Düşünmemem anormal mi?

normal olan bu zaten.kendinize ve esinize güveniniz tam demekki.surekli boyle bir korkuyla yasamak bence karsidakinde o potansiyeli icten ice hissetmektir.bende hic endise etmem.sürekli aldatilma korkusuyla yasayip, aldatilinca yine kocam olur ne yapayim diye oturmaktansa, yasadiginiz surede güveniniz tam kafaniz rahat, bir sey olursa tavrinizin net olmasi bence en dogrusu..

Ben de kurcalamam aklım sürekli aldatilmakta olmaz.
Gözüme hoş gorunmeyen bir durum olursa müdahale ederim tekrarı halinde canına okur emdiği sutu burnundan getiririm ama o anlik,unuturum yine
Benim de bir haysiyetim var,aldatilmak çirkin ama Psikolojim daha önemli
Bosar giderim
Allah tabi ki kimseyi bununla sınamasın

Aldatılma korkusu olmayan bir kadınsınız. Günümüzde sizin gibilere az rastlanıyor. Ama normal olan bu zaten.

Benim eşim de iş seyahatlerine çok çıkar. Her çıktığında yanında en az iki kadın vardır. Hiç aklıma kıskanmak, kadının olduğu ortama sokmamak gelmedi. Kadının olduğu ortama sokmamak için eşimi işten çıkartıp evde oturtmam gerek. Aynı zamanda sosyal ortamlarından da uzaklaştırmam asosyal bir insana dönüştürmem gerek. Öyle bir adam isteseydim öyle bir adamla evlenirdim.

Güven olmayan bi ilişkide ben olamam.. olması gereken inan bu.

Güven olmayan bi ilişkide ben olamam.. olması gereken inan bu.

+1

bi hatasını görmediyseniz bu vesveselere gelmeyin eşinizle mutluluğunaza bakın lutfen ben her zaman güvenirim karşılıklı bu güveni birbirinize veriyosanız ne güzel

bi hatasını görmediyseniz bu vesveselere gelmeyin eşinizle mutluluğunaza bakın lutfen ben her zaman güvenirim karşılıklı bu güveni birbirinize veriyosanız ne güzel

Valla ben de hiç düşünmem.
Aklıma bile gelmez, güveniyorum demekki.

Eşinizin daha önce farklı hataları oldu diye 'aldatma potansiyeli de vardır' diye bir çıkarım yapmak yanlış olur.

Bir falsosu yoksa aklınızı bulandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…