Düşünmekten yoruldum çıkmaz yollar

Bende evlenirken ev olsun dedim hep. Gerçekten en mantıklı kararımmis. Ama artık gerçekten ev beklemek almak çok çok zor ama alamayana kimse bişey diyemezki millet kiralık ev bulamıyor artık. Evlilik gerçekten balayından döndüğün an ilk ay geçtikten sonra anlıyorsun maddiyat gerçekten çok önemli. Maddiyatta zorlandıkca bazı şeyler batıyor insana. Benim kuzenim resmen maddiyat için evlenemiyor şuan. Çok iyi düşünmek lazım. Para önemli değil ama gerekli

'Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' demiş yüce rabbim. Kocamı ben seçtim. Evlenmeden öncede önce güzel bir işi varmı diye baktım sonra evi varmı diye 9 yıldır evliyim maddiyatla ilgili hiç sorun yaşamadım üstelik ben çalışmıyorum. He kendi maddi özgürlüğün olması bambaşka bişey. Vermek istediğim mesaj başka. Öyle el ele baş başa verip biseyler halolmuyor yani canım. Aşk kadar maddiyatta önemli ailen haklı. Ama bu devirde ev almakta zor alım gücü yok çünkü erkek arkadasinda haklı. Ben çalışır bu yola baş koyarım diyorsan devam et. Ama yok yapamam dersen küçükte düşünme herkesin maddi gücü kötü diye biseyde yok koca dünyada konunda bunlardan bahsettiğin için genelleme yorum yaptım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…