- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
valla kusura bakma da KİM LAN BU diyen bir hanımın sessizce cıkıp gideceğini sanmıyorum.
birkaç dövüş sanatı figürü sergilersin bence
. allah korusun tabi insallah hiç ama hiç tecrübe etmezsin
Aminnn..Yaşamadan kimse bilemez. Allah korusun yuvaları böyle kötülüklerden, ihanetlerden.
Yaşayanlara da Rabbim kalp ferahlığı çok güzel mutlu zamanlar nasip etsin.
Yaşatanları da kahretsin..
Amin.
Tabiki allah kimseyi boyle bi duruma dusurmesin.esim soruyo bana boyle bi durum olsa ne yapardin diye kb.seni ne kadar seversem seviyim boyle biseyi kikse kaldiramaz dedim :)Aldatıldım eski sevgilim tarafından taaa liseliyken, fazla sevmiyordum öyle önemli de birisi değildi aslında ama neticesinde hakaretlerimle beraber çocuğu sınıfta şırıl şırıl ağlattığım, telefonunu parçaladığım, okul çıkışımıza gelen o her şeyden bir haber kızı "sen misin bunun sevgilisi, memnun oldum ben de diğer sevgilisi" diyip tartaklayıp mesajları okutturup sinir krizi geçirtmişliğim var. Asla sessiz kalmam yani hem de asla ne olursa olsun bu haksızlık ve haksızlığa gelemem. Sevgiden de ziyadesi yani. Ve özellikle eşim olsaydı kesin çok daha kötü yapardım. Allah vermesin kimseye.
Her durumda boşanılmaz. İlk aldatmaysa görmezden gelinmeli. Tabi eşin bildiğini bilmemeli. Safa yatılmalı yani. Ondan sonra kendine çeki düzen verilmeli. Davranışlarına ve bakımına dikkat edip eşini tekrar kazanır. Salak metreste kullanılıp atıldığıyla kalırMerhaba kizlar
bugun size basimdan gecen bi olayi anlatmak ve sizdende ayni durum basinda gecen ya da gecse ne plurdu diye dusunenlerden yanit isticem.esime bi mesaj geldi bugun.slm tatlim yaziyodu ve numara farkliydi.telefonu bendeydi esimin.bi anda kafamdan kaynar sular dokuldu.elim ayagima dolasti esime kim lan bu diyebildim o da ne oldugunu sordugunda mesaji gosterdim o da sasirdi tabi ne bilsin kim oldugunu bnm aklima ilk arkadaslari geldi belki sakasina onlar yapiyodur falan diye .neyse esim direk numarayi arsdi hoparlor acik tabi.bi kadin acti telefonu sesi ince bisey.snra snra anladim ki konusan gorumcemdi.bize saka yapmis.allahm deliye dondum kipkirmizi kesildim.ablaaaa kiz salaga dondum burda falan dedim ama yasadiklarimin bi tarifi yoktu aslnda.snra dusundum acaba boyle biseyle karsilasirsam ne yaparim diye hic sorgulamazdim sessizce guder kiyafetlerimi toplar cikar giderdim memlekete .hemde saati gunu falan dinlemeden.tabi disardan konusmasi kolay bi de yasa bakiyim ne yaparsin o zaman diyeceksiniz ama be boyle yapardim kesin cunku kadinin suskunlugu en agir cezadir bi erkege.simdi gelelim sizeeee siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz bi dusunun bakalim yanitlarinizi bekliyorum...
Mantiga bak pes yani..aldatmanin bi keresimi olur sen ogrenince o adamla evliligine nasil devam edeceksin nasil bilmiyo gibi yapacaksin nasil icin alacak yuzune bakip ayni yatakta bilmiyo gibi uyuyacaksin kendine saygin kalacak mi gururun onurun haysiyetin ne olacak deli oldum sok oldum suan boyle dusunen kadinlara inanamiyorum son satirlarda bakimli olup esini kazanmaya calisirmis sin e adam zaten seni gozden cikarmis deger vermemis senin ogrenmenddn seni kaybetmekten korksa zaten yapmaz sen daha aldatildigini bilip adami kazanmak icin caba mi harcayacaksin !! Bu lafi hic sevmem ama soylicem e adam aldatsada boyle mantikta gurursuz bi kadinda hak etmis demekkiHer durumda boşanılmaz. İlk aldatmaysa görmezden gelinmeli. Tabi eşin bildiğini bilmemeli. Safa yatılmalı yani. Ondan sonra kendine çeki düzen verilmeli. Davranışlarına ve bakımına dikkat edip eşini tekrar kazanır. Salak metreste kullanılıp atıldığıyla kalır
Boyle dusunuyorum bende .bi tanidigim kocasinin yaptiklarini goze alip tekrar beraber kalmis ne dusuncesizce bi davranis kb canm( nermin68) ama kadin ne kadar kendine bakarsa baksin gozden cikmis bi kere.ne gerek boyle yapip midesizce onunla beraber olmaya.Mantiga bak pes yani..aldatmanin bi keresimi olur sen ogrenince o adamla evliligine nasil devam edeceksin nasil bilmiyo gibi yapacaksin nasil icin alacak yuzune bakip ayni yatakta bilmiyo gibi uyuyacaksin kendine saygin kalacak mi gururuni onurun haysiyetin ne olacak deli oldum sok oldum suan boyle dusunen kadinlara inanamiyorum son satirlarda bakimli olup esini kazanmaya calisirmis sin e adam zaten seni gozden cikarmis deger vermemis senin ogrenmenddn seni kaybetmekten korksa zaten yapmaz sen daha aldatildigini bilip adami kazanmak icin caba mi harcayacaksin !! Bu lafi hic sevmem ama soylicem e adam aldatsada boyle mantikta gurursuz bi kadinda hak etmis demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?