Eskilerin bir lafı vardır; kervan yolda düzulur... İkinizde çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Çocuğun ailesi de destekciniz.. birbirinizi sevip anlasabiliyorsaniz neden mutlu olmuyorsunuz? Evlenene kadar para biriktirin. Düğününüzü lüks bir şölen haline getirmeyin. Masraflarınızı azaltın. Takı parasını peşinat yapıp üzerine de kredi çeker eve girersiniz. Borçtan korkmayın. O sizden korksun. Ömrüm borç içinde geçti. İnsan zamanla alışıyor. Hiç dert edilecek bir şey yok..Merhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Paranın gücüyle mutlu olabilirsin ama mutluluğu parayla satın alamazsın.Çulsuz adamı ne yapacan tatlım zengin koca diyorum
Parayla mutluluk olmaz diyenleri esefle kınıyorum
Lütfen alıntılamayın
Yorumum sabittir
Herkes ev sahibi değil ki. Kaç yıllık evli insanlar kiralık evlerde yaşıyorlar. Herkes ister kendine ait bir evi olsun ama bu evlenmeye engel değil.Merhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Evliliğe giden yol zor bir süreç ama sizin ki biraz bana farklı geldi ev olmayınca evlenmek konusunda ikilemde kalıyorsunuz gerçekten sevgi olsa bunu düşünmesinizMerhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Espiriydi tabikiParanın gücüyle mutlu olabilirsin ama mutluluğu parayla satın alamazsın.
Yani tabiki bir de yesilse.. birde üzerindeki resim önemli paranın :).Espiriydi tabiki
Değer görmek değer vermek sevip sevilmek ilişkilerin temwlidir tabi parada olsa iyi olur
Türkiye’de evlenen kaç çiftin evi varki,çalışır yaparsınız alırsınız inşallah,ama anlaştığınız sevdiğiniz biri her zaman karşınıza çıkmaz sonra pişman olursunuzMerhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Her hali güzel meretinYani tabiki bir de yesilse.. birde üzerindeki resim önemli paranın :).
Evlilik ortak bir yolMerhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Yahu her evlenen evi olupta mi evleniyor.Yasiniz evlenmeye gayet uygun ailenle tanıştıran tabiki evlenmenizi isterler.Hayatta herşey ev araba değil.Merhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum
Öyle kuzenime kaç kez kız istediler.Ev istemiş kız tarafları gitti internetten Azerbaycanlı buldu.Evlendi.Gayette mutlular.Türkiye’de evlenen kaç çiftin evi varki,çalışır yaparsınız alırsınız inşallah,ama anlaştığınız sevdiğiniz biri her zaman karşınıza çıkmaz sonra pişman olursunuz
Çok iyi yapmış ev almak hele de genç yaşta çok zor bizim kızların kaprislerine baksana sanki bulunmaz hint kumaşlarıÖyle kuzenime kaç kez kız istediler.Ev istemiş kız tarafları gitti internetten Azerbaycanlı buldu.Evlendi.Gayette mutlular.
30yıldır kiradayım yeterlidir umarım.Herkes ev sahibi değil ki. Kaç yıllık evli insanlar kiralık evlerde yaşıyorlar. Herkes ister kendine ait bir evi olsun ama bu evlenmeye engel değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?