dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
Böyle bir durumda eşimin beni aldatıp aldatmayacağından önce

görümce kısmına takılırdım.
Nasıl bir lakayıtlık var ki böyle şaka! yapabiliyor.
Sorgulanması ve had bildirilmesi gereken o bence.

Çok emin olmamakla birlikte oyumu 'önce eşimi sonra kızı yolarım' dan yana kullanıyorum.
İnsan tepkilerinden emin olamaz ama delillerimle birlikte karşılarına dikileceğim kesin. Mal canın yongası diyerekten tazminatla donlarına kadar alırım.

Dışarıdan görseniz bu kız yapmaz dersiniz de duruma göre çok pisleşebilirim ben.

Dünya aleme rezil bile etmek bile var da çocuk faktörü var.
Allah korusun böyle ihanetten rezilliklerden.

Geçen benim eşime de, ben geldim Sibel yazan bi mesaj gelmiş. Kendisi bana soruyor kim bu diye, benim sormam gerekirken
Emin olduğum bir aldatma olursa da evden kovup ikisine de tazminat davası açardım.

Ne kadar yüce gönüllüsünüz.

Ben sessizce giderdim.Çünkü bu adiliği yapan adam zaten gözümden düşer.Bir kere affedersen devamı gelir,yine de büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğum da olsa bırakırdım o adamı.Çocuğumu da yanıma alırdım.Gururlu bir kadın da bunu yapmalı.

Amma drama bağlamışsınız bir mesajı. Ben mi çok safım öyle bi mesaj gelse biri yanlış atmıştır diye düşünürdüm. Aldatırsa evden kovarım niye ben gideyim :)
Ev benm olsa tabiki gitmem ama kaynvalidemlerde yasiyoruz .hem ben duygusalbiriyim herseyi dusunuyorum. Herkes boyle degil tabi :)

Yasamadan ahkam kesmek kolay, burada bile nicelerini gordum baskalarina aldatilip bosanmiyor diye agzina gelip sayanlari, sonra kendi baslarina gelince susup oturanlari.
Tabiki allah kimsyi boyle biseyle sinamasin bu sadece bi dusunce oyle durumda olsam nasil davranirim bilmiyorum .

seçenekte olduğu gibi önce eşimi sonra kızı yolarım yanlarına bırakacak değilim ...

Harika bi cevap oldu bu. :)

Erkek mantığında ki böyle yüce gönüllü kadınlara hastayım.

Evet ilk aldatmada gidilmez çift aldatma olsun iyice pekissin diye beklenilir

Aldatildigimi ilk ogrendigimde delirdim . Bir sure salaga yattim izledim . Ama baktimki adam hic tinlamiyo aynen devam evi basina yikip kapi disari ettim. Oyle sessiz bitirmedim tum avrupa duydu gumburtuyu.
Ah canm cok uzuldum durumuna .allah kimseyi boyle biseyle sinamasin .kb seninde yaralarini tazeler gii oldu ama en iyisini yapmissin hakettigini bulmus o adam

Erkek mantığında ki böyle yüce gönüllü kadınlara hastayım.

Evet ilk aldatmada gidilmez çift aldatma olsun iyice pekissin diye beklenilir
Kb canm da cift aldatma sana cift kanca takma gibi bisey oluyor gururu olan hic kimse bunu kabul etmez kendini asagilattirmaz.tabi her insan bir degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…