- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
Kadında namuslu olsaymışta evli erkekle beraber olmasaymış canım.Neden evli erkek/kadınla gezen insana iyi gözle bakmam demiyosunuzda sadece kadına diyorsunuz?
Tek suçlu kadın değil. Adam adam olsaymışta evinde eşi varken başkalarına bakmasaymış.
Gorumcemin esi tel nosunu degistirmis canm ondan gonderdiler mesajBenim başıma gelse önce sessizce odada ne kadar pıllı pırtısı var makas alıp bir güzel pınçık pinçik keserim bütün kremlerini parfümlerini paramparça yaparım sevdiği tüm eşyaları parçalarım banka hesabını boşaltırım malum biz kadınlara daha çok para lazım oluyor çoçuk olduğundan sonra olay çıkarırım sonra burda gazeteye doğum günü ölüm haberleri falan hAberleri verilir kıyarım paraya eşimin adını soyadını verip dokunaklı şiir yazar o hafta cümle aleme rezil ederim sonrada tüm internet hesabımdan dokunaklı aldatılmış mağdur kadın lafları eder bunun benden sonraki hayatınıda maf ederim mahkemeye verir güzel nafaka bağlatırımayyy evlerden ırak o görümcede şakaya bak çoçuk gibi bir güzel paralardım laflarımla ben olsaydım konu sahibi ikincisi görümcenin numarası eşinin telinde kayıtlı değilmi
Bende boyle dusunuyorum eger bagirsak cagirsak sinirini atti falan der yine ikna olur der ama eger sessiz gidrrsek elinden bisey gelmez diye dusunuyorum ben zaten gelmesin elinden bisey diye sessiz giderdim ben .Egerki esim bunu bana yaparsa ( Allahim dusuncesi bile kötü sen kimseye yasatma) galiba bende sessizce esyalarimi toplar memleketime giderim. Çünkü aldatmissa bir kere benden bana olan sevgisinden vazgecmistir. Rabb hickimseye yasatmasin..
Allah korusun fitnelerden ahlaksızı çokcumartesi akşamı ilk evlilik yıl dönumu için bir mekana gittik..içeride sigara içilmediği için eşim kapıya sigara içmeye cıktı ama ben görüyorum çünkü oda devamlı içeri bana bakıyor hatta eliyle gözlerim sende diye işaret ediyor bende gülüyorum ona bakıp (mekan kalabalık o yüzden hep gözü üzerimde , mekan kaliteli bize göre iyi bir mekan ) o arada ben şarkıcıya baktım yemeğimi yöneldim yani gözümü eşimden ayrıldım o sırası 30 lı yaşlarda bir bayan gerçi bayanda demek istemiyorum o şahıs cep telefon numarasını eşime yazıp vermeye kalkmış
ben kalabalıktan anlayamadım sadece eşimin yanında kızı ve eşimim benim gösterdiğini gördüm sonra yanıma geldi eşim dedim kimdi o ben tanıdık sanıyorum. .eşim benim eğlencem bozulmasın diye anlatmamış mekan çıkısından anlattı bana keşke o anda anlatasaydı o karının saçını başını yolardım valla bide utanmadan eşime çok şey kaybettin demiş numara almadı diye.....eşimde beni göstermiş evliyim diye ama zaten sigara içen elimde yüzüğü var.
bende düşündüm ya eşim karaktersiz bir yapıya sahip olup o telefonu alsaydı belkıde evlıklık yıldönümümde benı aldatmaya başlayacaktı düşüncesi bile kabus.
ALLAH ım sen kötü namussuz insanlardan bizi koru.
Merhaba kizlar
bugun size basimdan gecen bi olayi anlatmak ve sizdende ayni durum basinda gecen ya da gecse ne plurdu diye dusunenlerden yanit isticem.esime bi mesaj geldi bugun.slm tatlim yaziyodu ve numara farkliydi.telefonu bendeydi esimin.bi anda kafamdan kaynar sular dokuldu.elim ayagima dolasti esime kim lan bu diyebildim o da ne oldugunu sordugunda mesaji gosterdim o da sasirdi tabi ne bilsin kim oldugunu bnm aklima ilk arkadaslari geldi belki sakasina onlar yapiyodur falan diye .neyse esim direk numarayi arsdi hoparlor acik tabi.bi kadin acti telefonu sesi ince bisey.snra snra anladim ki konusan gorumcemdi.bize saka yapmis.allahm deliye dondum kipkirmizi kesildim.ablaaaa kiz salaga dondum burda falan dedim ama yasadiklarimin bi tarifi yoktu aslnda.snra dusundum acaba boyle biseyle karsilasirsam ne yaparim diye hic sorgulamazdim sessizce guder kiyafetlerimi toplar cikar giderdim memlekete .hemde saati gunu falan dinlemeden.tabi disardan konusmasi kolay bi de yasa bakiyim ne yaparsin o zaman diyeceksiniz ama be boyle yapardim kesin cunku kadinin suskunlugu en agir cezadir bi erkege.simdi gelelim sizeeee siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz bi dusunun bakalim yanitlarinizi bekliyorum...
Kadında namuslu olsaymışta evli erkekle beraber olmasaymış canım.
Ben gururumdan bişey kaybetmem. Evli bir erkekle gezen kadından dahada gurursuz olamam. Evli erkek bana asılsa sevgimden ölsemde onu kabul etmem. Ben sadece kadın suçlu demiyorum ama yine diyorum evli erkekle gezmeyi kabul eden kullanılıp atılacağını bile bile gurursuz ve namussuz şekilde evli adamla takılan bir metres için hiçte ayrılmam. Canlı örneğini komşumda bizzat gördümBen kadın sütten ak çıkmış kaşık demiyorum zaten.
sizin ısrarla sadece kadınları suçlamanıza anlam veremedim.
Kocanız sizi aldatcak (allah korusun), siz sizden vazgeçmiş adamı o kadından geri kazanmaya çalışcaksınız?
Bana çok saçma geliyor, sizinde bi gururunuz olmalı. Neyse, herkesin kendi fikri.
Geçen gün tvde bana herşey yakışır diye bir program vardı. Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız diye sordular kadınlara.
İçlerinden biri ben bu konuda çok rahatım, eşim yapabilir bana söylemek kaydıyla ama beynen yapamaz, erkektir yapar normaldir falan zırvaladı. Bir böyle midesiz kadınlar var bir de sessizce gidebilecek kadar asil kadınlar..
Sanırım ona verebileceğim en büyük cevap hiç bir cevap vermemem olurdu. Beni kaybederdi o kesin. Ondan iğrenir, iğrendiğim birine de tek laf etmezdim.
aslında doğru bu yönünü hiç düşünmemiştim. işine geldiği gibi yayınlamalarını yani. bende gülerek anlatılmasına şaşırdığımdan dolayı öyle algıladım sonuçta nereden bilebiliriz orada bir espri döndüğünü. izleyenler açısından öyle düşünülüyor.Onu diyen bendim canım ama bunun midesizlikle bi alakası yok tamam mı ayrıca eşim yapabilir demedim yaparsa bişey demem dedim o anda sadece montajın yapıldığı şekilde izliyorsunuz sonrasını duymadığın için boş boş konuşma istersen ! Onun sonrasında dış ses gerçekten böylemi düşünüyosunuz dedi bende tabiki böyle düşünmüyorum şaka yapıyorum böyle bişey mümkünmü dedim ama sırf ilgi çeksin diye o bölümü yayınlamamışlar bile o gün tam 13 saat çekim yapıldı ve siz sadece 1 saatini izlediniz.
aslında doğru bu yönünü hiç düşünmemiştim. işine geldiği gibi yayınlamalarını yani. bende gülerek anlatılmasına şaşırdığımdan dolayı öyle algıladım sonuçta nereden bilebiliriz orada bir espri döndüğünü. izleyenler açısından öyle düşünülüyor.
ya bana veya benim gibi düşünenlere kızmayın. çünkü gerçekten ekrana çok rahat bir kadın imajı yansıtmışlar. gayet relax gülerek ( tabi orada espri olduğunu bizler bilmiyoruz) yapabilir diyen bir kadın var siz olsanız sizde öyle algılardınız bana zaten normal birinin bu şekilde diyebileceği birşey gibi gelmemişti. diyelim ki gerçekten normal karşılamış biri konuştu bana göre midesizlik. sonucta kim esinin baskasına gitmesine göz yumabilir? mecbur kalanlar konu dısında onlar farklıAma ne olursa olsun öyle cümleler kurmamanız gerekiyor midesiz kelimesi çok aşşağılayıcı kaldıki aldatılıp evliliğine devam ettirmek zorunda kalan insanlar var sırf çocukları için yakınımda çok kişi yaşadı bunu o yüzden bazı şeylere objektif bakılması gerekiyor ama tabi sizede hak vermek lazım sizde sonuç olarak görüleni izliyorsunuz ama kamera arkası çok farklı inanın ...
ya bana veya benim gibi düşünenlere kızmayın. çünkü gerçekten ekrana çok rahat bir kadın imajı yansıtmışlar. gayet relax gülerek ( tabi orada espri olduğunu bizler bilmiyoruz) yapabilir diyen bir kadın var siz olsanız sizde öyle algılardınız bana zaten normal birinin bu şekilde diyebileceği birşey gibi gelmemişti. diyelim ki gerçekten normal karşılamış biri konuştu bana göre midesizlik. sonucta kim esinin baskasına gitmesine göz yumabilir? mecbur kalanlar konu dısında onlar farklı
velhasıl kelam yanlış anlamışız kusura bakmayın insanları rant uğruna kullanan programlardan nefret ediyorum ben olsam dava ederdim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?