dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
Yaşamadan kimse bilemez. Allah korusun yuvaları böyle kötülüklerden, ihanetlerden.
Yaşayanlara da Rabbim kalp ferahlığı çok güzel mutlu zamanlar nasip etsin.

Yaşatanları da kahretsin..
Amin.
Aminnn..

Bu arada ben de sessiz sessiz asil asil değil de inleterekten gümbür gümbür giderdim

3. seçenek...
Eşime dünyayı dar eder, donuna kadar alır, ele güne rezil eder ve 'usul'ca çeker giderim...

Sessizce dönüp gitmek çok asil bir hareket olurdu ama ben sanırım o kadar asil bir kadın değilim. Kendimi kaybederdim büyük ihtimalle. O kadınıda rezil ederdim eşimide gibi geliyor ama insan aşlah korusun yaşamadan kestiremez. Allah kimseye yaşatmasın.

Benim kocam yapmaz ayol:))
Şaka bir yana ilk iş evin kilidi değişir.evimize asla giremez.sonra eşimin ağzını burnunu bi güzel dağıtacak bir iki kişi bulurum.aldattığının tüm delillerini önce sinsi ve sessizce toplarım.tazminat ve nafakayı mutlaka alırım.kızımızı babası ile görüştürürüm.kızımın psikolojisi benin kinimden daha önemlidir:kızımız haricinde hiçbir şekilde muhatap olmam.

Aldatıldım eski sevgilim tarafından taaa liseliyken, fazla sevmiyordum öyle önemli de birisi değildi aslında ama neticesinde hakaretlerimle beraber çocuğu sınıfta şırıl şırıl ağlattığım, telefonunu parçaladığım, okul çıkışımıza gelen o her şeyden bir haber kızı "sen misin bunun sevgilisi, memnun oldum ben de diğer sevgilisi" diyip tartaklayıp mesajları okutturup sinir krizi geçirtmişliğim var. Asla sessiz kalmam yani hem de asla ne olursa olsun bu haksızlık ve haksızlığa gelemem. Sevgiden de ziyadesi yani. Ve özellikle eşim olsaydı kesin çok daha kötü yapardım. Allah vermesin kimseye.

başıma öyle bir şey geldiğinde ne yaparım bilmiyorum tabi
gelişen şartlara bağlı
olmamış bir şey için ahkam kesemem
ancak bu şaka bana yapılsaydı
pusuya yatar,misliyle karşılık verirdim
yaptığına,yapacağına pişman ederdim...

Eger baskasini sevmisse ve eger bunu yüzüme soyleyip ayrilmak isterse kabul eder ve mahkemede herseyi alirim.

Eger gizli gizli boynuz takiyorsa ve bunu farketmissem once tum kanitlari toplar, yildirim hiziyle dava acarim.

Cenemi bile yormam.

Tabiki allah kimseyi boyle bi duruma dusurmesin.esim soruyo bana boyle bi durum olsa ne yapardin diye kb.seni ne kadar seversem seviyim boyle biseyi kikse kaldiramaz dedim :)

Her durumda boşanılmaz. İlk aldatmaysa görmezden gelinmeli. Tabi eşin bildiğini bilmemeli. Safa yatılmalı yani. Ondan sonra kendine çeki düzen verilmeli. Davranışlarına ve bakımına dikkat edip eşini tekrar kazanır. Salak metreste kullanılıp atıldığıyla kalır

Akli basinda HER kadin gibi cekip giderdim esimde zaten sevgimiz biterse cocuklarima kendime olan saygimdan bitirir oyle yaparim bisey yapcaksam der yani aldatmaz diye dusunup oyle inanmak istiyorum bence bi kadin icin en agir en zor en aci sey helede cok seviyosa allah cumlemizi korusun biyle bi olaydan..eslerimizide iyi insanlarla karsilastirsin
Ama ben elin kiziyla kavga etmezdim sonucta kiz zorla esimi kandircak ustune atlicak degil kabahati esimde arardim koca eger iradesizse firsati degerlendirip evini karisini gozden cikarip bi anlik zevkinin pesine dusuyosa elin kizina ne catacam hic ugrasmam ama esimin agzina eder oyle ayrilirim(allah yasatmasin yazarken bile kotu oluyo insan)

Mantiga bak pes yani..aldatmanin bi keresimi olur sen ogrenince o adamla evliligine nasil devam edeceksin nasil bilmiyo gibi yapacaksin nasil icin alacak yuzune bakip ayni yatakta bilmiyo gibi uyuyacaksin kendine saygin kalacak mi gururun onurun haysiyetin ne olacak deli oldum sok oldum suan boyle dusunen kadinlara inanamiyorum son satirlarda bakimli olup esini kazanmaya calisirmis sin e adam zaten seni gozden cikarmis deger vermemis senin ogrenmenddn seni kaybetmekten korksa zaten yapmaz sen daha aldatildigini bilip adami kazanmak icin caba mi harcayacaksin !! Bu lafi hic sevmem ama soylicem e adam aldatsada boyle mantikta gurursuz bi kadinda hak etmis demekki

Boyle dusunuyorum bende .bi tanidigim kocasinin yaptiklarini goze alip tekrar beraber kalmis ne dusuncesizce bi davranis kb canm( nermin68) ama kadin ne kadar kendine bakarsa baksin gozden cikmis bi kere.ne gerek boyle yapip midesizce onunla beraber olmaya.

Aldatildigimi ilk ogrendigimde delirdim . Bir sure salaga yattim izledim . Ama baktimki adam hic tinlamiyo aynen devam evi basina yikip kapi disari ettim. Oyle sessiz bitirmedim tum avrupa duydu gumburtuyu.

Amma drama bağlamışsınız bir mesajı. Ben mi çok safım öyle bi mesaj gelse biri yanlış atmıştır diye düşünürdüm. Aldatırsa evden kovarım niye ben gideyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…