Düşünmekten yoruldum çıkmaz yollar

derinlila

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
5
0
1
30
Merhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum

Herkes ev sahibi değil ama hepimiz çalışıyoruz. Allah güç kuvvet verdiği sürece de ömür boyu çalışmak niyetindeyim. Bu kadar umutsuzluğa, dara düşmeye gerek yok. Maksadımız mutlu olmak bir yuva kurmakta kira bir evde de olur. İleride ne fırsatlar çıkacak karşımıza bilmiyoruz ki. Mutluluğu maddi olanaklara başlarsanız o düğün çözülmez. Ama elele verip birlikte gayret ederek hayatımızı kuracağız derseniz o zaman mutluluk da sizinle gelir.

Eskilerin bir lafı vardır; kervan yolda düzulur... İkinizde çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Çocuğun ailesi de destekciniz.. birbirinizi sevip anlasabiliyorsaniz neden mutlu olmuyorsunuz? Evlenene kadar para biriktirin. Düğününüzü lüks bir şölen haline getirmeyin. Masraflarınızı azaltın. Takı parasını peşinat yapıp üzerine de kredi çeker eve girersiniz. Borçtan korkmayın. O sizden korksun. Ömrüm borç içinde geçti. İnsan zamanla alışıyor. Hiç dert edilecek bir şey yok..

Herkes ev sahibi değil ki. Kaç yıllık evli insanlar kiralık evlerde yaşıyorlar. Herkes ister kendine ait bir evi olsun ama bu evlenmeye engel değil.

Siz bence ayrilin karşınızdaki kişiyi maddiyatçi kendinizden kurtarın iyilik etmiş olursunuz

Evliliğe giden yol zor bir süreç ama sizin ki biraz bana farklı geldi ev olmayınca evlenmek konusunda ikilemde kalıyorsunuz gerçekten sevgi olsa bunu düşünmesiniz

Hadi evi satin aldin diyelim, huzur ne kadara satılıyor? Ikinizinde isi gücü varken, gerisi teferruattır.
Karsi tarafta arayacagim ozellik, ille de merhamet, ille de insanlik.
Ailen icin maddiyat, cok üzücü.

Bu devirde calisarak ev almak zor. Hele ki kariyerin ilk yillarinda imkansiz.

Siz bundan sonra ya biraz hafifce yasli adaylara bakacaksiniz. Ya da babadan zengin adaylara. Gerisi sizin isteklerinizi karsilayamaz.

Türkiye’de evlenen kaç çiftin evi varki,çalışır yaparsınız alırsınız inşallah,ama anlaştığınız sevdiğiniz biri her zaman karşınıza çıkmaz sonra pişman olursunuz

Evlilik ortak bir yol
Ama evlilik öncesi ortak değil
Önce evlenin bakın yürüyor mu, geçinebiliyor musunuz sonra ev almak için araba satmaya sıra gelir. Kendi emeği olmayan şeyler üzerinde hesap yapan insanları sevmiyorum, bana güven vermiyorlar. O yüzden gidişata bakın, en kötü ihtimalle elinizde evlilikten önce edinilmiş bir malınız olur. İşler yolunda gitmezse hayatınızı düzene koyacak bir sermaye olur arabanız

Yahu her evlenen evi olupta mi evleniyor.Yasiniz evlenmeye gayet uygun ailenle tanıştıran tabiki evlenmenizi isterler.Hayatta herşey ev araba değil.

Türkiye’de evlenen kaç çiftin evi varki,çalışır yaparsınız alırsınız inşallah,ama anlaştığınız sevdiğiniz biri her zaman karşınıza çıkmaz sonra pişman olursunuz
Öyle kuzenime kaç kez kız istediler.Ev istemiş kız tarafları gitti internetten Azerbaycanlı buldu.Evlendi.Gayette mutlular.

Öyle kuzenime kaç kez kız istediler.Ev istemiş kız tarafları gitti internetten Azerbaycanlı buldu.Evlendi.Gayette mutlular.
Çok iyi yapmış ev almak hele de genç yaşta çok zor bizim kızların kaprislerine baksana sanki bulunmaz hint kumaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…