bazen insanı çıldırtma noktasına getiriyorlar evet ama asla morartmadım asla agzına vurmadım
dövdüm demedim insan çıldırıyor dedim aslada öyle bişey yapmadım bebeğimin kesintisiz 3 saat ağladıgını bilirim doktora gittik hiperatktif yapacak bişey yok 3-4 yasa gecer dedi.Ne yani sizde mi dövüyorsunuz? Daha 2 yaşına girmeyen bir bebeği?
dövdüm demedim insan çıldırıyor dedim aslada öyle bişey yapmadım bebeğimin kesintisiz 3 saat ağladıgını bilirim doktora gittik hiperatktif yapacak bişey yok 3-4 yasa gecer dedi.
merak etmeyın asla böyle birşey birdaha yaşamayacak yaşadıgı dakika yüzünü göremeyeceklerHanımefendi asla morartmadim, ağzına vurmadım demek bende dövüyorum ama böyle degil anlamı çıkaran bir cümle .
Size yalvarıyorum ne yapıyorsanız yapın ama o çocuğun şiddet gormesini engelleyim .
Morluklar geçer ama bie hayat boyu kendini değersiz, sevilmeye layık bulmamak onda iz kalır . Lütfen onu koşulsuz sevildiği bir hayat sağlayın lütfen.
Yaşanacağına o kadar eminim ki . Kabul etmeseniz de by adam çocuğu filan sevmiyor . Çocukla bie bağ kuramamış.bu tahammülsüzlüğü ondan. Ve yine olucak siz yine bir şans vericeksiniz.merak etmeyın asla böyle birşey birdaha yaşamayacak yaşadıgı dakika yüzünü göremeyecekler
Adam evladına vurmuş. Hem de daha minicik. Ruh hastası. Bu bile yeter boşamaya. Annene yaptığı edepsizlik de çabası.fiziksel şiddet olmadı hiç yanına cevreye zarar verir genelde masayı kırma kapıyı kırma gibi oda 6 yılda 2 kez oldu ancak pskolojik şiddet sayılırsa o fazlası ile var.ailemden resmen beni kıskanıyor.ailesi ile 1,5 yıldır hiç görüşmüyorum çünkü 5 yılda yaşatabilecekleri herşeyi yaşadım ve en son ipleri kopardım.bebeğim var annem bakıyor ben çalışıyorum.dün annemi eşim kahvaltıya götürelim dedi götürdük gidene kadar trafige söylendi masaya vardık bana bagırdı sonra çocuk ağlıyor diye geldi agzına vurdu annemde ben sizin itilip kakılmanıza dayanamıyorum bu ne dedi diye eşim açtı agzını yumdu gözünü annem kalktı gitti sabah bebeği götürdük annem hali ile kızgın ve artık bakmıyorum dedi bugun rapor almış eşim kendisi bakıyor ki çocuk dogdugundan beri en fazla 2 saat dayanabilen insan bugun çocugum ne durumda bilmiyorum ve dogudugundan beri toplasan 5 defa görmediği babannesi ile dedesi bakacakmış bundan sonra beyefendi o kararı aldı.ben artık ne yapayım siz söyleyin nolur babam ve annem yorma kendini çık gel iştende ayrıl biz çocugunuda sanada bakarız sen yeterki bebeğinle mutlu ol itilip kakılma diyorlar.
Bence kadında pek iyi değil şu hale bakar mısınız tek derdi annesini babasını yumuşatıp kocasının kollarina gitmek.Adam evladına vurmuş. Hem de daha minicik. Ruh hastası. Bu bile yeter boşamaya. Annene yaptığı edepsizlik de çabası.
Hiç normal değil bence morartmak ne demek ya ayyy kuzum ya kaç yaşında bebeginiz benim çocuguma babası yapsa kafasini kirarim bence aileni dinle gitağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?