla kavuşacağımız evlatlar nasip etsin hepimize amin

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…