Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
slm canm,sukur kavusturana,cok ozledim ya,,evet ozel mesaj olmus geldi bana,,
oglum nasil iyimi,,
kizimiz duzeldui dunurumm cuma dogum gunuydu kutladik 2 yasina girdi canm bnm zamn nasilda geciyor ins allah butun yavrularimiza uzun omurler veriri saglicakla kal oglumu bnm icin op,sevgilerrrrrrrrrr
a.s.evet canım şükür kavuşturana bende çook özledim bide sen yollasana özel mesaj banada gelecekmı oğlumda göz nezlesi oldu önce ben oldum benden ona geçti benım normal gözüme çapak geldi muratın bir sabah kalktıki gözü şişmiş çapak kapatmiş yavrum benim bana diyokı anne ben göremiyorum öyle kötü oldumki hemen çaylı pamukla sildim gözünü açtım çapak geldikçe elinide sürüyo sürme desemde şiş bide kızardı göz dr götürdüm salgın dedi ben bile oldum bir damla bide krem verdi 2 gün kullandım allaha hamdolsun iyileşti kızımın düzelmesinede çok sevindim nasıl iştahı nasıl canım güzelim benim iyiki doğdu nice saglıklı hayırlı mutlu uzun ömürler versin yavruma inşaallah sen nasılsın canım bizden böyle kendine ve kızıma iyii bakk sizi öpüyorum:1hug::nazar::1hug:

a.s.evet canım şükür kavuşturana bende çook özledim bide sen yollasana özel mesaj banada gelecekmı oğlumda göz nezlesi oldu önce ben oldum benden ona geçti benım normal gözüme çapak geldi muratın bir sabah kalktıki gözü şişmiş çapak kapatmiş yavrum benim bana diyokı anne ben göremiyorum öyle kötü oldumki hemen çaylı pamukla sildim gözünü açtım çapak geldikçe elinide sürüyo sürme desemde şiş bide kızardı göz dr götürdüm salgın dedi ben bile oldum bir damla bide krem verdi 2 gün kullandım allaha hamdolsun iyileşti kızımın düzelmesinede çok sevindim nasıl iştahı nasıl canım güzelim benim iyiki doğdu nice saglıklı hayırlı mutlu uzun ömürler versin yavruma inşaallah sen nasılsın canım bizden böyle kendine ve kızıma iyii bakk sizi öpüyorum:1hug::nazar::1hug:

CANIM NERELERDESİN SENIN KAPSAMA ALANI KAPALI GÖRÜNÜYODU

CANIM NERELERDESİN SENIN KAPSAMA ALANI KAPALI GÖRÜNÜYODU

burdayim canimm,konu acmistim megerse onceden varmis oyuzden 2,3 gun kapsama disiydi ama yine burdayim iste,,
oglum icinde senin icinde cok uzuldum,gecmis olsun kendinize dikkat edin ,
ins en kisa zamnda iiyi olur oglum bnm valla
dogum gunu dilekler icinde sagol canimm
kendine cok iyi bak,bnde sana ozelden yazdim,ins almissindir,

burdayim canimm,konu acmistim megerse onceden varmis oyuzden 2,3 gun kapsama disiydi ama yine burdayim iste,,
oglum icinde senin icinde cok uzuldum,gecmis olsun kendinize dikkat edin ,
ins en kisa zamnda iiyi olur oglum bnm valla
dogum gunu dilekler icinde sagol canimm
kendine cok iyi bak,bnde sana ozelden yazdim,ins almissindir,

a.s.burda olmana sevindim canım biz şuan çook iyiyiz saol 2 gün kullandık ilaçları iyi olduk kızım nasıl sen nasılsın iştahı iyi oldumu benım güzeller güzeli kızım
yaa bana gelmedi özel mesajın canım msn den bana ulaşacak acaba sana geldı biliyosun nasıl bana gelecek seni ve kızımı öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:

ben de bugün dut pekmezi aldım yarın sabah başlayacağım gelişmeleri bildiririm
aslında herşeyin doğal olanı yani ev yapımı daha sağlıklı ve güvenilir ama imkanlardan dolayı hazır almak durumunda kalıyoruz koskanın dut pekmezini aldım inşallah faydası olur

a.s.burda olmana sevindim canım biz şuan çook iyiyiz saol 2 gün kullandık ilaçları iyi olduk kızım nasıl sen nasılsın iştahı iyi oldumu benım güzeller güzeli kızım
yaa bana gelmedi özel mesajın canım msn den bana ulaşacak acaba sana geldı biliyosun nasıl bana gelecek seni ve kızımı öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:

allaha sukur iyi olmaniza sevindim,sukur bizde iyiz,saglikli olsunlarda gerisi onmli degil,
ictah hep ayni,bnm sana gelmedimi gelmesi lazim,ozamn sen bana ozelden yolla msn adresini,,seninkiler geliyorr,
allaha emnt olun,opuyorum ikinizi

allaha sukur iyi olmaniza sevindim,sukur bizde iyiz,saglikli olsunlarda gerisi onmli degil,
ictah hep ayni,bnm sana gelmedimi gelmesi lazim,ozamn sen bana ozelden yolla msn adresini,,seninkiler geliyorr,
allaha emnt olun,opuyorum ikinizi

canım geldi özel mesajın msn adresini ekledim kendime sen beni kabul et görüşelim öptüüm bayyyy

slm canim,ka
bul ederimde daha gelmedi senden bisey ama gelirse eklerim,ins dogru yadinn,oglumu op kendinize iyi bakin
canım merhaba nasılsın iyisinizdir inşaallah biz çook iyiyiz allaha şükürler olsun canım msn adresimi yolladım kaydet bende seni kabul edim
burda kar yagdı oğlumu bahçeye indirdim arkadaşlarıda geldi anneleri hepberaber kar topu oynadık kardan adam yaptık çok eglendik oğlum 2saat durmamıza ragmen yine eve çıkmak istemedi anne duralım oynayalım öyle işte oğlunun keyfi yerinde anlayacagın kuzum sevindikçe ben daha mutlu oldum oralarada kar yagdımı sende kızımı indir sevgileeeeeeeeeeeeeeer

slm canm,burda daha kar yok olursa bnde mutlaka cikarimm,senden dakha msn adresi gelmedi belki yanlis kaydetinn,,dene tekrar ,oglun iyi olmasina inan cok sevindim,kendine iyi bak,sevgilerrrrr

iyi gidiyordu iştahımız ama şimdi üşütmüş hasatalanınca yine başladı
zaten az yiyir şimdi birde yediğini kusuyor midemizi üşütmüşüz:(

Back
X