dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Merhaba kizlar
bugun size basimdan gecen bi olayi anlatmak ve sizdende ayni durum basinda gecen ya da gecse ne plurdu diye dusunenlerden yanit isticem.esime bi mesaj geldi bugun.slm tatlim yaziyodu ve numara farkliydi.telefonu bendeydi esimin.bi anda kafamdan kaynar sular dokuldu.elim ayagima dolasti esime kim lan bu diyebildim o da ne oldugunu sordugunda mesaji gosterdim o da sasirdi tabi ne bilsin kim oldugunu bnm aklima ilk arkadaslari geldi belki sakasina onlar yapiyodur falan diye .neyse esim direk numarayi arsdi hoparlor acik tabi.bi kadin acti telefonu sesi ince bisey.snra snra anladim ki konusan gorumcemdi.bize saka yapmis.allahm deliye dondum kipkirmizi kesildim.ablaaaa kiz salaga dondum burda falan dedim ama yasadiklarimin bi tarifi yoktu aslnda.snra dusundum acaba boyle biseyle karsilasirsam ne yaparim diye hic sorgulamazdim sessizce guder kiyafetlerimi toplar cikar giderdim memlekete .hemde saati gunu falan dinlemeden.tabi disardan konusmasi kolay bi de yasa bakiyim ne yaparsin o zaman diyeceksiniz ama be boyle yapardim kesin cunku kadinin suskunlugu en agir cezadir bi erkege.simdi gelelim sizeeee siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz bi dusunun bakalim yanitlarinizi bekliyorum...

Çocuklarimi alır giderim.başkada bir şey yapamam yapmam.beni istemeyeni istemem.ama tabii Allah korusun.yapmaz kocişim.

valla kusura bakma da KİM LAN BU diyen bir hanımın sessizce cıkıp gideceğini sanmıyorum.
birkaç dövüş sanatı figürü sergilersin bence
. allah korusun tabi insallah hiç ama hiç tecrübe etmezsin
Hahaha amin canm insallah karsilasmam tabi :). Aslnda bu benim sok gecirdigim anlamina geliyo boyle mesaj gelince falan snra sessizlik yerini alir bende :)

Büyük konuşmak istemem tahmin olarak da esimi rezil ederdim buna imkanım varsa mutlaka yapardım sonra kız suçlu ise aynı şeyi ona da yapardım sonra da biterdi tabiki ve ne kadar yikilsam da canımın yandigini belli etmez güçlü gorunurdum
Şaka için asla sakin kalmazdim ben
Çok kötü şeyler olurdu

Görümcenizle konuşuyor musunuz?
Hayır yani böyle bir sakanin amacı ne hadi siz orada sinir krizi geçirip hastanelik olsanız yada eşinizle şiddetli bir tartışma yasamış olsaydınız bunun vebalini nasıl verecekti.

Bu aldatma olayini gectim de gorumcenizin yaptığı nedir Allah aşkına. Siz bence ona bir kafa yorun. Kafayı yemiş olmalı. Neyse Allah kimseye öyle birsey yasatmasin. Çok zor.

nasıl şakaymış o öyle

Allâh korusun ya en korktuğum şey, aldatmak yada aldatılmak. Öyle bişeyi düşünmek bile istemem. Allah nasip etmesin ama böyle bişey olsa babamı ararım avukatı ayarla bitti geliyorum diye. Çok fena ya. Offf offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…