+100000000Hanımefendi çocuğu falan bahane edinmeyin rica ederim
Siz bu adam için geri dönüyorsunuz
Bebek umrunuzda değil, olsa bebeğinizi ordan kurtarma yolları arardınız barışma değil
Bu adam bir sosyopat el kadar bebeğin ağzına vurdu diyorsunuz?!
Çocuğa tekrar vurduğunda çocuğun sakat kalmayacağı ne malum? Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Yazıklar olsun. Sizin gibi koca delisi tiplere katlanamıyorum. Evladınızın canına da mı acımazsınız?
Zaten kardesim gibi kendim gibi yaziyorum yahu kocan cocugu dovuyo sen onun ailesi baksin istemiyorum sorunlu aile bagris cagiris diyosun yahu sorun senin koynundaki o adam cocugunun psikolojisini bozmuyomu ya babamin ustune yurudu diyosun adam HASTA gormuyomusun allah askina ac gozlerini kizina aci kendine aci kurtar kendini bu psikopattanÇborcvvar 50 bin ailem baksın diyor asla istemiyorum çok sorunlular bagrıs cagrıs cocuk deli olur.ailemede babamı seni buraya gömerim diye üstüne yurudu ailemde ayrış gel tüm borcunöder bebege bskarız diyo ailen düğündeki takıları versin onla bırc ödensin diyorum paraları yok veremiyoşar hem o borç değişdi düğün masrafıydı diyo kardesınız gibi kendiniz gibi yazın kurban olayom
Evet babamı aradı gel al kızını dedi kapadj babam aldı. Pişöanmış şimdi arkadaşları aradı çok aglıyor dön evine diye ailemde dömersen o adam 3 gün sonra yine aynı hayatını mahvetme gidersen bizi unut diyorlarbıraktı mı sizi??????
Bu hayattaki en büyük tecrübem şu ki aileler bu konuda ne diyosa yüzde bir milyon haklı. Aileni dinle huzur bul. Kesin ve net!Babamı aradı al kızını diye cocuguda aldım geldim şimdi yalvarıyor dön ne dersen tamam diye ama ailem o adama gidersen bizi sil sana ömrünce zulmeder diyorlar
Yazıklar olsun size.. Çocuğumu kurtardım çok şükür ailemde arkamda diyeceğinize insan bile olamamış bir adam için dönsem mi diye düşünüyorsunuz.. Keşke çocuk yapmasaydınız da kocanızı eyleseydiniz.Her yazılanı defalarca okudum nedie beni bağlayan yeni olsugu içinmi böyleyim
Kesinlille haklısın Alşah benim içimi sogutsun inşYazıklar olsun size.. Çocuğumu kurtardım çok şükür ailemde arkamda diyeceğinize insan bile olamamış bir adam için dönsem mi diye düşünüyorsunuz.. Keşke çocuk yapmasaydınız da kocanızı eyleseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?