- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Hissedilir genelde ama güven duymadığın biri ile ömür geçmez.sorun kıskanmaması değil bence bunu sorgulaması, bişi insanı rahatsız ediyorsa sebepsiz değildir.
Bence kuruntu yapiyosun guvensizlik sezdimHayırlı geceler hanımlar
Bir çoğunuz için saçma gelecek ama
Sizlere birşey sormak istiyorum?
Aslında beni bu düşüncelere iten kk konuları
Eşimle sıkıntılı zamanlar geçirdik ama şimdi çok şükür iyiyiz
Bu sıkıntıların hiç biri güvenle alakalı değildi
Bilmiyorum belki hata yapıyorum ama ben eşime çok güveniyorum
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Bazen korkuyorum acaba düşünmem mi gerekli
Daha dikkatli olmam mi gerekli diye
Ama bilemiyorum
Bu konuda benim gibi olanınız var mı?
Kendimi bazen umursamaz gibi hissediyorum.
bak ben de kendimden şüphe ettim şimdi :) Ben de hiç aklıma bile getirmem ki her ay başka bir şehre yılda en az iki kere de yurtdışına çıkar. Telefonunu bile elime alıp bakmış değilim. zaten hep ortadadır. zaten aldatılsam ve ben yakalayıp öğrensem bunu eline yuzune bulaştırdığı için bile soğurum eşimden. Çünkü birine mesaj atsa arasa bunları hemen telefonundan silmeyi akıl edecek ya da bir yerde otel tutsa bunu kredi kartından ödemeyecek kadar zeki biri. E şimdi karşımda böyle bir adam varken ben düşünüp hasta mı olayım? Yakalanmadığı sürece huzurumu bozmanın ne anlamı var? Ben kendimi yesem de başka kadınla kırıştırır yemesem de yapar üstüne bonus olarak benim düşünmekten kırış kırış olmuş alnım kalır bana :)Hayırlı geceler hanımlar
Bir çoğunuz için saçma gelecek ama
Sizlere birşey sormak istiyorum?
Aslında beni bu düşüncelere iten kk konuları
Eşimle sıkıntılı zamanlar geçirdik ama şimdi çok şükür iyiyiz
Bu sıkıntıların hiç biri güvenle alakalı değildi
Bilmiyorum belki hata yapıyorum ama ben eşime çok güveniyorum
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Bazen korkuyorum acaba düşünmem mi gerekli
Daha dikkatli olmam mi gerekli diye
Ama bilemiyorum
Bu konuda benim gibi olanınız var mı?
Kendimi bazen umursamaz gibi hissediyorum.
Hayir canim. Normal olan seninki. Demek ki güven uzerine kurulu bir ilişkiniz var. Zaten eşinin aldatabilecegini dusundugun an bosan diyorum ben kadınlara çünkü zorlamayla, takiple elde edilen sadakat yalandan başka bir şey değil.
Demek ki senin esin güven vermiş ,bazılarının ki o güveni suistimal etmiş ...
Bence ya eşiniz size güven vermiş veyahut kendinize özgüveniniz çok fazla ikisinden biri veya ikisi :)
Ben de oyleyim evlilikten önce iki sene ülkenin iki ayrı ucundaydik. Evlendikten yine 1 ay gibi ayrı kaldık. Hiç aldatilma korkusu yaşamadım. Sebebi esimin fazla dürüstlüğü. Eşin karakteri üstün bir insandır, merhametlidir, İNSANDİR yani. Normal bir durum seninki
Eşimi çok severim ama hiç kıskanmam. aldatılıyor muyum diye hiç düşündüğüm olmadı. belirli periyotta dışarı çıkar aramam sormam neredesin kimlerlesin diye. İş için şehir dışına gittiğinde sağlığı yerinde mi iyi mi diye merak ederim o kadar.
Eşimi çok çok uzun yıllardır tanırım neyi yapıp neyi yapmayacağını az çok bilirim.
Benim Kemal'im yapmazcılardan da değilim yapacak adam kaşla göz arasında bile yapar. Eşim yaparsa da gözünün yaşına bakmam boşarım. Konu ihanet ve şiddet olursa evet boşanmak çok kolay.
Aldatılıyor muyum şüphesi duyduğum adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşmak bana zulüm gelir.
Bence normal olan sizinkisi. Aksi türden evliliklerin, yani içinde güven olmayan, bol miktarda şüphe, takip, kıskançlık, kısıtlama olan evliliklerin ne kadar sakat ve kavga dövüş gittiğini buralardan okuyoruz. İçinde güven olmayan evlilikte asla gerçek mutluluk ve huzur olmaz. Sürekli aldatılma korkusuyla, bunu önlemeye çalışmakla ömür mü geçer...
Dusunmenin faydasi da yok sonu da. Psikolojin bozulur. Aldatmaya meyilli partner takip etsen de onlem alsan da yapacagini yapar. O yuzden hayatin tadini cikarmaya bak.
normal olan seninki. hem aldatılan kadınların kaçı eşi şehir dışı eğitimindeyken aldatılıyor ki? aklına koyan adma komşunla aldatır ruhun duymaz.
bak ben de kendimden şüphe ettim şimdi :) Ben de hiç aklıma bile getirmem ki her ay başka bir şehre yılda en az iki kere de yurtdışına çıkar. Telefonunu bile elime alıp bakmış değilim. zaten hep ortadadır. zaten aldatılsam ve ben yakalayıp öğrensem bunu eline yuzune bulaştırdığı için bile soğurum eşimden. Çünkü birine mesaj atsa arasa bunları hemen telefonundan silmeyi akıl edecek ya da bir yerde otel tutsa bunu kredi kartından ödemeyecek kadar zeki biri. E şimdi karşımda böyle bir adam varken ben düşünüp hasta mı olayım? Yakalanmadığı sürece huzurumu bozmanın ne anlamı var? Ben kendimi yesem de başka kadınla kırıştırır yemesem de yapar üstüne bonus olarak benim düşünmekten kırış kırış olmuş alnım kalır bana :)
Benim eski erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeydik burnumdan getirirdi hayatı yok yanında kim var yok telefonuna bakıcam vs ooo çok güzel de uyuturdum. yani onu aldatmadım ama erkekli kızlı evimde misafir de ağırladım içmeye de gittim tek başıma da çıktım mini de giydim...yani yapacak olan çok güzel yapıyor. önemli olan yakalanmayacak kadar zeki olmak :)
Bende öyleyim... Eşin verdiği güvenden kaynaklanıyor bence. Beşer şaşar yapmaz diyemeyiz ama potansiyel şimdilik yok
benim gibi düşünen çok insan varmış neyse kiBence sağlıklı bir ilişkide olması gereken bu. Eşimin çok sık seyehati oluyor hiç aklıma gelmez aldatacağı. Bu yönde hiç konuştuğumızu hatırlamam. İş saatlerinde çalışıyor,akşamda yemek yerken dahil görüntülü arayıp benimle ve kızıyla vakit geçiyor kendince :)
Bende burda yalnız kalıyorum,bazen gece arkadaşlarımla oluyorum. O da düşünebilir anormal şeyler ama düşğnmüyor. Karşılıklı olarak güveniyoruz çünkü. Kıskançlık başka bişey.. dışarı çıkacaksam yalnız laf arasında ee ne giydin diye sorar :) arar,mesaj atar boş bırakmaz yani..
bana göre ilişkinin normali bu. Güven yoksa ilişki neden var ki ? Sen bakma burdaki konulara,hayret ediyorum ben ilişki türlerine..
ben benim eşim yapmaz demedim ki amaeşim guvenımı sarsacak hiçbirsey yapmadı bugune kadar
evine ve bana çok bağlı evcimen bir eş
ama asla benim eşim yapmaz demem, bence herkes için ufak bir pay bırakmalıyız, kocası tarafından aldatılan kadınların hepsi aaa benim eşim yapardı, ben biliyordum diye düşünen insanlar değiller sanırım.
Allah şaşırtmasın ama herkes için ufak da olsa bir aralık bırakılmalı bence.
Yapmaz demeyin , yaparsa çok buyuk yıkımlar yaşanır.
Bu arada benim eşim de 2 ayda bir iş seyehatine çıkar, şuanda trakya bölgesinde mesela , dün yolcu ettim ,cumaya kadar ayrıyız.
Aklıma başka bir kadın hiç gelmez , eşime güvenirim ama yine de dedim ya , herkesin başına gelebilecek birşey bu, hep benim kocam yapar denilenler aldatmıyor yani.
Esini umursamadigin icin de olabilir mi
halen evli olduğuma göre eşimi seviyorum ve umursuyorumsebebieşine güvenmen olsaydı bunu sormazdın, sorguladığına göre eşini pek de sevmiyorsun
bilmem bana dünyada eşimden güzel bir erkek yok gibi geliyorHerkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş ya
Ben de evliliğim süresince yanımdan Brad Pitt geçse bakmazdım mesela. Aşıktım kocama.
Başka hiç bir erkek yakışıklı gözükmezdi gözüme.
Aynısı eşim için de geçerli sanırdım. Sanmam da normal.
Normal karakterde bir insan eşini neden aldatsın ki???
bilmem bana dünyada eşimden güzel bir erkek yok gibi geliyor
yani başka erkeği düşünemem bile
tabi ben böyle olduğum için kötü şeyler düşünmüyorumda konduramıyorumda karşımdakine
ama dünya bu herşeye hazırlıklı olmalı insan
Bende düşüneyim dedim bir gülme geldi tövbeeeee... O kadar uzak geldi eşim için. Bilemedim, bu kadar güvenmek iyi midir?
öyle bir yorumda gelmişti tam anlamadım amaya sürekli aldatılırım korkusu ile tetikte olmak saçma. diyorum ya aldatacak adam aldatır zaten. aldatmaması için çabalayan kadın dünyanın en ezik kadınıdır bana göre. aldatılmamak ve aldatmamak zaten evliliğin doğasında olması gereken bişey, bunun için çabalamak çok saçma. burda avsiye veriyolar ya aman kocanı boş bırakma bilmemne. ben boş bırakınca başka kadına giden adamı ben napayım ki? boynuna tasma mı takayım.
seni pek anlamadım amaipini salam kazıga bagla mesela kızlı gezmelere yollama. servest alanlara gitmesin . sosyal medyada gzili saklı olmasın . sonra düsünme düsünmen saglıksız olur
öyle bir yorumda gelmişti tam anlamadım ama
kızlı ortamlara yollama demiş
şimdi bayan erkek karışık eğitimde
hadi oraya yollamadım
işte bayan erkek çalışıyor
orayada mı yollamayayım anlamadım ki
bunları söyleyenler gerçekten böyle mi?
yani eşlerinin evden dışarı atamaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?