Düşürmekten beynim uyuşuyor :(

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kizlar.hic iş tecrubem olmadi.uni mezunuyum.bugun iş görüşmesine gittim
Güzel bir iş. Olursa hem maddi hem manevi olarak rahatlayip mesleğimi yapacağım. Kafama cok takiyorum evlendim evleneli ders calsiyorum. Hep virgullerle yada 1 puanla 2 puanla kaybettim ise girmeyi. Bana dua eder mısınız. Okadar kafaya takıyorum ku bu saat oldu uyuyamadım. Olmazsa yikilacagim gibi hissedyrum.emeklerim geçiyor gözümün önünden. Tüm odak noktam bu oldu sanki. Beynim agiryor sanki elim kolum uyuşuyor. Canım sıkkın bana moral verir mısınız dua bekliyorum arkadaşlar.

Video izleme sitesi var ya orada bir seri video var alanında iş bulamayanlar diye.. izlemenizi tavsiye ederim. Şuanda ekonomi tr nin hali içler acısı. Bu bir istihdam sorunu. Direkt sizinle alakalı bir durum değil. Kendinize haksızlık etmeyin, hırpalamayın. Nasip değilmiş ki virgülle kaybetmişsiniz.

Hayırlı olsun, umarım gönlünüze göre bir işiniz olur. İnsan tecrübesizken olumsuz dönüşlerden daha çabuk etkileniyor. Hani inşallah olumlu olur ama aksi durumda da kendinizi üzmeyin. İş arayan herkes yaşıyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…