- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Denemiş gibisin
Ooowww cok sexyyÇamaşır makinesine atıp 3-5 tur çevirir,o islaklikla alıp ocağın üstüne oturturum
Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmam
Bu dusunceyi tuttum cok degisik ve ozenli iskence yontemi bunu bi dusuneyim benÇamaşır makinesine atıp 3-5 tur çevirir,o islaklikla alıp ocağın üstüne oturturum
Küçükken de 'kardeşim olursa makineye atarım ' diye tehdit edermisim annemiBu dusunceyi tuttum cok degisik ve ozenli iskence yontemi bunu bi dusuneyim ben
Demek ki neymis makineye karsi zaafin varmisKüçükken de 'kardeşim olursa makineye atarım ' diye tehdit edermisim annemi
Benim kocam beni çok seviyor canım. Evli bir erkekle gezen bir kadınada iyi gözle bakamam benE sen aldatmayı kabul edince, ikinci kadın olmayıda kabul etmiş oluyosun zaten bu neyin kafası. Adam seni gözden çıkarıp başka kadınlara gitcek, tek suçlu kadınmış gibi "ikinci kadın olmayı kabul eden metres yüzünden evliligimi yıkamam" diceksiniz öyle mi?
Bence bu düşüncenizi kocanızın yanında soylemeyin..
Benim kocam beni çok seviyor canım. Evli bir erkekle gezen bir kadınada iyi gözle bakamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?