Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
iyi gidiyordu iştahımız ama şimdi üşütmüş hasatalanınca yine başladı
zaten az yiyir şimdi birde yediğini kusuyor midemizi üşütmüşüz:(

geçmiş olsun canım
bu durumlarda yemekten 10-15 dakika önce nane limon içir o zaman kusmasını önleyebilirsin , umarım faydasını görürsün

a.sben yeniyim bu sitede, dut pekmezi ağızdaki yaralara çok iyi geliyor diye duymuş doğruluğunu da bizzat kendi gözlerimle görmüştüm ama iştah açtığını ilk defa duydum.denemekte fayda var:dance::dance:

a.sben yeniyim bu sitede, dut pekmezi ağızdaki yaralara çok iyi geliyor diye duymuş doğruluğunu da bizzat kendi gözlerimle görmüştüm ama iştah açtığını ilk defa duydum.denemekte fayda var:dance::dance:

aramıza hoşgeldin arkadaşım dut pekmezi kullan memnun kalacagından emın olabilirsin inşaallah memnun kalırsın sevgıleeeer

merhaba..hazır olarak satılıyormuki ?keşke kendimiz yapabilseydik..
a.s.merhaba evet hazır olarak satılıyor dut pekmezi diyerek alabilirsin benım annannem yazın köyde yapıp getırdı bana tamamen dogal imkanınız varsa yapabilir veya yaptıra bilirsiniz sevgıııleeer

Merhabalar canım. Allah senden razı olsun. Benim kızıma yemek yedirmek işkenceydi. Yazını okuduktan sonra bende karar verdim o günden beri her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı dut pekmezi veriyorum.Şimdi yemek yedirmek hiç yormuyor. Ne versem yiyor, maşallah. Kilosu yaşıtlarından düşüktü, şimdi ise normal değerlerde. Sebzeden, meyveye, ete kadar herşeyi yiyor. Maşallah:nazar:. Tekrar çok teşekkür ederim canım...a.s.

Merhabalar canım. Allah senden razı olsun. Benim kızıma yemek yedirmek işkenceydi. Yazını okuduktan sonra bende karar verdim o günden beri her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı dut pekmezi veriyorum.Şimdi yemek yedirmek hiç yormuyor. Ne versem yiyor, maşallah. Kilosu yaşıtlarından düşüktü, şimdi ise normal değerlerde. Sebzeden, meyveye, ete kadar herşeyi yiyor. Maşallah:nazar:. Tekrar çok teşekkür ederim canım...a.s.

a.s.Allah hepimizden razı olsun siz annelere faydalı olabildiysem ne mutlu bana yemek yedırmenın ne kadar zor oldugunu çok iyi bilirim 3 sene zorla yeme geçti yıprandım bu çareyi bulunca benım gıbı annelere faydalı olım daha fazla çekmesınler dıye sizlerle paylaştım sevgiler
a.s.:nazar:a.s.

ayy dut pekmezinden kolay ne var hemen yapıp yedireyim tabi dutlar olduktan sonra benimde 2 yaşında iştahsız bir kızım var

ay bende deneyım ya benım oglum cok iştahsız ayıca kaza gercırmıştık ıkı yıl once cok kay kaybettı. daha kanı normale donmedı cok dusuk iştahsız umarım işe yara. o kadar cok kan surubu ve iştah surubu kullandım kı artık oda bende bıktık

ay bende deneyım ya benım oglum cok iştahsız ayıca kaza gercırmıştık ıkı yıl once cok kay kaybettı. daha kanı normale donmedı cok dusuk iştahsız umarım işe yara. o kadar cok kan surubu ve iştah surubu kullandım kı artık oda bende bıktık

keçiboynuzu pekmezi de çok kan yapıyor

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

sevgilerimle...a.s.

:nazar:öncelıkle geçmiş olsun canım pekmezi dene benım oğlumda kansızdı baya pekmez kullanıyorum 3 4 aydır kanını öçdürdüm geçenlerde kanı çok iyi çıktı normale dönmüş hemde iştah açıyora.s.

Back
X