Gel canım gel önce topluca ağlayacağız ondan sonrada ağlayan bebekleri büyütücez inşallah.Bende ağlamaya geldim4 yıl olacak bu yolda
Amin canım. Gün gelicek belki yaramazlar diye şikayet edicez burda.
İnşallah gerek kalmaz da eğerki çektirirsen de her türlü çekiliyor. Adet sancısının bir tık üstü oluyor. Kullandığın herhangi bir ağrı kesiciyi 1 saat öncesinde yut o zaman dahada az oluyor ağrı. 3.de öyle yapmıştımAğrısı çok oluyor diyorlar. O yüzden anestezili istiyorum. İnşallah ilaç faydasını gösterirse hiç gerek kalmaz.
Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman ve bu beni çok kötü etkiliyor bir yandan da kabullenmem lazım diyorum çünkü eşimi seviyorum onunla mutluyum ...Ben de üç yıldır evliyim iki yıldır düşünüyoruz nasip olmadı bir yıl dolunca doktora gittik eşimin değerleri oldukça düşük çıktı hiç beklemediğim bir durumdu hep benden kaynaklı bir şey var diye düşünürdüm çünkü adetlerim son zamanlarda düzensizdi ama hsg de çektim tüm kontrolleri oldum bir sorun yık dedi doktor ... Eşimde varikosel varmış baya da ilerlemiş parayı denkleştirip ameliyatı olduk neredeyse bir yıl olacak hiçbir şekilde hamile kalamadım virüs sebebiyle r daha gidip de test de yapmadık ama zaten ameliyat işe yararsa ilk altı ayda olur demişti doktor demek ki bir işe yaramamışEşim üzülmesin diye üzüntümü içime atmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve bunalıyorum tabi bu süreçte hiç yanımızda olmayan ailesi de cabası..,, velhasıl ben de yoruldum
Slm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
@Merve
Mavibirumut
@Mirketcik
Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar
Canım bu süreçte kimse kimsenin yanında olmuyor bu 1.Ben de üç yıldır evliyim iki yıldır düşünüyoruz nasip olmadı bir yıl dolunca doktora gittik eşimin değerleri oldukça düşük çıktı hiç beklemediğim bir durumdu hep benden kaynaklı bir şey var diye düşünürdüm çünkü adetlerim son zamanlarda düzensizdi ama hsg de çektim tüm kontrolleri oldum bir sorun yık dedi doktor ... Eşimde varikosel varmış baya da ilerlemiş parayı denkleştirip ameliyatı olduk neredeyse bir yıl olacak hiçbir şekilde hamile kalamadım virüs sebebiyle r daha gidip de test de yapmadık ama zaten ameliyat işe yararsa ilk altı ayda olur demişti doktor demek ki bir işe yaramamışEşim üzülmesin diye üzüntümü içime atmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve bunalıyorum tabi bu süreçte hiç yanımızda olmayan ailesi de cabası..,, velhasıl ben de yoruldum
Orası hiç belli olmazInsallah canim ben sikayetci bile olmam allah izin verirse versinde rabbim
Takviye o kadar çok var ki yan etki olur diye korkuyorum ... ailesi yanımızda olmasa neyse de şu durumda bile huzur bozmaya kalkışıyorlar insan böyle bir süreçte destek olmalı sakinleştirmeli... ALLaha şükürler olsun her şeye rağmen ama çok yıpratıcı bir süreç rabbim hepimizin şu imtihanını evlatla mükafatlandırsın inşallahCanım bu süreçte kimse kimsenin yanında olmuyor bu 1.
İkincisi de en azından sebebi biliyorsun ve tedavi bir yerden başlamış. Benşm eşimde varikoselden ameliyat oldu çok ileri değildi. Ben o ameliyattan 2 yıl sonra hamile kaldım.
Sen takviye araştır eşine. İşe yarıyor onlar özellikle keçiboynuzu pekmezi
İnanki olmasa benim olmazdı. Oldu kaybettim umudum bitti. Üstlerde de yazdım bak 2 3 ay sürekli aynaya baktım karnım büyüyor mu diye.Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman ve bu beni çok kötü etkiliyor bir yandan da kabullenmem lazım diyorum çünkü eşimi seviyorum onunla mutluyum ...
Rabbim dilerse neden olmasın inşallah o günleri bizlerde yaşayacaz insan yoruluyor Bi yerden sonra zor Bi durum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınGel canım gel önce topluca ağlayacağız ondan sonrada ağlayan bebekleri büyütücez inşallah.
Rabbim oldu sevincini yaşatsın canım sana da hepimize deİnanki olmasa benim olmazdı. Oldu kaybettim umudum bitti. Üstlerde de yazdım bak 2 3 ay sürekli aynaya baktım karnım büyüyor mu diye.
Sonra idrak ettim Allah ne derse o.
Umudumu kaybettiğim anda da ameliyat oldum yine bir umut korunma süremin bitmesini bekliyorum.
Tek tek kullanın ilk sadece pekmez fındık fıstık yedir sen. Bi 15 gün ondan sonra başka bir şey dene.Takviye o kadar çok var ki yan etki olur diye korkuyorum ... ailesi yanımızda olmasa neyse de şu durumda bile huzur bozmaya kalkışıyorlar insan böyle bir süreçte destek olmalı sakinleştirmeli... ALLaha şükürler olsun her şeye rağmen ama çok yıpratıcı bir süreç rabbim hepimizin şu imtihanını evlatla mükafatlandırsın inşallah
Ağrısı çok oluyor diyorlar. O yüzden anestezili istiyorum. İnşallah ilaç faydasını gösterirse hiç gerek kalmaz.
İnşallah. Bakma size moral veriyorum ama bende aynıyım ki. Millet hamileyim dese gözümden yaş pıt akıyor. Hamile birini görmek istemiyorum. Evlendim evleneli ben uğraşıyorum, etrafımda kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile. Ben daha yeni farkettim kendimi yıprattığımı.Rabbim dilerse neden olmasın inşallah o günleri bizlerde yaşayacaz insan yoruluyor Bi yerden sonra zor Bi durum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ☺
İnşallah.Rabbim oldu sevincini yaşatsın canım sana da hepimize de
Evet bacım onu cekilcem sonra bakalım neler olacakRahim filmimi cekileceksin eğer öyleyse ben çekildim 2 kez . Uyutuldum sadece uyanınca hafif kanama ve adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor
Herkes içinden geçenleri yazabilir kızlar.
Ben ilk çok düşünüyordum sağdan soldan herkes soruyor diye dahada stres oluyordum. İki defa kaybettim olmaması kaybetmek kadar zor değilmiş onu anladım.
21 haftalık kaybettiğim bebeğim için nasıl güzel hayallerim vardı. Hamileliğimi güzel geçirmek için çok uğraştım ama melek oldu gitti. İlk kaybedince kafayı yicektim elim sürekli karnımda büyüyor mu diye aynaya bakıyordum. Sonra anladım ki Allah ne derse o oluyor.
Artık eskisi kadar takık değilim .
Ve inanıyorum ki anne olmak isteyen herkes birgün mutlaka tadıcak bu güzelliği.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinİnşallah gerek kalmaz da eğerki çektirirsen de her türlü çekiliyor. Adet sancısının bir tık üstü oluyor. Kullandığın herhangi bir ağrı kesiciyi 1 saat öncesinde yut o zaman dahada az oluyor ağrı. 3.de öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?