- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ben varim.
Aldatma potansiyeli gorsem bosarim zaten.
Her erkek aldatir kafasinda bir kadin olsaydim da asla evlenmezdim, insan aldatildigini dusundugu bir iliskiyi nasil surdurebilir aklim almiyor.
Bakışları çok kendime sıkıntı eden biri değilimErkeklere guvenilmez firsatini bulsa yapar diye dusunenlerin neden evlendigini anlamam zaten guvenmedigin biriyle neden evlilik surdurursun her adimi takip edilmez ya cani sıkan bir olay olur uzerine gidilir konusulur ama onun disinda aman ise gitti ya birine baktiysa disari cikti ya biriyle bulustuysa diye dusunerek hayatmi gecer
Bana görede böyle
Ama etrafımda ki arkadaşlarım olsun
Burada ki bazı konular olsun
Sanki sürekli takipte olmam hissini veriyor
Hiç aklıma gelmiyor Allah korusun bu düşünce bir insanın kalbine geldiği zaman yerinde durdurmaz gibime geliyor
Biri ben olsam boşanırdım eşim şüphelenecek bişey yapsa demiş yukarıda alıntı yapmaya üşenmiştim ondan alakasız oldu
ben şu mesaja istinaden yazmıştım
İyi geceler penceremden
Nasılsın?
Çok şükür bu konuda yanlış bir hareket görmedim şimdiye kadar
Benim eşim konuşkan girişken bir insandır
Ama düşünceleri mi hiç abuk sabuk şeylerle kirletmek istemiyorum
Ama bazende düşünmem mi gerek deyip duruyorum kendime
Evet ben demistim gayet de arkasindayim, adamda beni aldatacak potansiyel gorsem bosarim, insan karisindakinin yuzune bakip bu beni aldatir diye dusunurken nasil ayni cati altinda yasayabilir, ayni yatagi paylasabilir ki? O kadar rahat bir insan degilim ben.
Ayrica bekar ya da 3 gunluk evli de degilim, 11 yillik evliyim, evliligin de bosanmanin da, aldatilmanin de ne oldugunu idrak edebilecek olgunluktayim siz merak etmeyin olur mu?
ipini salam kazıga bagla mesela kızlı gezmelere yollama. servest alanlara gitmesin . sosyal medyada gzili saklı olmasın . sonra düsünme düsünmen saglıksız olurHayırlı geceler hanımlar
Bir çoğunuz için saçma gelecek ama
Sizlere birşey sormak istiyorum?
Aslında beni bu düşüncelere iten kk konuları
Eşimle sıkıntılı zamanlar geçirdik ama şimdi çok şükür iyiyiz
Bu sıkıntıların hiç biri güvenle alakalı değildi
Bilmiyorum belki hata yapıyorum ama ben eşime çok güveniyorum
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Bazen korkuyorum acaba düşünmem mi gerekli
Daha dikkatli olmam mi gerekli diye
Ama bilemiyorum
Bu konuda benim gibi olanınız var mı?
Kendimi bazen umursamaz gibi hissediyorum.
Hayir canim. Normal olan seninki. Demek ki güven uzerine kurulu bir ilişkiniz var. Zaten eşinin aldatabilecegini dusundugun an bosan diyorum ben kadınlara çünkü zorlamayla, takiple elde edilen sadakat yalandan başka bir şey değil.Hayırlı geceler hanımlar
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Ama bilemiyorum
sebebieşine güvenmen olsaydı bunu sormazdın, sorguladığına göre eşini pek de sevmiyorsunHayırlı geceler hanımlar
Ama bilemiyorum
Demek ki senin esin güven vermiş ,bazılarının ki o güveni suistimal etmiş ...Yok öyle bir cümle kurmadım
Eşim yapmaz diye
Yalnızca böyle ne bileyim hiç bu konuya kafa patlatmıyorum bazı insanlar gibi
sorun kıskanmaması değil bence bunu sorgulaması, bişi insanı rahatsız ediyorsa sebepsiz değildir.Eşimi çok severim ama hiç kıskanmam. aldatılıyor muyum diye hiç düşündüğüm olmadı. belirli periyotta dışarı çıkar aramam sormam neredesin kimlerlesin diye. İş için şehir dışına gittiğinde sağlığı yerinde mi iyi mi diye merak ederim o kadar.
Eşimi çok çok uzun yıllardır tanırım neyi yapıp neyi yapmayacağını az çok bilirim.
Benim Kemal'im yapmazcılardan da değilim yapacak adam kaşla göz arasında bile yapar. Eşim yaparsa da gözünün yaşına bakmam boşarım. Konu ihanet ve şiddet olursa evet boşanmak çok kolay.
Aldatılıyor muyum şüphesi duyduğum adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşmak bana zulüm gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?