• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Düşüp Yükselen BHCG..

Arkadaşlar ben kan testimi adetimden 1 gün önce yaptırdım
yani 25 ocak ta 100 bhcg,
sonra dün yaptırdım(28 ocak)177 bhcg,
son sat:22 aralık 2009,
35 günde bir adet oluyorum.
Doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi.Pazartesi gel tekrar kan tahlili yaptır ultrasona sokalım dedi sizce kimyasal gebelik mi benim gibi olan arkadaşlar varmı birden artış olurmu ?

Arkadaşlar ben kan testimi adetimden 1 gün önce yaptırdım
yani 25 ocak ta 100 bhcg,
sonra dün yaptırdım(28 ocak)177 bhcg,
son sat:22 aralık 2009,
35 günde bir adet oluyorum.
Doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi.Pazartesi gel tekrar kan tahlili yaptır ultrasona sokalım dedi sizce kimyasal gebelik mi benim gibi olan arkadaşlar varmı birden artış olurmu ?

Lulu merhaba, belki geç döllenme de olabilir. Bence bundan sonra da düzenli artış olmaz diye veya kesin kimyasal gebelik demek için hiçbir neden yok henüz ortada. Gün aşırı bhcg testi yaptırıp takip etmenizde fayda var. Moralini iyi tut. Umarım sonucu dilediğin gibi oluryerimseniben

Lulucum ,noldu iyi haberler getirmişsindir umarımopuyorumnanaktan
Yok nerde bugün başka doktora gittim dış gebelik olup olmadığı şuan belli olmaz bu değerlerle dedi ama değerler arttıkça ve kese görünmezse belli olur dedi,1 hafta sonra tekrar test yap bakıcaz dedi folik asit verdi geç döllenmişte olabilir dedi pekte umutlu konuşmadı yani şu geç döllenmeyide bir türlü anlamadım, zaten geç regli oluyorum 35 günde bir, daha da mı geçi oluyor ya nasıl iş bilmiyorum

Yok nerde bugün başka doktora gittim dış gebelik olup olmadığı şuan belli olmaz bu değerlerle dedi ama değerler arttıkça ve kese görünmezse belli olur dedi,1 hafta sonra tekrar test yap bakıcaz dedi folik asit verdi geç döllenmişte olabilir dedi pekte umutlu konuşmadı yani şu geç döllenmeyide bir türlü anlamadım, zaten geç regli oluyorum 35 günde bir, daha da mı geçi oluyor ya nasıl iş bilmiyorum

Gözükmeyebilir lulucum hemen gerçekten ben hergün kontrole gittim ,3400ike gözüktü tüpte ancak
Benim tüp bebek olduğu için geç döllenme gibi bir şansım yoktu
Aslında döllenme senin adetinden 14gün önce oluyor.Dolayısıyla adetini geçtiğinde yaptırdığın bhcg yüksek oluyor,Ama geç yumurta çatladı ise ,mesela adetinden sadece 4gün önce falan o yüzden sen test yaptırdığında bhcg çok küçük değerler çıkabiliyor,sonradan topluyor kendini,o yüzden hiç moralini bozma,o değerlerden çok yükselip normal gebeliğe dönen arkadaşlar da gördüm ben.
Kanaman ve ağrın olursa ama ihmal etme doktoruna durumunu bildir.Şimdiden de üzme kendinikaydirigubbakcemile5

Gözükmeyebilir lulucum hemen gerçekten ben hergün kontrole gittim ,3400ike gözüktü tüpte ancak
Benim tüp bebek olduğu için geç döllenme gibi bir şansım yoktu
Aslında döllenme senin adetinden 14gün önce oluyor.Dolayısıyla adetini geçtiğinde yaptırdığın bhcg yüksek oluyor,Ama geç yumurta çatladı ise ,mesela adetinden sadece 4gün önce falan o yüzden sen test yaptırdığında bhcg çok küçük değerler çıkabiliyor,sonradan topluyor kendini,o yüzden hiç moralini bozma,o değerlerden çok yükselip normal gebeliğe dönen arkadaşlar da gördüm ben.
Kanaman ve ağrın olursa ama ihmal etme doktoruna durumunu bildir.Şimdiden de üzme kendinikaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım dileklerin için doktorda öyle söyledi kanaman olursa hemen beni ara dedi olmazsa 10 şubatta gel tekrar bakarız dedi.bekliyoruz işte seninde değerlerin düşer inşallah senin için dua ederim canım inşallah sorun çıkmaz istediğin bebeğe kavuşursun

Back
X