dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
sesssizce giderim demek isterdim ama
malesef ikisinin agzına eder
donlarına kadar alır
rezil eder
sonra giderim

Aldatılırsam Allah korusun hıc düşünmem arkamı döner gıderım iki çocuğuma üzülürüm onlar ıcın böyle bır baba tercıhınde bulunmanın acısı ıle heralde baya zor toparlanırım ama o adamla bı daha aynı yatağa gırmem

Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmam

E sen aldatmayı kabul edince, ikinci kadın olmayıda kabul etmiş oluyosun zaten bu neyin kafası. Adam seni gözden çıkarıp başka kadınlara gitcek, tek suçlu kadınmış gibi "ikinci kadın olmayı kabul eden metres yüzünden evliligimi yıkamam" diceksiniz öyle mi?
Bence bu düşüncenizi kocanızın yanında soylemeyin..

Ben aldatılsam tepkim sessiz mi olur sesli mi olur, bunu kestirmek zor. Rabbim yaşatmasın elbette...

Fakat ben anlaşmalı falan boşanmazdım hemen bitmesini isterdim ama boşanma kararında "ihanet" yazmasını sağlardım ki ileride biri onu adam sanıp evlenmeye kalktığında neden boşandığını araştırırken kolaylık olsun diye, bunu yapardım

Valla bi kadın ne kadar çirkinleşir ne kadar pislik olur gösterirdm ona ben çocuğumla onu beklerken böyle bişey öğrenirsem eğer oracıkta paralar o telefonu kafasında patlatırım .. Boşanırdım tabikide ve pis donlarına kadar elinde ne var ne yok alır dımdızlak bırakırdım ortada ve rezil olduğuyla kalırdı çocuğumuda asla göstermem tabiki Diğer şahsiyete gelincede tabiki rezil rüsva edip saçını başını yolup benzin döküp yakardm ve zevkle izlerdim

Allah korusun, benim ve kimsenin başına vermesin büyük konuşmuş olmayayım ama keşke neyim var neyim yok donuma kadar almakla yetinseydii dedirtirim. Hayatını tekrar düzeltemeyeceği şekilde mahvederdim napıyım adamın donunu tek başına.

Son düzenleme:
Hiiiiiii allah korusun yaaa .. bakmaz bakmaz kimseye ben biliom :-( oyle bişey olursa da kafasını kopartrm

Allah korusun allahım böyle bişey yaşatmasin

sessizce gitmek bana yakışmaz hem eşi mi hem kızı yolarim doğduna pişman ederim çocuğumu alır boşanirim donuna kadar alırım

böyle bi kere konu geçti arkadaş ortamında sordular eşime Kevser i aldatsan ne yapar ne tepki verir

dediği cvp kaynar suyu döker asla affetmez çocuğumu göstermez asla ikna edemem dedi 3 katlı evi otobüsü versem gene afettmez adam ii biliyor napcaklarimi iyi korkuttum

Benim kocam beni çok seviyor canım. Evli bir erkekle gezen bir kadınada iyi gözle bakamam ben

Benim kocam beni çok seviyor canım. Evli bir erkekle gezen bir kadınada iyi gözle bakamam ben

Neden evli erkek/kadınla gezen insana iyi gözle bakmam demiyosunuzda sadece kadına diyorsunuz?
Tek suçlu kadın değil. Adam adam olsaymışta evinde eşi varken başkalarına bakmasaymış.

Böyle şaka mı olur ya eşek şakası resmen!
Bence görüncenizle olan mesafenizi kontrol edin. Densiz şey! Yuva yıkar böylesi!

Allah korusun öyle bişey olsa ben de sessiz sedasız gitmem.

Ben aldatan adamdan çok görümcenin Eşek şakasına takıldım. Ben bu Eşek şakasını fena şekilde ödetirdim ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…