dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
yok be gidilmiyor... çevremde çok var adam gitsin diye bakıyorlar adamda gitmiyor öyle yaşayıp gidiyorlar aynı evde tripli tripli....

Öncelikle kusura bakma ama eşine lan demiş olman dikkatimi çekti ve demeden geçemedim. Çok kaba ve saygısız bir hitap şekli. Dersin demezsin seni ilgilendirir mutlaka ama dilimi tutamadım.
İkinci olarak herkesin konusu farklı olur. Aldatıldığını kesin öğrenip emin olana kadar genelde bekler insanlar, sonrasında ya ayrılır ya da olayı kapatır.

Ben aldatsam eşim ilk aldatma diye affeder mi ?
Hiç sanmam
Benden sonsuz sadakat bekleniyorsa bende sonsuz sadakat isterim
Kendime çeki düzen verip, uçkur düşkünü herife bir de keyif mi yaptırıcaz, yok artık =))

Konu sahibinin sorusuna gelince; başıma böyle bir şey geldi ve silip attım, kendi içimde büyük yıkımlarım oldu ama ona tek kelime etmedim, sustum ve gittim. Sonra seyrettim; hayatının kabusa dönüşünü, sürünüşünü, ahımdan fazlasını yaşadığını ama bir şey hissedemedim, oh olsun bile diyemedim çünkü kazımıştım onu içimden, hala sürünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…